Dodaj do ulubionych

__Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy!

04.05.07, 07:50
W związku z wtórnym brakiem miesiączki [odstawienie tabletek po dobrych kilku
latach] dostałam w końcu Cyclo-progynovę- miałam nadzieje, że po estrogenach
cera raczej sie poprawi, tymczasem póki co jest coraz gorzej sad czy to
normalne? - wzięłam juz 16 tabletek z 21 w opakowaniu, pani gin
zapowiedziała, że "leczenie" potrwa ok 6-9 miesiecy...
Nie wiem, czy czekac, czy może umawiać sie na JUZ do dermatologa? sad
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: __Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy! IP: *.aster.pl 06.05.07, 19:21
      ja tez to biore na wtorny brak miesiaczki. trafia mnie, ze musze sie tym
      faszerowac i ze mnie to dotyka.przytylam po tym, moze nie na wadze, ale jestem
      cala opuchniea. cera jeszcze moze byc.poczekaj jeszcze.moze masz tendencje do
      wypryskow, moze to zbieg okolicznosci.
      • kx1 Re: __Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy! 07.05.07, 10:50
        ja tez przytyłam crying do tego okropna nadwrażliwośc piersi sad
        • Gość: ja Re: __Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy! IP: *.aster.pl 07.05.07, 18:39
          skad ja to znam, ten bol piersi. nabrzmialy biust, zwiekszyl mi sie-t akurat
          OK.ale najgorzej ze mi sie takie ramiona nalane barczyste zrobily,a ja jestem
          szczupla generalnie. teraz po tym leku nie mam apetytu, ciagle mdlosci,a jak
          jem normalnie, nawet moze troche mniej niz zawsze, z powodu powyzszych mdlosci,
          to i tak urosl mi tylek po prostu...co robic.zalamalam sie
          • Gość: monia.147 Re: __Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy! IP: 195.116.171.* 07.05.07, 19:31
            To chyba indywidualna sprawa(jak z tabletkami anty) bo ja akurat brałam cyclo 6
            miesięcy i nie miałam żadnych sensacji.
            • Gość: kx1 Re: __Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy! IP: 217.153.44.* 08.05.07, 09:25
              a mnie apetyt wzrósł ..

pani dr wymysliła teraz, ze mam "przeskakiwać" co druga tabletke - brac co
              drugi dzien...
            • Gość: ja Re: __Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy! IP: *.aster.pl 08.05.07, 19:00
              wypowiedz tego typu podnosi mnie na duchu. moze ja tak mam przy pierwszym
              opakowaniu.
    • Gość: ja Re: __Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy! IP: *.aster.pl 13.05.07, 21:55
      up
      • Gość: kx1 Re: __Cyclo-Progynova a cera ? - pomocy! IP: 217.153.44.* 21.06.07, 10:28
        No i "przeskakiwanie" co druga tblt nie wyszło- 2 x probowałam, ale po ok 5
        dniach- plamienie, wiec musze zazywac codziennie sad
        Cera do bani, apetyt duzy, choc przyznam, ze samopoczucie OK .
    • Gość: zielonka up ! n/t IP: 217.153.44.* 26.06.07, 14:11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka