sabba 27.05.03, 23:44 Czy ktos ma doswiadczenie z ta pigulka? Jestem ciekawa opinii. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Belara 04.06.03, 18:58 monika.antepowicz napisała: > jaki ma skład? Sklad jednej tabletki: 0,03 mg Ethinylestradiol, 2mg Chlormadinonancetat, (oraz m.in. Propylenglycol). Jest to pigulka niemiecka wiec nie znam tych nazw po polsku, ale mysle ze sa bardzo podobne) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sopkar Re: Belara 04.06.03, 23:33 znam Belare lekarze niemieccy przepisuja ja chetnie gdyz podobno wiele dziewczyn ja bardzo dobrze toleruje i pig ta przynosi korzystne efekty jesli chodzi o cere pytalam juz na forum pania Doktor o jej sklad moze uda cie sie znalezc ten watek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Belara 05.06.03, 09:56 Pytalam sie wsrod znajomych i nikt Belary nie zna wiec nie wiem czy przepisuja ja chetnie czy nie) RAczej juz nastolatka nie jestem i na jakosc cery nie narzekam wiec mysle ze nie z tego powodu zostala mi przepisana...kiedys bralam Cilest i poniewaz dobrze znosilam zasugerowalam ze moze dalej Cilest a pani dr stwierdzila, ze juz tyle hormonow nie potrzebuje, wezmiemy cos lzejszego...) W forach niemieckich dziewczyny o Belarze wypowiadaja sie rzadko a jesli juz to glownie ze dosyc depresjonujaca jest. Wiec czekam na skutki) Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sopkar Re: Belara 09.06.03, 00:23 zadaj pytanie o Belare w nowym watku jeszcze raz opidajac jej sklad tenw atek jest juz opatrzony 'V' i pewnie dlatego pani dr nie zaglada tu ponownie a mnei tez interesuje odpowiedz wiec UP !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniesia Re: Belara IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.14, 11:36 Belarę biorę od 7 dni i mam straszne mdłości i odruch wymiotny,budzą mnie w nocy,czy ktoś miał podobne dolegliwości? Może istnieje jakiś cudowny sposób,aby się ich pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
yoyka Re: Belara 04.11.14, 15:00 jak na czasie Twój post jest - moja pani dr mi właśnie przepisała. Skąd jesteś? Warszawa? Zastanawiam się skąd wzmożona "przyjmowalność" tego leku. Odpowiedz Link Zgłoś
persian86 Re: Belara 13.11.14, 21:38 mi w tarnowię przepisano belarę, miałam problem z libido a raczej jego brakiem. Lekarz postanowił zamienić vibin na belarę, biorę od 2 tygodni. Narazię to widze ze trądzik jest jak by mniejszy ochota na sex większa ale jeszcze nie taka jak dawniej, zobaczymy jak bedzie po kolejnych dwóch opakowaniach Odpowiedz Link Zgłoś