kass29 16.05.07, 08:06 Czy w ciąży można pić herbatkę system slim figura, faza spalanie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiejska baba Re: system slim figura-daruj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:42 tak myslę , ale nic konkretnego nie wiem, ja bym nie brała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: system slim figura IP: 81.15.223.* 16.05.07, 10:12 A po co chcesz sie odchudzac w ciazy? zwariowalas?????? Odpowiedz Link Zgłoś
szeja Re: system slim figura 16.05.07, 14:30 Moja przyjaciółka która jest dietetykim twierdzi że te wszystkie dziwne herbatki na utrate wagi to jest "pic na wodę" bo one wcale nie odchudzają a wręcz zatrzymują wodę w organiźmie, dedyne co to zielona herbata le też nie w dosadnych ilościach a i tak cudów nie daje poprostu jest bardzo zdrowa. Ale żeby w ciąży się odchudzać to już przesada, poza tym w mieszankach herbaty mogą być różne zioła które np mogą powodować skurcze macicy a to chyba niezbyt dobrze w twoim stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: system slim figura 16.05.07, 15:25 Bez konsultacji z lekarzem nie wolno pić żadnych tego typu herbatek ani stosować jakichkolwiek ziół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirgol Re: system slim figura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:50 może po prostu nie wcinaj wszystkiego co wpadnie ci w rece.... jest coś takiego jak umiar i ciąża nie jest wytłumaczeniem, że masz ochote (oczywiście bez przesady) Odpowiedz Link Zgłoś