Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:07 Właśnie zmieniam tabletki Cerazette na "zwykłe" (nie dla karmiącej). Czy powinnam po skończonym opakowaniu Cerazette zrobić przerwę, czy od razu (na kolejny dzień) brać nowe tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Co po Cerazette IP: *.tpnet.pl 19.05.07, 22:27 spytaj o to lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Co po Cerazette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:55 Dziwna rada. Przecież po to jest to forum, żeby pytać Was! Odpowiedz Link Zgłoś
mapi9 Re: Co po Cerazette 19.05.07, 22:39 mi lekarz kazał czekać na miesiączkę ale się nie doczekałam więc po konsultacji z nim wzięłam regulon Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: Co po Cerazette 19.05.07, 23:22 Po Cerazette można zacząć brać zwykłe pigułki bez czekania na miesiączkę, następnego dnia po skończeniu opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mrocznamaga Re: Co po Cerazette 20.05.07, 16:19 Ja postępowałam w/g zaleceń lekarza: Odstawiłam Cerazette i czekałam na pierwszy okres około miesiąca. Pierwszego dnia okresu miałam przyjać pierwszą tabletkę Mercilonu ale ten pierwszy okres po porodzie był dla mnie jakis bardzo dziwny, wyglądał jak tygodniowe plamienie więc przegapiłam ten pierwszy dzień cyklu (nie byłam pewna poprostu czy to okres czy co...). Poczekałam do następnego okresu, który już był "normalny" i wtedy rozpoczęłam Mercilon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Co po Cerazette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 08:56 Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś