Dodaj do ulubionych

brazowe plamienia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:56
30 maja powinnam dostac okres a od 18maja pojawila sie brazowa wydzielina nie
jest jej duzo,ale jest, czy macie takie przypadki?
Obserwuj wątek
    • helikopter2 Re: brazowe plamienia 21.05.07, 13:16
      tak to sie zdarza, ale idz do gina, pewnie przepisze luteine. Jesli bierzesz tab
      anty to normalne i nie musisz isc do lekarza.
      • Gość: gosc Re: brazowe plamienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:18
        nie, nie biore zadnych tabletek ;-( i jestem dziewica
        • edyta1177 Re: brazowe plamienia 21.05.07, 13:19
          ja mam tak bardzo czesto 1-2 dni plamienia i zaraz po tym miesiaczka.
          • Gość: diwa Re: brazowe plamienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:34
            Ja też tak mam, kilka dni przed miesiączką brązowe plamienie, u mnie to
            normalne sad + 7 dni okres -tak długo trwa moja niedyspozycja.
    • miacasa Re: brazowe plamienia 21.05.07, 18:56
      zanim pojawi się miesiączka "otwiera się"(odśluzowuje) szyjka macicy, możliwe
      jest wydalanie wówczas resztek, które nie zostały wydalone podczas poprzedniej
      miesiączki. W przypadku szczególnie szczelnej błony dziewiczej możliwe jest
      zatrzymywanie części krwi menstruacyjnej, jeśli się niepokoisz - skonsultuj się
      z ginekologiem.
    • Gość: gosc Re: brazowe plamienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:42
    • Gość: gosc Re: brazowe plamienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:43
      jesli to pojedynczy przypadek to nie zawracaj sobie glowy,jesli bedzie sie
      sytuacja powtarzac zglos sie do ginekologa,napewno nic powaznego ,moze sprawa
      hormonow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka