febru77 22.05.07, 22:16 próbowałyście avenea ? ja wczoraj jedną tabletkę i nic nie podziałała a dzisiaj dwie a mąż mi zasnął i nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mandarynka Re: avenea IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 23:33 Przeczytałaś w ulotce informację na temat dawkowania? Ten preparat stosuje się 3 razy dziennie po 2 tabletki. Czyli opakowanie (6 sztuk) wystarcza na jeden dzień. Muszę Cię rozczarować - wszystkie preparaty tego typu (Vamea, Cefadisiac) w większości przypadków są nieskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
febru77 Re: avenea 23.05.07, 09:10 ulotke przeczytałam ale nie chciałam tyle tego btać na raz bo nie wiedziałam jak zareaguje jakaś dziewczyna na forum pisała, ze u niej się to sprawdza. dlatego chciałam spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: avenea IP: *.tpnet.pl 23.05.07, 09:25 to po co pytasz nas, skoro nawet nie stosujesz sie do zalecen ulotki???????? Odpowiedz Link Zgłoś
febru77 Re: avenea 23.05.07, 11:50 jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to po co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: avenea IP: *.tpnet.pl 23.05.07, 19:48 jak nie potrafisz zrozumiec ulotki to po co pytasz na forum - i tak nie zrozumiesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: avenea IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 12:25 febru77 napisała: > ulotke przeczytałam ale nie chciałam tyle tego btać na raz bo nie wiedziałam > jak zareaguje Nie musisz się obawiać. Skoro producent zaleca dawkę 3x2, to znaczy, że: 1. jest ona bezpieczna 2. dopiero taka dawka przynosi spodziewany efekt. Odpowiedz Link Zgłoś