mathiola 25.05.07, 11:15 jakieś rady? nie mam w domu żadnych leków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be_em Re: zgaga mnie męczy 25.05.07, 11:16 mathiola napisała: > jakieś rady? > nie mam w domu żadnych leków mleko Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: zgaga mnie męczy 25.05.07, 11:25 mathiola napisała: > i przed czy po kawie? ) po wszytsko jedno, mi pomaga każde Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: zgaga mnie męczy 25.05.07, 11:32 Nie mam. Mam rodzynki i orzeszki, ale to od tego mnie męczy ) Mleko mam ale skwaśniałe, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: zgaga mnie męczy 25.05.07, 11:59 migdaly ale uwazaj szwagier mi mowil, ze po takiej "kuracji" jak poszedl na dwojke do WC, to plakal kiedy te migdaly wychodzily Odpowiedz Link Zgłoś
brejzaga1 Re: zgaga mnie męczy 25.05.07, 12:07 troche kawy zmielonej na lyzeczke i popij woda,to wloski sposob podobno pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: zgaga mnie męczy 25.05.07, 12:14 Teścik ciążowy? ;D A tak serio, to jak masz w domu sodę oczyszczoną, to na pół szklanki wody jedna płaska łyżeczka. Nie jest obrzydliwe w smaku, tylko może Ci się potem obrzydliwie odbić (nie przestrasz maluchów ) ale serio, pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: zgaga mnie męczy 25.05.07, 12:16 Teścik ciążowy? ;D a idźże!! soda - właśnie - moja babcia tak robiła!! Przynajmniej mam sodę w przeciwieństwie do innych produktów ) Odpowiedz Link Zgłoś