Dodaj do ulubionych

usg piersi - warszawa - gdzie warto?

25.05.07, 11:26
Witam, Czy macie jakichś ulubionych ultrasonologów/ulrasonolożek od piersi?
Bardzo prosiłabym o namiary, bo nie chce mi się ryzykować (po ostatniej
wizycie u ginekologa) jakiejś traumy smile))
Dzięki wielkie, pozdrawiam, M_S
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: usg piersi - warszawa - gdzie warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:56
      o ile możesz zrobić praywatnie- 60 zł, to polecam przychodnię na Sapieżyńskiej 3
      ( u bonifratrów) Dr Polański Świetny lekarz, bardzo fachowy, super sprzet do
      usg. Wczoraj byłam, 100% informacji, miły, konkretny. Polecam!
      • praline4 Re: usg piersi - warszawa - gdzie warto? 25.05.07, 15:41
        bardzo dobra w USG piersi i jednocześnie ogromnie miła jest dr Gorczyca-
        Wiśniewska w Centrum Damiana. Nie tylko fachowo wykonuje badanie ale potrafi
        także podnieść na duchu. Niestety trzeba trochę poczekać na wizytę ponieważ ma
        dużo pacjentek, ale naprawdę warto.

mimi
        • margot_susane Re: usg piersi - warszawa - gdzie warto? 28.05.07, 12:58
          Dzieki przeogromne. Nie ukrywam, ze wolę iść do kobiety (już tak mam, że
          ginekolog mnie nie rusza, ale od piersie obcym facetom wara wink))
          Szkoda ze dr Gorczyca ma tak dlugie terminy - faktycznie- miesiąc sad((
          • Gość: meg Re: usg piersi - warszawa - gdzie warto? IP: *.chello.pl 29.05.07, 00:49
            Dr Dorota Chomicka w CM LIM w Warszawie tel 458-70-00
            • Gość: dr. Postolski Re: usg piersi - warszawa - gdzie warto? IP: *.access.telenet.be 29.05.07, 11:05
              Ja polecam dr Postolskiego- regularnie robie badania USG wlasnie u niego ,
              przylatujac od 10 lat z zagranicy. Jeden z najlepszych. Kontakt do niego tel
              0600378333 Gabinet ul.JP2 35/44
              • regina22 dr Postolski 29.05.07, 11:09
                Ja polecam dr Postolskiego- regularnie robie badania USG wlasnie u niego ,
                przylatujac od 10 lat z zagranicy. Jeden z najlepszych. Kontakt do niego tel
                0600378333 Gabinet ul.JP2 35/44

Sorry zapomnialam sie zalogowac i jakos tak niepowaznie wyszlo. Powinno byc
                temat: dr Postolski, a nie gosc:dr Postolski. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka