Dodaj do ulubionych

Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!

03.06.03, 13:56
Pani doktor mamy z moim mężem bardzo poważny problem. !!!!!
Jesteśmy juz 3 miesiące po ślubie i ogromny problem z rozpoczęciem
współzycia - szczerze mówiąc straciłam juz nadzieje ze kiedykolwiek seks
bedzie nas łączył.
Mamy za sobą wiele nieudanych i bardzo bolesnych dla mnie prób defloracji
i ...niestety mój mąż poprostu nie moze we mnie wejść. Zawsze próbujemy
kochac sie z poduszka pod moimi biodrami bo wiem ze tak jest łatwiej i jestem
rozluźniona ale penis wchodzi na jakies 2 cm i potem czuje rozpierający ból
i...nawet na silę sie nie udaje. Pozatym boje sie ze przy takich próbach na
siłe pęknie mi krocze bo boli strasznie. Ginekolog stwierdził prawidłową
budowę anatomiczną i bardzo słabo wykształconą błone dziewiczą wiec nie ona
jest tu problemem. Poniewaz za kazdym razem stosujemy ogromne ilości
lubrykantów, nie jest to tez wina zbyt małego nawilżenia. Mój lekarz sugeruje
niedopasowanie fizyczne narządów rodnych poniewaz nie znajduje innego
wytłumaczenia tej przykrej sytuacji. Twierdzi ze mój mąż ma zbyt grubego
członka w stosunku do mojej pochwy i to powoduje ból (14cm w obwodzie)
A ja płacze po nocach bo nie wiem co zrobic !!!!!
Czy moze sie w ogóle cos takiego zdazyc??? Jestesmy katolikami i bardzo
chcielismy kochac sie dopiero w noc poslubną - niestety okazała sie
koszmarem. Ksiadz na naukach wpajał nam ze niedopasowanie to bzdura i czegos
takiego nie ma. Jestesmy załamani i nie wiemy co zrobic - czy w ogóle da sie
cos zrobic??????? Błagam o odpowiedz bo nasze małzenstwo chyba nie ma
przyszłości. Żałujemy ze nie sprawdzilismy sie we współzyciu przed ślubem i
mamy zal do koscioła za tą klamliwą propagande ze wszyscy tak super do siebie
pasują. Czy w ogóle to sie komuś przytrafiło czy tylko my mamy taki problem?
Błagam o odpowiedz !!!
Obserwuj wątek
    • moboj Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 14:07
      słyszałam, że jest cos takiego jak pochwica - może to akurat Ciebie dotyczy.

a co do słów księży: na temat seksu akurat nie ta grupa zawodowa powinna się
      wypowiadać.
      • smutna2 Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 14:12
        moboj napisała:

> słyszałam, że jest cos takiego jak pochwica - może to akurat Ciebie dotyczy.
        >
        > a co do słów księży: na temat seksu akurat nie ta grupa zawodowa powinna się
        > wypowiadać.

To nie pochwica - nie mam problemów z wprowadzaniem tamponów do pochwy,
        badaniami ginekologicznymi i pieszczotami podczas których mąż wkłada mi palce
        do pochwy. Ja to naprawde uwielbiam i bardzo mnie to podnieca. Nie mam przy
        tym zadnych nieświadomych skurczów obronnych pochwy wiec to chyba nie pochwica.
        • smyk1 Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 14:19
          Smutna !

Nie martw się po dziecku ta dolegliwość ustąpi !
          pozdr.
        • burza_gradowa Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 14:20
          hmm.. po pierwsze jeszcze tak strasznie nie rozpaczaj.. jestem pewna, ze
          znajdzie sie na to jakaś rada smile
          ..chociaż niestety ja jej raczej nie udzielę, bo mam podobny problem wink
          Rozumiem, że jesteś jeszcze dziewicą, dlatego fakt , ze mozesz włozyc tampon
          czy partner moze ci wkładac palce jeszcze wcale nie swiadczy ze to jednak nie
          jest niekontrolowane zaciskanie mięśni. mi ginekolog też włozyła palec no i
          swierdzila, ze wszystko okej, nie powinno być problemów a jednak jest
          problem.taki jak u Ciebie. postanowiłam zwrócic nastepnym razem uwagę czy mimo
          wszystko nie zaciskam mięśni..no i fakt.. strach przed bólem przy rozrywaniu
          błony powoduje, ze odruchowo zaciskam mięśnie. będę nad tym pracować no i
          zobaczymy. mysle, ze skoro ginekolog nie wykrył zadnych nieprawidłowości w
          twojej budowie a i te 14 w obwodzie to nie az takie znowu monstrum wink to nie
          masz co rozpaczac..postaraj sie zaobserwowac czy jednak nie zaciskasz mięśni w
          ostatniej chwili.. to moze byc nieświadomy odruch..
          pozdrawiam
          • an_ni Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 14:56
            ja bym proponowala inna pozycje - na jezdzca wtedy to kobieta ma kontrole nad
            akcja.
            powodzenia smile
            • smutna2 Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 15:09
              an_ni napisała:

> ja bym proponowala inna pozycje - na jezdzca wtedy to kobieta ma kontrole nad
              > akcja.
              > powodzenia smile

chyba bym się nie odwazyła sama sobie sprawiac ból przy defloracji. Juz wolę
              jak to robi mój mąż
              • an_ni Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 16:29
                zapewniam cie ze w pozycji klasycznej i kazdej innej bol jest wiekszy niz w tej
                na jezdzca kiedy to mozesz "usiac" na czubku penisa i powoli jesli da rade
                poglebiac penetracje
                sprobuj nie zarzekaj sie zawczasu

• kwiatek-822 Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 15:16
      Ja jednak myśle ze warto spróbować. Pozycja na jeźdzca umożliwia kobiecie
      regulowanie głębokości wprowadzonego członka i mysle ze w ten sposb bedzie wam
      łatwiej. Spróbuj, a jesli bedzie mocno bolało to przerwijcie. Pamietaj, nie
      stresuj sie za bardzo bo moze sobie blokujesz coś w sobie ... Zycze
      powodzenia wink) Pa
      • moniak7 Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 16:07
        Czy nie mozecie sprobowac roznych pozycji?? Pozycja tradycyjna jest jedna z
        najmniej komfortowych dla kobiety. Poza tym nie piszesz dlaczego lekarz nie
        przeproadzil defloracji. Dlaczego ma to robic maz jesli to takie uciazliwe.
        Poza tym skonsultuj moze w poradni seksuologii i u innego ginekologa. W tym co
        piszesz cos nie gra, ale moze nie trafiliscie na odpowiednie osoby, ktore
        moglyby pomoc.
        Ja na szczescie skonsumowalam zwiazek przed slubem, a nauki koscielne odradzam
        wszystkim przy zdrowych zmyslach. Ale nie ma co sie dreaczyc i plakac nad
        rozlanym mlekiem, tylko trzeba ratowac malzenstwo!!! Na pewno sa ludzi, ktorzy
        pomoga. Ja taki bol odczuwalam juz po ciazy (dlugo nie wspolzylismy, ale
        wszystko juz bylo zagojone i bol wynikal tylko i jedynie z blokady
        psychicznej). Podejrzewam ze u ciebie podstawowym problemem jest twoja
        psychika. 14 cm to rzeczywiscie nie monstrum, bez przesady, a pochwa to organ
        bardzo elastyczny. Jezeli moge cos niesmialo zaproponowac-sprobujcie razem
        ogladnac film erotyczny-cos dosyc pikantnego (jest to czesto stosowana metoda
        terapeutyczna!!!- i wbrew pozorom daje swietne efekty)-to moze spowoduje
        przelamanie bariery, ktora moze gdzies w tobie jest. Pozdrawiam i jestem pewna,
        ze bedzie dobrze. Pa
    • krztyna Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 17:23
      Nie wiem jak bardzo będę potępiona za ten pomysł, ale jesli to Twój mąż, a nie
      przygodny związek, to może warto spróbować mały alkoholowy rausz dla odwagi -
      kilka lampek wina czy co tam preferujesz? Może dzięki temu sie rozluźnisz?
    • monika.antepowicz Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 03.06.03, 17:32
      Nie wiem, kiedy była Pani u ginekologa, ale warto zasięgnać opinii może jeszcze
      jednego specjalisty,bo wydajemi sie,że powinna by c to dolegliwość możliwa do
      opanowania- moze nauczyć Panią jak rozmasowywać mięśnie otaczające pochwę.
      • smutna2 Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 04.06.03, 11:45
        monika.antepowicz napisała:

> Nie wiem, kiedy była Pani u ginekologa, ale warto zasięgnać opinii może
        jeszcze
        >
        > jednego specjalisty,bo wydajemi sie,że powinna by c to dolegliwość możliwa do
        > opanowania- moze nauczyć Panią jak rozmasowywać mięśnie otaczające pochwę.

Pani doktor dziekuje bardzo - wstapiła we mnie iskierka nadziei ze jeszcze mimo
        wszystko coś da sie poradzic na ten drażliwy problem.
        Pozdrawiam serdecznie - za tydzien mamy umówioną wizytę do jeszcze jednego
        lekarza, moze cos doradzi.
    • anai4 Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 04.06.03, 12:12
      Też na początku się nam nie udawało. Ale właśnie w pozycji na jeźcca
      doprowadziliśmy do defloracji. Warto tej pozycji spróbować. Powodzenia, na
      pewno w końcu się Wam powiedzie!!!
      • ethlin Re: Błagam o pomoc!!!!!!!!!!! 04.06.03, 21:59
        No cóż, ja i mój chłopak też mieliśmy problemy. Teraz się z tego śmiejemy, ale
        wtedy... Za pierwszym podejściem nie udało mu się we mnie wejść, i nawet
        myśleliśmy że to on się zestresowałwink Ale za drugim razem, kiedy okazało się
        że to na 100% nie była jego "wina", okazało się że to coś ze mną było nie tak.
        Mimo okropnego bólu bardzo mi zależało na tym żeby już przez to przejść. Efekt
        był taki, ze się poryczałam, i 3 podejścia bałam się jak ognia. No ale w końcu
        trzeba było coś z tym zrobićwink, i wreszcie się udało. Rozkosz fizyczna to to
        absolutnie nie była, ale oboje BARDZO cieszyliśmy się, ze wreszcie się udałowink
        Wam przecież też się uda, Polak potrafiwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka