Dodaj do ulubionych

bóle menstruacyjne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:10
czy możecie mi polecić jakieś zioła do picia - napar z ziół do zrobienia
samemu na bóle menstruacyjne w dolnej części pleców i obrzęk nóg (brzuch mnie
nie boli raczej).

Do tej pory łykałam po 2 tabletki ibupromu naraz i pomagało, ale słyszałam,
ze nie jest zdrowy więc wolałabym jakieś naturalne sposoby - zioła.

?????????
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: bóle menstruacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:32
      wyszukiwarka pełna jest propozycji na usmierzenie takich bóli
      • Gość: ewa Re: bóle menstruacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:40
        wiesz bardzo ci dziekuję za pomoc,

w przyszlości tez ci tak pomogą
      • Gość: Agnieszka Re: bóle menstruacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:45
        może powiesz gdzie to jest w tej wyszykiwarce bo nie widzę - wpisywalam <bóle
        menstruacyjne> i w treści i w temacie i wyszło mi 5 wątków o bólach menstr. po
        ciązy i kiedy 1 raz miałyście bóle ?
        może w archiwum x , y lub z?

gdyby znalazła w wyszukiwarce to by nie pytała
        • Gość: blurp Re: bóle menstruacyjne IP: *.jmdi.pl 10.06.07, 21:00
          jak używasz wyszukiwarki to oprócz zaznaczenia opcji w temacie i w treści poszukaj wątkąw z 2006 lub 2005r tzn wcześniejsze niż 2007 bo tu faktycznie niewiele napisano
          • Gość: ewa Re: bóle menstruacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:05
            niczego nie moge znaleśc w wyszukiwarce na temat ziół na bóle menstruacyjne.

czy ktos może mi pomóc?
            • Gość: Monia Re: bóle menstruacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 11:47
              Hej, słyszałam, że dobry jest napar do picia z płatków chabru (chyba przez takie
              "ch" się pisze smile)). Moja koleżanka to pije, ale jej chyba to pomaga na bóle
              brzucha.
              Pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka