Dodaj do ulubionych

ból pod pachą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 09:21
czy ból pod pachą przy ucisku jakby skóry, jest objawem niepokojącym, dodam że
nie ma wyczuwalnie powiększonych węzłów poda pachą, trwa to dopiero od
dzisiejszego ranka
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: ból pod pachą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:37
      proszę o sugestie
      • Gość: jeanne72 Re: ból pod pachą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:51
        Skoro trwa tylko parę godzin, to nie przejmuj się na zapas. Może po prostu źle
        spałaś itp.
        • Gość: zara Re: ból pod pachą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:23
          Miewam tak od czasu do czasu.Jednego dnia boli mniej, drugiego trochę bardziej,
          potem przechodzi. Wlaśnie przy dotyku. Zawsze jestem tym wystraszona i mój mąż
          też panikuje, ale chyba to nic takiego.
          • smolkowicz_a Re: ból pod pachą 17.06.07, 15:35
            A może będziesz miała okres? I dlatego boli?
            • martakmiolek Re: ból pod pachą 17.06.07, 21:26
              nie sądzę, żeby przy okresie bolały pachywink
    • Gość: sylwia Re: ból pod pachą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:39
      właśnie kończy mi się okres więc jakkolwiek miałby wpłynąć to chyba nie to, do
      tego mam wrażenie jakby mi spuchło całe miejsce pod pachą, idę jutro do lekarza
      jak nie przejdzie, pozatym boli mnie przy ucisku może naciągnęłam ścięgna czy
      mięśnie w nocy, sama nie wiem, bo napewno nie mam w tym miejscu żadnych
      zgrubień, ale dziękuję za wszelkie sugestie
      • martakmiolek Re: ból pod pachą 17.06.07, 22:13
        moim zdaniem może to być nadciągnięty mięsień, albo (jeśli nie ma zgrubienia)-
        stan przed powiększeniem węzła, może już jest powiększony, ale jeszcze go nie
        czuć..?
        • Gość: monia.147 Re: ból pod pachą IP: 195.116.171.* 17.06.07, 22:38
          może to być nadciągnięty mięsień,
          No właśnie,miałam tak niedawno i też panikowałam a po kilku dniach
          przeszło.Może nadwyrężyłaś rękę,nieraz nawet tego się nie pamięta..Ostatnio
          panikowałam bo w nocy bardzo cierpły mi ręce i doszłam do wniosku ,że to
          dlatego że śpię z rękami nad głową..
    • unbreakable Re: ból pod pachą 17.06.07, 22:36
      nie wiem jak to dokladnie nazwac, ale jak boli pod pacha i jest zgrubienie na
      skorze, to bardzo mozliwe, ze to zapchany kanalik (?!), no w kazdym razie jedno
      z tych miejsc, co to pot powinien wychodzic

boli niemilosiernie i ciezko wtedy reka ruszac, ale zwykle po 2 dniach przechodzi...

moze byc od niedokladnego zmycia antyperspirantu i nalozenia nowej dawki...
      albo po prostu... jak sie uzywa codziennie antyperspirantu pryskanego albo w
      kremie, to sie zapycha...
    • Gość: paris Re: ból pod pachą IP: *.dyn.iinet.net.au 18.06.07, 10:42
      tak to od dezodoratow zapchane i robi sie zgrubienie i boli
      • abkasia Re: ból pod pachą 18.06.07, 17:01
        mi sie kiedys zrobila taka gola pod pacha w ciagu godziny, najprawdopodobniej od
        2- dniowej maszynki do golenia. nie moglam ruszac reka, pacha byla zaczerwieniona.
        ja smarowalam mascia antybiotykowa i przeszlo. mozesz podejsc do lekarza i
        pokazac jesli cie to niepokoi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka