Gość: sylwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 09:21 czy ból pod pachą przy ucisku jakby skóry, jest objawem niepokojącym, dodam że nie ma wyczuwalnie powiększonych węzłów poda pachą, trwa to dopiero od dzisiejszego ranka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: ból pod pachą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:37 proszę o sugestie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeanne72 Re: ból pod pachą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:51 Skoro trwa tylko parę godzin, to nie przejmuj się na zapas. Może po prostu źle spałaś itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: ból pod pachą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:23 Miewam tak od czasu do czasu.Jednego dnia boli mniej, drugiego trochę bardziej, potem przechodzi. Wlaśnie przy dotyku. Zawsze jestem tym wystraszona i mój mąż też panikuje, ale chyba to nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: ból pod pachą 17.06.07, 15:35 A może będziesz miała okres? I dlatego boli? Odpowiedz Link Zgłoś
martakmiolek Re: ból pod pachą 17.06.07, 21:26 nie sądzę, żeby przy okresie bolały pachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: ból pod pachą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:39 właśnie kończy mi się okres więc jakkolwiek miałby wpłynąć to chyba nie to, do tego mam wrażenie jakby mi spuchło całe miejsce pod pachą, idę jutro do lekarza jak nie przejdzie, pozatym boli mnie przy ucisku może naciągnęłam ścięgna czy mięśnie w nocy, sama nie wiem, bo napewno nie mam w tym miejscu żadnych zgrubień, ale dziękuję za wszelkie sugestie Odpowiedz Link Zgłoś
martakmiolek Re: ból pod pachą 17.06.07, 22:13 moim zdaniem może to być nadciągnięty mięsień, albo (jeśli nie ma zgrubienia)- stan przed powiększeniem węzła, może już jest powiększony, ale jeszcze go nie czuć..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia.147 Re: ból pod pachą IP: 195.116.171.* 17.06.07, 22:38 może to być nadciągnięty mięsień, No właśnie,miałam tak niedawno i też panikowałam a po kilku dniach przeszło.Może nadwyrężyłaś rękę,nieraz nawet tego się nie pamięta..Ostatnio panikowałam bo w nocy bardzo cierpły mi ręce i doszłam do wniosku ,że to dlatego że śpię z rękami nad głową.. Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: ból pod pachą 17.06.07, 22:36 nie wiem jak to dokladnie nazwac, ale jak boli pod pacha i jest zgrubienie na skorze, to bardzo mozliwe, ze to zapchany kanalik (?!), no w kazdym razie jedno z tych miejsc, co to pot powinien wychodzic boli niemilosiernie i ciezko wtedy reka ruszac, ale zwykle po 2 dniach przechodzi... moze byc od niedokladnego zmycia antyperspirantu i nalozenia nowej dawki... albo po prostu... jak sie uzywa codziennie antyperspirantu pryskanego albo w kremie, to sie zapycha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paris Re: ból pod pachą IP: *.dyn.iinet.net.au 18.06.07, 10:42 tak to od dezodoratow zapchane i robi sie zgrubienie i boli Odpowiedz Link Zgłoś
abkasia Re: ból pod pachą 18.06.07, 17:01 mi sie kiedys zrobila taka gola pod pacha w ciagu godziny, najprawdopodobniej od 2- dniowej maszynki do golenia. nie moglam ruszac reka, pacha byla zaczerwieniona. ja smarowalam mascia antybiotykowa i przeszlo. mozesz podejsc do lekarza i pokazac jesli cie to niepokoi. Odpowiedz Link Zgłoś