Gość: fala IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 22:03 jaka wiarygodnosc daje test ciazowy? slyszalam ze niektore dziewczyny robily po 2, 3. dwa pierwsze wychodzily negatywne, a trzeci pozytywny. czy to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: test ciazowy? IP: 212.244.86.* 11.07.07, 22:08 jak jestes w ciazy,to test sie nie pomyli,tak było w moim przypadku zrobiłam 2 razy i wynik był pozytywny,wczesniej zawsze wychodził negatywnie i nie byłam w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: test ciazowy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 22:15 a po jakim okresie od mozliwego zaplodnienia najlepiej zrobic test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: test ciazowy? IP: *.chello.pl 11.07.07, 22:19 to zalezy od testu, jaki kupisz, najczęściej trzeba wstrzymac się do dnia, w którym spodziewasz się miesiączki- i jeśli nie ma, robisz test. Niektóre testy wykazuja po 5 dniach od zapłodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: test ciazowy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 22:34 a jaka jest mozliwosc ze jestem w ciazy, jesli mam teraz okres (jelsi to okres, bo slyszalam tez o zwyklych krwawieniach). a jakos tydzien temu (czyli najprawdopodobniej dni nieplodne) z chlopakiem uprawialismy petting pod prysznicem, i on gdy zaczal mnie dotykac w miejsach intymnych ale najpierw umyl dokladnie rece po umyciu swoich narzadow? poniewaz doszlo do wytrysku..? hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: test ciazowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:38 chlopakiem uprawialismy petting pod prysznicem, i on gdy zaczal mnie dotykac w miejsach intymnych ale najpierw umyl dokladnie rece po umyciu swoich narzadow? poniewaz doszlo do wytrysku..? hm? i z tego powodu chcesz robić test? mocna rzecz, zaiste a co zrobisz, gdy dojdzie do prawdziwej penetracji, bez mycia rąk? chyba od razu pojedziesz na porodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: test ciazowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:44 i znów jakaś 12-latka zabrala się za seks - umyte narządy opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: test ciazowy? IP: *.chello.pl 11.07.07, 22:46 nie stresujcie dziewczyny dodatkowo. Pewnie nie jesteś w ciązy ale jeśli masz obawy, zrób test ciążowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: test ciazowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:48 PO CO MA ROBIĆ TEST???? w ten sposób będzie robić test po każdym pocałunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: test ciazowy? IP: *.chello.pl 11.07.07, 22:53 no zapewne lepszym rozwiązaniem jest pomyslenie o zabezpieczeniu. Tak na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: test ciazowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:55 zabezpieczeniu CZEGO????? pettingu pod prysznicem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: test ciazowy? IP: *.chello.pl 11.07.07, 22:58 kobieto, zabezpieczeniu przed ciążą na przyszłość . Nie sądzisz? Twoim zdaniem maja od teraz tylko pod prysznicem i tylko petting? sytuacja może się rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: test ciazowy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 23:08 nie wiem o czym mowisz inka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: test ciazowy? IP: *.chello.pl 11.07.07, 23:11 chodzi mi o to, że jeżeli jesteś ze swoim chłopakiem i planujecie (moze ) rozpoczęcie wspólżycia, pomyśl o zabezpieczeniu i antykoncepcji, żeby oszczędzic sobie stresów w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: test ciazowy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 23:12 dzieki za rade, ale mi tu szczegolnie chodzilo o petting.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: test ciazowy? IP: *.chello.pl 11.07.07, 23:14 no to moim zdaniem nie masz się czego obawiac, idę spac Odpowiedz Link Zgłoś