Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 16:21 czesc dziewczyny mam pytanie czy ktoras z wasz stosowała moze gałki dopochwowe o nazwie vagical? zastanawiam sie czy je kupic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynka123 Re: gałki dopochwowe vagical 14.07.07, 16:36 dobre. polecam. nie wylecza, ale ukoja. po kuracji klotrimazolem czy innym odgrzybiaczem, vagical koi i dziala troche przeciwzapalnie. warto miec. niedrogie, jakies 10-14 zlotych, ale dramatycznej zmiany sie nie uswiadczy, choc ulga jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kratka Re: gałki dopochwowe vagical IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:36 a vagical to nie jest to z nagietkiem? na mnie nie działały ale na mnie niewiele co działa, dobrze, że Lacibios Femina jakieś efekty przynosi. W każdym razie po jakiejś kuracji to chyba lepiej właśnie się lacibiosem jakis czas przeleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka123 Re: gałki dopochwowe vagical 15.07.07, 22:54 tak, z nagietkiem. to troche pomaga, ale nie ma co snuc nadziei na wyleczenie. jak troche swedzi, to po tym przejdzie. ale, gdy troche bardziej dokucza tu i owdzie, lepiej kapsulki lactovaginal czy inne z paleczkami kwasu mlekowego. jak juz mocno... nie ma zmiluj.. clotrimazol czy inne globulki na recepte. a potem mozna wrocic do tych nagietkow i kapsulek mlecznych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: gałki dopochwowe vagical IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:18 ja teraz kupiłam jestem po 3 globulce i jestem zadowolona do tego Lacibios oczywiście, na mnie niewiele co dziala wiec nie jest zle Odpowiedz Link Zgłoś