Dodaj do ulubionych

dr Opławski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:06
Witam, poszukuję infromacji o dr Opławskim, ginekologu, przyjmuje prywatnie
na Floriańskiej.Tyle wiem.Przeczytałam gdzieś pozytywną opinię, ale ciekawa
jestem czy jest ich więcej.Będę wdzięczna za wszelkie refleksje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mag100 Re: dr Opławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:08
      Oczywiście na Floriańskiej w Krakowie smile przepraszam, ze nie dopisałam, ale
      tyle forów jest...regionalne, ogólne..można się zgubić smile
      • veea Re: dr Opławski 18.07.07, 13:13
        słyszalam o nim duzo pozytywnych opinii, to jeden z młodszych lekarzy z kopernika,
        ale sama chodze do innej lekarki, z kopernika rowniez, opławski jest "na wszelki
        wypadek". poki co nie bylamsmile
        wolalam po prostu isc do kobiety-lekarza...tongue_out
        • Gość: mag100 Re: dr Opławski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:46
          Dziękuję veea za konkretną odpowiedź.Szukam dobrego lekarza, a o dr Opławskim
          przeczytałam parę dobrych słow.Możesz sie pochwalić do kogo chodzisz?Będę
          wdzięczna za namiar, wszystko mi jedno czy kobieta czy mężczyzna, byle był to
          konkretny ginekolog, który mi wszystko wyjaśni i zleci potrzebne badania.
          Dziękuję za wszystkie wartościowe wpisy smile
          • veea Re: dr Opławski 18.07.07, 14:04
            chodze do pani dr Trojnar-Podleśny, ma swój gabinet na ul.Fieldorfa Nila
            tel 126227272, czynne pn, sr, pt od 16 do 20, wizyta 50 zł, z usg 80, dokladna,
            cierpliwa, nie ma obliczone kwadrans na pacjenta, tłumaczy i wyjasnia,pierwsza
            wizyte bylam u niej godzine, o wszystko mnie wypytala i zanotowala.<wręcz
            narysowałatongue_out>
            co do leczenia nie wiem-w poniedz odbieram wynki, mam nadzieje, ze jest tez
            skuteczna, co pisaly tez dziewczyny na forum, ale jesli chodzi o podejscie do
            pacjenta jest super
            do 5 sierpnia jest na urlopie
            ma swojastrone www, wpisz GRAVIDA w wyszukiwarke google
    • Gość: ssssssssssss Re: dr Opławski IP: *.tpnet.pl 18.07.07, 12:26
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka