Gość: monika IP: *.chello.pl 11.08.07, 16:51 witam niewiem jak to opisać wczoraj na majtkach miałam spory kawalek jakiejs mazi wyglądalo to jak gęsty glut sory ale naprawde niewiem jak to nazwać co to mogło być Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: co to było IP: *.centertel.pl 11.08.07, 17:10 blob - potwor z kosmosu? a moze chociaz wiesz, w jakim dniu cyklu bylas, czy to byl sluz plodny, moze miesiaczka, wiesz, takie tam podstawy wiedzy o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: co to było IP: *.chello.pl 11.08.07, 17:55 ale nawet jesli to dni płodne to nigdy tak nie miałam Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: co to było 11.08.07, 17:56 no to teraz juz masz spokojnie, to po prostu sluz Odpowiedz Link Zgłoś
ela_anna Re: co to było 11.08.07, 18:38 to nic niepokojacego,macica sie oczyszcza,czasami tak sie zdarza u zdrowych kobiet, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: co to było IP: *.centertel.pl 11.08.07, 22:19 o matko, a z czego ona sie oczyszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredota Re: co to było IP: *.chello.pl 11.08.07, 23:06 >witam niewiem jak to opisać wczoraj na majtkach miałam spory >kawalek >jakiejs mazi wyglądalo to jak gęsty glut sory ale naprawde niewiem >jak to nazwać co to mogło być obcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: co to było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 23:23 no wiecie co , naprawdę się popłakałam ze śmiechu. Obcy hi hi Odpowiedz Link Zgłoś