kinn26 28.09.07, 11:36 Mam problem no wiecie "sprawy kobiece", jakies zapalenie i zapisałam sie na dzis do ginekologa ale mam problem bo właśnie dostałam miesiączkę Co robić, troche sie wstydze isć do lekarza z okresem a może to nie żaden wstyd ?? Co myslicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eciepecie8 Re: Krępująca sytuacja 28.09.07, 12:01 Tak, chodzenie do ginekologa w czasie okresu to przerażający wstyd. Gorszy jest chyba tylko wtedy, gdy pójdziesz do położnika w czasie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda270 Re: Krępująca sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:56 eciepecie8 napisała: > Tak, chodzenie do ginekologa w czasie okresu to przerażający wstyd. Wydawałby sie to oczywiste jednak w praktyce bywa inaczej niestety. Stara baba jestem a do tej pory pamietam moja pierwszą w zyciu wizyte u ginekologa. Babsko na mnie nawrzeszczało, że " z czym jej tu przyłaże bo przecież prawie okres mam". Nie miałam okresu a że sie zbliża wiedzieć nie mogłam bo przyszłam o poradę w sprawie nieregularnych okresów ;P No i trauma na całe życie gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Krępująca sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 12:02 ja bylam pod koniec okresu...nie moglam wytrzymac..lekarz nawet nie zwrocil na to uwageto normalne dla niego)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krępująca sytuacja IP: *.gdynia.mm.pl 28.09.07, 22:03 ja też bylam kiedyś w czasie okresu i z tym samym problemem Wiem ,też mi bylo glupio ,tym bardziej ,ze chodziłam wtedy do faceta :0 ,ale był wyrozumialy i niebadal mnie na fotelu, kazal przyjśc po okresie. poprstu powiedzialam ,ze mam okres ,ale mam też taki i taki problem (tu wyjaśnilam sprawe) Zamiast globulek zapisal mi tabletki na czas okresu a po okresie mialam jeszcze zażyć globułki 2ga podbna sytuacja to po ciazy wizyta kontrolna- akurat dostalam okres i mnie badal- przyjemnośc to nie byla -ale jak mus to mus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Krępująca sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 11:16 Poproś o przesunięcie wizyty po miesiączce, badanie w czasie jest niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Krępująca sytuacja IP: *.chello.pl 30.09.07, 15:48 niewiarygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Krępująca sytuacja 30.09.07, 16:34 Niewiarygodne - lekarz nie będzie w stanie prawidłowo ocenić wydzieliny z pochwy w trakcie okresu i prawdopodobnie i tak poprosi o przyjście w innym terminie. Przesuń wizytę na kilka dni po miesiączce. Odpowiedz Link Zgłoś