Gość: eve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:38 lekarz przepisał mi 3 opakowania tabsów na jednej recepcie czy oznacza to ze musze wykupic 3 opakowania naraz? czy moge kupic je pojedynczo? jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: recepta 08.10.07, 23:42 mozesz wykupic po1 opakowaniu; w aptece pani zabierze recepte i wystawi ci zaswiadczenie ile jeszcze pozostalo opakowan do wykupienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:43 a jesli nie chcesz pozostalych dwoch to nie musisz brac,ale potem musisz skoczyc po kolejna recepte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:42 mozesz wykupić np. jedno i dostać w aptece odpis recepty na pozostałe dwa, tylko z tym odpisem musisz już później iść do tej konkretnej apteki, która go wydała. chyba wszędzie się na takie coś zgadzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: recepta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 00:07 dzięki dziewczyny narazie chciałabym kupić 1 opakowanie bo nie wiem jak mój organizm zareaguje na te tabsy jeśli będzie ok to wykupie pozostałe- czas pokaże pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: recepta IP: *.chello.pl 09.10.07, 07:06 od pierwszego lipca 2007 zalegalizowano odpisy recept: lek z recepty można "podzielić"' na dwie porcje. odpis jest ważny 30 dni. Odpowiedz Link Zgłoś