Gość: magda IP: *.pp.htv.fi 30.11.07, 14:09 Hej hej mam pytanie czy któraś z Was ostatnio odwiedziła dr Homa? Napiszcie proszę o nim jaki z niego lekarz , czy dobry specjalista? Dzięki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulka_ulka Re: dr Tomasz Homa 30.11.07, 18:16 polecam forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 oraz wyszukiwarke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dr Tomasz Homa IP: *.pp.htv.fi 30.11.07, 18:40 Dzięki, przejrzałam te linki i na forum bociana też ale wszystkie są sprzed 2 lat, podobno dr homa nie pracuje już na kopernika tak mi powiedziała Pani w rejestracji na Oboźnej. Kurcze waham się nadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: dr Tomasz Homa IP: *.76.classcom.pl 05.12.07, 01:11 Zalezy czego potrzebujesz. Jesli masz zwykle problemy, to pan doktor jest bardzo oblegany i trzeba dlugo czekac na terminy. Jesli powazne problemy, to warto czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
los_manta Re: dr Tomasz Homa 14.12.07, 09:42 Dobry lekarz. Malo mowi, ale jest w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psztymucel Re: dr Tomasz Homa IP: *.netcontrol.pl 28.03.08, 11:31 Mam złe doświadczenia z dr Homą. Przez 1,5 roku leczył mnie na bezpłodnośc i niedopatrzył raka szyjki macicy. Terminy po 2,3 miesiące. Obecnie zostało mi pół roku zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
umpa.umpa Re: dr Tomasz Homa 01.04.08, 17:23 Bardzo mi przykro. Trzymaj się. Nie ma lekarzy doskonałych. Ja też mam ograniczone zaufanie do lekarza, który ma tłumy pacjentek, nie zawsze kojarzy sprawę i osobę. Ostatnio mialam pilna sprawe i bez umowionej godziny moge miec termin ,,eskpresowo'' za 3 tygodnie. Sorry, ale przy infekcji to stanowczo za dlugi czas oczekiwania. Jest to dobry lekarz, ale nie ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozowa985 Re: dr Tomasz Homa IP: *.ztpnet.pl 23.04.08, 19:58 Naprawde ciezko cos napisac..nie znamy sie ale bede sie za Ciebie modlic.. Odpowiedz Link Zgłoś