karynk 20.12.07, 21:17 Cholera piecze. Skóra sucha, niepodrażniona. Długo tak będzie piekło? Pytam, bo pierwszy raz stosuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia336 Re: Etiaxil 20.12.07, 21:37 mnie pieklo jak stosowalam ten czerwony do skory normalnej,przestalo ,gdy kupilam niebieski do skory wrazliwej Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Etiaxil 20.12.07, 22:13 A mnie po tym niebieskim tez szczypie i swedzi i niestety odstawilam. Czasami uzyje, ale tylko tak sie lekko mazne na pol gwizdka. Na codzien odpada, bo odruchowo non stop sie drapie po pachami caly dzien Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Etiaxil 21.12.07, 09:59 Mnie czasem piecze nawet niebieski, ale to najczęściej jak stosuje dłużej niz trzy dni pod rząd. A czerwony piekł mnie tak, że w nocy sie budziłam, brrr Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: Etiaxil 21.12.07, 14:01 To Wam powiem, że popiekło/poszczypało tak ok. 1,5 godziny, i święty spokój. I dziś wróciłam ze spaceru sucha tu i ówdzie. Działa!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Etiaxil 21.12.07, 14:18 Działa działa. Ja mam jeszcze do rąk i stóp, ale zawsze zapominam go użyć, a jeden raz na moje stopy nie wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Etiaxil 21.12.07, 16:48 No dziala, fakt. Przypomnialas mi o tym etiaxilu i sobie zapodalam na noc i pol nocy nie przespalam tak mi dawalo czadu nawet po wymyciu. No w dzien bylo lepiej i suchutko, ale kurcze jakim kosztem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfgf Re: Etiaxil IP: 91.123.163.* 22.12.07, 02:41 Mnie piekło strasznie przy pierwszych trzech użyciach. Myslalam, że rozdrapie. Potem juz nie piekło. Teraz po kilku miesiącach moge przyznać, że Etiaxil w ogóle na mnie nie działa. Poce sie jak zwykle. Jedyny efekt, to, że nie czuć zapachu potu. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
carolinee22 Re: Etiaxil 30.12.07, 09:50 Jasne! jak sie uzywa na wilgotna skóre i smaruje pól opakowania to musi piec!Radze zapoznac sie z ulotka. Odpowiedz Link Zgłoś
n-atka Re: Etiaxil 04.01.08, 11:29 zanim kupilam etiaxil zapytalam w aptece czy nie ma tanszego odpowiednika i okazazalo sie ze jest nazywa sie ANTI DRAL,,,, jest tak samo skuteczny jak etiaxil a kosztuje 15 zł polecam nie watro przplacac , w koncu moge nosic kolorowe bluzki bez krepacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: Antidral jest lepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 12:20 Zgadzam sie, kupiłam antidral-kosztuje 11zł, wystarcza na pol roku. Stosuje na noc po umyciu i wytarciu (rano zmywam), wcale nie piecze, troche szczypał za pierwszym razem, moze z 10 minut. Mam spokoj na 4- 5 dni. Nie widac i nie czuc potu tak jak kiedys, ubrania suche. Nie odbarwił mi zadnego ubrania, jedynie skora pod pachami jest troche ciemniejsza. Nie powoduje tez pocenia zamiennie w innych miejscach (np.plecy), tak jak opowiadaja niektorzy jego uzytkownicy. Przynajmniej u mnie tak jest. Nie spodziewałam sie az tak dobrego efektu, ale milo mnie zaskoczyl. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
n-atka Re: Antidral jest lepszy 07.01.08, 14:18 skora ci ciemnieje, bo moze masz podatna na przebarwienia u mnie taki efekt nie wystepuje ,ubran tez nie odbarwia ........ale godny polecenia, prawda Odpowiedz Link Zgłoś