nniezapominajka 08.08.03, 13:57 co to znaczy jesli boli (strasznie, i dlugo juz, z przerwami) ponizej pepka po lewej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelka2 Re: bol 08.08.03, 14:12 Nie napisałaś, ani ile czasu boli, ani jaki charakter ma ból. W miejscu, któreopisałaś znajduje się esica - część jelita grubego. Może to być też jajnik. Odpowiedz Link Zgłoś
nniezapominajka Re: bol 08.08.03, 15:42 kamelka2 napisała: > Nie napisałaś, ani ile czasu boli, ani jaki charakter ma ból. W miejscu, > któreopisałaś znajduje się esica - część jelita grubego. Może to być też jajnik > . boli od dwoch miesiecy. mialam cyste na jajniku, ale pani doktor powiedziala mi,ze teraz juz nic tam nie widzi.. tylko dlaczego boli? Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: bol 08.08.03, 15:39 Jezeli to srodek cyklu, to moze to byc bol owulacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
nniezapominajka Re: bol 09.08.03, 19:20 ale mnie boli codziennie.. lekarz przepisal mi srodki przeciwbolowe do brania kiedy boli bardzo, i tyle. czy to moze byc skutek brania tabletek anty (ale juz nie biore)? pomozcie, mnie to naprawde boli... Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: bol 10.08.03, 20:02 Czy sprawdzono Pani wyrostek? Przecież jest po lewej stronie od pępka.... Może boleć przez dłuższy czas... Odpowiedz Link Zgłoś
nniezapominajka Re: bol 10.08.03, 22:45 z tego co przeczytalam w encyklopedii wynika, ze wyrostek znajduje sie po prawej stronie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: bol 11.08.03, 13:06 Tak, faktycznie, to zależy z jakiej strony się patrzy. Przepraszam. Z lewej jest chyba śledziona Odpowiedz Link Zgłoś