Gość: pipi IP: *.centertel.pl 21.12.07, 20:47 Zostały mi przepiane takie tabletki, ale jestem przerażona skutkami ubocznymi tego leku.Czy miałyście jakieś niepokojące objawy po ich stosowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Provera - kto stosował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 20:55 przeczytałaś o skutkach w ulotce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Provera - kto stosował? IP: 91.123.163.* 21.12.07, 21:03 Provera to przestarzały lek. Weterynarze zapisują go kotkom na wyciszenie rujki przed sterylizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnn Re: Provera - kto stosował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 21:22 stosowałam kilka razy w celu wywołania miesiączki, nie miałam żadnych skutków ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
ma.xi Re: Provera - kto stosował? 21.12.07, 22:04 Czesc! Pierwszy raz stosowalam Provere 11 lat temu, po przeczytaniu ulotki to prawie osiwialam z przerazenia, ale podalam sie leczeniu (torbiel jajnika) problem zostal wyleczony nastepnie urodzilam zdrowe dziecko i nie mialam zadnych problemów zdrowotnych. Ponownie Provere stosowalam w marcu tego roku aby uniknac ponownego czyszczenia macicy po problematycznym cc. I tym razem wszystko ok. Ulotki jak mówia farmaceuci sa po to by zabezpieczyc producentów leków przed ewentualnymi roszczeniami pacjentów jak co to oni ostrzegali. Pozdrawiam. Moze troche pomoglam. Odpowiedz Link Zgłoś
aguniac85 Re: Provera - kto stosował? 18.05.08, 15:56 czy po przestaniu brania tych tabletek mieliście problem że spóźniała wam sie miesiączka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Provera - kto stosował? IP: *.dyn.iinet.net.au 22.12.07, 06:13 jak ci lekarz przepisal to wez ja tez naczytalam sie ulotek depo nie wzielam i dzisiaj zaluje bo mi choroba wrocila (endo) a moze akurat by bylo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Provera - kto stosował? IP: *.elpos.net 22.12.07, 16:35 Stosowalam po wykryciu malutkiej torbieli i potem na wywolanie miesiaczki,jako jeden z dwoch lekow.Torbielka zniknela,ja czulam sie normalnie,zadnych skutkow ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: IP: *.centertel.pl 22.12.07, 19:57 Serdecznie dziękuje- uspokoiłam się. Życzę Wszystkim naprawdę ZDROWYCH i Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 20:16 Ja stosuję Proverę od kilku dni na zatrzymanie obfitego krwawienia w czasie miesiączki. Na razie nic mi się nie dzieje,ale po przeczytaniu niektórych wypowiedzi na forum jestem przerażona!!! Myślę, że każdy organizm reaguje inaczej na tabletki hormonalne, a co do Provery spytam mojego ginekologa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olka981 Re: Provera - kto stosował? 19.05.08, 15:08 ja biore provere juz miesiac nic mi nie jest biore non stop 3 razy dziennie absolutnie nic nie odczuwam a ulotki nawet nie czytalam bo to idzie odrazu w panike wpasc tabletki zawsze mozna odstawic gorzej z zastrzykiem Odpowiedz Link Zgłoś