Dodaj do ulubionych

Kliniki stomatologiczne w Warszawie - ocena!

IP: 213.17.165.* 22.12.07, 18:10
Wiedzę czerpię z autopsji!
Enel-med
świetna organizacja, uczciwi zawsze dostawałem rachunek z wyszczególnionymi
pracami i ceną, efekty pracy kiepskie, szybko plomba nadawała się do wymiany.
Kordent słaby sprzęt, a rachunku nigdy nie dostałem, drogo, ale fachowo
Pro-Esthetica, najgorsi z możliwych nie polecam, szczególnie ortodontki/protetyka.
Dental Excellence - bdb sprzęt, zaś materiały i poziom usług średni, taki jak
wszędzie, ale za to ceny z kosmosu, 3-5 krotnie drożej niż gdzie indziej - nie
polecam!
Aster-Med - najmilsza i najfajniejsza obsługa, sprzęt i materiały na niezłym
poziomie, usługi na średnio dobrym poziomie, bywało lepiej, dobra protetyk,
raczej polecam.
Periodent - niezły periodonta i tylko on, obsługa niezła, w sumie polecam jak
ktoś ma kłopoty z przyzębiem.
Dental union - słaby sprzęt i materiały, usługi na dobrym poziomie, obsługa słaba.
Czyli różnie z tym bywa, ranking jest czysto subiektywny, oparty na własnym
doświadczeniu. Możecie dopisać własne spostrzeżenia.

Obserwuj wątek
    • aire1 Re: Kliniki stomatologiczne w Warszawie - ocena! 22.12.07, 22:41
      Ja mam jedno, klinika nie jest tak ważna jak konkretny lekarz, w tej
      samej klinice pracują różnej klasy specjaliści.
    • Gość: Kasiulkaw@op.pl Dental excellence Warszawa IP: *.centertel.pl 22.01.14, 20:24
      Tez nie polecam zakładałam aparat ortodątyczny wieczne opóźnienie ceny bardzo wysokie nie adekwatne do poziomu obsługi naprawdę jest wiele lepszych klinik bo w ich znaczeniu klinika to za duże słowo
      • Gość: pacjent Re: Dental excellence Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 10:07
        to prawda -ta klinika to porażka!
      • Gość: Sceptyk Re: Dental excellence Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.14, 16:35
        Może aparaty "ortodątyczne" to nie ich specjalność? "W ich przypadku". I pisownia "nie" z przymiotnikami na litość Boską... A ceny... hmm... porównując do cen w Warszawie to średnie są smile
        • karol.2010 Re: Dental excellence Warszawa 21.07.14, 22:43
          Czepiają się ortografii, a usługi stomatologiczne na miernym poziomie . Byłam pacjentką przez 2 lata . Zero pozytywnych efektów. A ceny bardzo, bardzo wysokie , na pewno nie średnio warszawskie. Dobrzy ściemniacze i naciągacze - proponowali mi porcelanowy garniturek za 80 tysięcy złotych polskich ( według nich najlepsza opcja leczenia i gwarancja na 20 lat ), a chciałam tylko wyprostować swoje zęby. A jak im wpadnie jakiś celebryta , to tak mu wchodzą . Żenada
      • karol.2010 Re: Dental excellence Warszawa 21.07.14, 22:55
        Nie polecam. Dwa lata przykrych doświadczeń z tą pseudo kliniką, szczególnie z panem Kasprzakiem - ortodontą ( na tytuł doktora nie zasługuje ) . Ceny to raczej średnie londyńskie bo na pewno nie warszawskie . Przestrzegam
        • Gość: jk Re: Dental excellence Warszawa IP: *.204.111.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.14, 11:04
          Ja tam byłem dzisiaj i jestem baaaardzo zadowolony. Podczas jednej wizyty zostały wyłączone 4 żeby. Well done. Obsługa fantastyczna, pełen profesjonalizm i ceny nie są takie straszne. Warto, polecam, leczenie bez znieczulenia. Polce ma dr Jana Detali właściciela.
    • Gość: XX Re: Kliniki stomatologiczne w Warszawie - ocena! IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.14, 19:57
      Union-Dental to oszuści nikomu nie radze tam pracowac!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka