zxx1 15.08.03, 09:17 czy stosujecie tampony? JA od pewnego czasu stosuje je tylko i wyłącznie, ale nie wiem czy nic mi sie nie stanie, bo przeciez ponoc tak nie można. Chociaż na opakowaniu pisze ze to nie zagraza niczemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praktycznyprzewodnik Re: TAMPONY 15.08.03, 10:57 Dopiero co o tym było - TAMPONY DLA DZIEWCZYNEK Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: TAMPONY 15.08.03, 14:02 zxx1 napisała: > Chociaż na opakowaniu pisze ze to nie zagraza niczemu. Raczej mało realne, żeby producent napisał, że zagraża. Ja do niedawna stosowałam często tampony, ale zauważyłam, że ma teraz skłonności do większej ilości skrzepów, a miesiączki są bardziej bolesne. Wiele moich koleżanek również ma takie objawy. D. Odpowiedz Link Zgłoś
magda010 Re: TAMPONY 15.08.03, 19:24 Ja tez z wygody zaczelam stosowac tylko tampony i skonczylo sie nieciekawie. Zaczelam miec zbyt sucho w pochwie i mialam duze problemy z grzybica. Tampony przeciez pochlaniaja cala wilgoc w pochwie, a ona przeciez jest niezbedna w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś