Gość: kaśka--32 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 12:24 Słyszałam , że pończochy samonośne mogą szkodzić krążeniu w nogach. Jak temu zaradzić, bo nie znoszę rajstop, a lubię nosić pończochy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: Szkodliwość pończoch 09.02.08, 13:58 Nosić pończochy na pasie. Bez ścisłych gumek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta28 Re: Szkodliwość pończoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 14:17 Trzeba nosić pończochy do pasa.Można takie kupić.Ale musisz mieć dobry pas ,bo inaczej będą się odpinać, a pas może się przesuwać w trakcie siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika-mika Re: Szkodliwość pończoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 14:41 Naprawde mogą zaszkodzić , zwłaszcza jak się ma skłonność do żylaków, albo stojącą pracę. Ja często nosiłam, zaczęły mnie boleć nogi i pojawiły się pajączki naczyniowe.Przeszłam na pończochy klasyczne do pasa,takiego zwykłego z Mitexu.Czasem zakładam pończochy lecznicze przeciwżylakowe.Dolegliwosci ustąpiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donka1 Re: Szkodliwość pończoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.08, 20:26 Spróbuj przeciwżylakowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onas Re: Szkodliwość pończoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 13:42 mnie też czasem bolą nogi jak długo chodze Odpowiedz Link Zgłoś