dziustynka 09.09.03, 23:51 Mam pytanko, ile trzeba wziac diane-35, aby zaczela dzialac antykoncepcyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalotnica Re: diane-35 a antykoncepcja 10.09.03, 04:10 dziustynka napisała: > Mam pytanko, ile trzeba wziac diane-35, aby zaczela dzialac antykoncepcyjnie? I ja tez mam pytanko : dostalas od kolezanki...? Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: diane-35 a antykoncepcja 10.09.03, 12:20 Spokojnie, moze dziewczynie przepisal Diane dermatolog i z jakis przyczyn nie spytala go o inne zastosowanie? Swoja droga, w opakowaniu powinna byc ulotka, ktora wyjasnia dzialanie leku. Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: diane-35 a antykoncepcja 10.09.03, 15:19 Diane-35 przepisał mi ginekolog po dokladnych badaniach. Ma to miec u mnie zastostosowanie nie antykoncepcyjnie, bo wiadomo jaka tam jest dawnka hormonalna, ale wiem ze takie tez ma, a przyznaje nie dopytalam sie po jakim okresie stosowania,wiec stad moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: diane-35 a antykoncepcja 10.09.03, 15:42 diane nie różni się się chyba od innych pigułek w tym względzie - jeśli wzięłaś pierwsza tabletkę pierwszego dnia cyklu i bierzesz je zgodnie z ulotką, to jesteś zabezpieczona od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: diane-35 a antykoncepcja 10.09.03, 18:32 lilith76 napisała: > diane nie różni się się chyba od innych pigułek w tym względzie - jeśli wzięłaś > > pierwsza tabletkę pierwszego dnia cyklu i bierzesz je zgodnie z ulotką, to > jesteś zabezpieczona od razu. Wielkie dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: diane-35 a antykoncepcja 11.09.03, 13:34 dziustynka napisała: > Diane-35 przepisał mi ginekolog po dokladnych badaniach. Ma to miec u mnie > zastostosowanie nie antykoncepcyjnie, bo wiadomo jaka tam jest dawnka > hormonalna, ale wiem ze takie tez ma, a przyznaje nie dopytalam sie po jakim > okresie stosowania,wiec stad moje pytanie. Ciekawa jestem, czy to od lekarza masz te dodatkowe informacje na zastosowanie Diane-35 jako anty...? Wydaje mi sie, ze jako ginekolog powinien Cie, jako kobiete o tym poinformowac... (nastolatke niekoniecznie...) Odpowiedz Link Zgłoś
cirrii Re: diane-35 a antykoncepcja 13.09.03, 19:43 ale jestes złosliwa... jak jestes takim omnibusem to po co wchodzisz na forum? jak nie umiesz byc zyczliwa, to sie nie wypowiadaj ! > Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: diane-35 a antykoncepcja 13.09.03, 20:41 cirrii napisała: >ale jestes złosliwa... jak jestes takim omnibusem to po co wchodzisz na forum? >jak nie umiesz byc zyczliwa, to sie nie wypowiadaj ! No i prosze...jak od razu sie milo zrobilo... Odpowiedz Link Zgłoś