Gość: ewcia IP: 213.199.204.* 29.04.08, 08:33 poradzcie ,mam wyjazd do ciepłych krajów i niestety wypadnie mi w tym czasie okres ,poradzcie jak przesunac ewentualnie zatrzymac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc zahamowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:50 ty cos wiesz o kobiecym organizmie, czy raczej niewiele? cóż, moze jeszcze zdążysz zajść w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: zahamowac IP: 213.199.204.* 29.04.08, 08:58 co tak ostro atakujesz tylko pytam czy moge jakos wplynac ,na przesuniecie o kilka dni faktycznie zle sie wyrazilam ze slowem zahamowac czy cos w tym zlego ze pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssssss Re: zahamowac IP: 217.98.20.* 29.04.08, 10:54 nie da sie. Kup tampony. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gnieszka0 Re: zahamowac 29.04.08, 13:09 Oczywiście że się da pod warunkiem ze bierzesz tabletki, wtedy zamiast robić 7 dniowa przerwę zaczynasz brać następne opakowanie.Jeżeli nie bierzesz tabletek niestety chyba sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.aim Re: zahamowac 30.04.08, 14:17 Oczywiście Wystarczy nie robić przerwy w przyjmowaniu tabletek. Jest szansa, że w połowie tego drugiego opakowania będziesz plamić, ale takie wstrzymanie okresu nie jest niebezpieczne. Sam fakt brania tabletek to rewolucja w organiźmie. Ale okres można przesunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: zahamowac IP: 213.199.204.* 30.04.08, 14:21 dzieki za odpowiedzi wczoraj dzwonilam do lekarza i tez to zaproponowal kupilam tabletki i zaczelam brac bo akurat wczoraj dostalam okres i nie bede robic przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: zahamowac 30.04.08, 15:02 zaczelas brać tabletki, żeby nie miec okresu na wakacjach????????????????????????????????????????????????????????? tylko dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: zahamowac IP: 217.98.20.* 30.04.08, 15:41 oj, glupota ludzka nie ma granic.. zamiast okresu mozesz miec zle samopoczucie po tabletkach i plamienie. Genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: zahamowac IP: 213.199.204.* 30.04.08, 15:45 jakie zle samopoczucie ? nigdy tak nie mialam a głupia to chyba ty jestes Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: zahamowac 30.04.08, 15:59 Ale tak się może zdarzyć, że jak nie zrobisz przerwy, to wystąpi tak czy inaczej plamienie, zwłaszcza na początku brania tabletek. I w ogóle krwawienie (poza okresem) może występować do pierwszych trzech opakowań tabletek. Ja przez całe pierwsze opakowanie tabletek miałam krwiawienia Na szczęście teraz nie mam, nawet jak zdarza mi się nie zrobić przerwy. A złe samopoczucie, wahania nastroju, rozstrojenie emocjonalne, też może wystąpić, jako skutek uboczny nie robienia tej przerwy. Zalezy, jak organizm zareaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: zahamowac IP: 217.98.20.* 30.04.08, 16:19 Gość portalu: ewcia napisał(a): > jakie zle samopoczucie ? nigdy tak nie mialam ale teraz mozesz miec. Czesto reakcje na tabletki sie zmieniaja. > a głupia to chyba ty jestes nie, ty jestes glupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: zahamowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 19:44 pisze zeby uzyskac porade a nie twoje bezczelne uwagi ,jezeli nie masz co madrego poradzic to nie pisz wcale "zryty berecie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: zahamowac IP: 217.98.20.* 30.04.08, 19:50 To ty masz zryty beret, skoro chcesz brac piguły TYLKO po to, aby na wakacjach nie miec okresu. BZDURA. Ale moze przekonasz sie na wlasnej skorze, ze to durna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: zahamowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 20:00 znowu tu jestes caly dzien siedzisz i czekasz czy cos ci odpisze hihihi w przeciwienstwie do ciebie nikomu zle nie zycze a to forum sluzy poradom ,wiec prosze wyjdz i nie wracaj tutaj mam swiadomosc co robie i to jest moja decyzja a odpowiedz uzyskalam tutaj konkretne i takie mialy byc a twoje hmmmmmmm no coz mozna powiedziec bez komentarza i prosze nie odpisuj bo jestes żałosnaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaq Re: zahamowac IP: 217.98.20.* 30.04.08, 20:12 Gość portalu: ewcia napisał(a): > znowu tu jestes caly dzien siedzisz i czekasz czy cos ci odpisze > hihihi ??????? to raczej ty ciagle tu czekasz.. pewnie na to, ze ktos ci napisze, ze robisz madrze - niedoczekanie.. hahahaha > a to forum sluzy poradom ,wiec prosze wyjdz i nie wracaj tutaj mam wyjsc? Oczywiscie prosze pani... buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha to ty jestes zalosna, dziewczynko.. i te twoje problemy.. hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: zahamowac IP: 213.199.204.* 30.04.08, 15:43 tabletki bralam ,ale teraz mialam przerwe 6-o miesieczna i z dniem 1 dnia okresu zaczelam brac ponownie i to mi pasi tylko nie wiedzialam ze mozna zrobic tak jak wyzej pisaly dziewczyny i potwierdzil to lekarz a co to cos dziwnego ze nie chce miec okresu na wyjaz ?? Odpowiedz Link Zgłoś