gosia-zosia 28.05.08, 22:38 macie jakieś sposoby na cellulit? bo ja już nie mam siły z nim walczyć, bo wszystkie smarowidła i kremy niewiele pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewaq Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.tpnet.pl 28.05.08, 22:48 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 a tak poza tym CELLULIT POWINIEN ZOSTAC ZALEGALIZOWANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asior Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 08:37 > a tak poza tym CELLULIT POWINIEN ZOSTAC ZALEGALIZOWANY YES YES YES!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 29.05.08, 08:45 hehehe, ten co odkryje ten sposób zarobi kupę szmalu PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 07:17 to nie jest śmiertelna choroba Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 29.05.08, 08:50 > macie jakieś sposoby na cellulit? Polubic albo umrzec. Co byc nie robila i tak kiedys go bedziesz miec, najlepiej przestac sie nim przejmowac juz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
agamadrid Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 29.05.08, 08:55 ja schudłam 20 kilo , pije po 3 litry mineralnej dziennie i prawie mi znikł całkiem teraz musze sobie reka tak scisnac np udo lub napiac posladki zeby go było widac tak normalnie to nie widac prawie a mialam doly takie ze szoki Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.krk do agamadrid 30.05.08, 09:10 tak z innej beczki jak ci sie udało zrzucic tyle kologramów.......?? Odpowiedz Link Zgłoś
agamadrid Re: do agamadrid 31.05.08, 00:46 toz mowie, duzo wody, duzo zielonej i czerwonej herbaty, plus dieta owoce, warzywa, mnostwo salaty zielonej i gotowane (lub pieczone w piekarniku w rekawie) chude miesa i ryby, praktycznie zero soli, cukier tylko do porannej filizanki kawy 1 lyzeczka... i tak 2 miesiace aaa! i silna wola plus motywacja (ja musialam schudnac na wesele siostry po prostu musialam i juz) Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 29.05.08, 08:58 Mojej corce pomaga tylko "elancyl". Zadne evelajny, tołpy, avony niestety nie pomogly. Ostatnio znalazlysmy 2 op.za 140zl w promocji. Warto chyba, bo normalnie to 1 op. ok. 100zl kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 29.05.08, 10:58 Chcialam dopisac, ze stosuje sie 1 raz dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.3s.pl 29.05.08, 09:24 Zmiana diety (zero kofeiny, mało weglowodanów, dużo wody)masaże (im bardziej bolesne tym lepsze) a smarowidła to pic na wodę, równie dobrze mozna smarować sie kremem dla niemowląt, byle dobrze nawilżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: 85.202.144.* 29.05.08, 10:32 zwlaszcze ze nie kazdy potrafi funkcjonowac bez kawy, nie masz az tyle czasu na cwiczenia no i kremy... nie kazdy moze sobie pozwolic na drogie cuda. ja celulit mam kilka lat ( a jestem 20 latka). przyzwyczailam sie w sumie jakos, chociaz ubolewam ze nie moga te nogi ladnie wygladac i szkoda ze nie mam genow takich jak modelki czy szzuple dziewczyny( a oprocz celulitu mam uczulenuie po depilacji). chodze w kostiumie , krotkich spodenkach czy spodniczkach. duzo tez dziewczyn pisze podobne watki na forum uroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 ps IP: 85.202.144.* 29.05.08, 10:38 ja zamierzam nie bawem przejsc na spacery (kilometrami po calym miescie) z mp3. o ile mi ew praca nie przeszkodzi(bo juz bylam na rozmowach)a przy wolnych dniach - zdychaniepo pracy ? . moze nie schudna mi uda , ale moze je jakos ladnie wyrzezbie tutaj z cwiczen to chyba biegi na celulit, ale ja sie szybko mecze i bym zatrzymywala sie co kilka metrow.dlatego wole spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 30.05.08, 13:39 jak to nie pic kawy? przeciez kofeina jest najlepszym sposobem na pozbycie sie celulitis... Odpowiedz Link Zgłoś
agrado_22 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 30.05.08, 17:31 Zaczęłam walkę z cellulitem tydzień temu. zakupiłam szczotkę z włosiem i plastikowymi wypustkami - codziennie pod prysznicem masuję nią uda i pośladki. masaż wygląda tak, że zataczam szczotką małe kółka w kierunku serca (ponoć tak jest najlepiej). masaż zaczynam od kolan, kończę na pośladkach. następnie polewam nogi zimną wodą, a potem ciepłą. na początku nie mogłam się przemóc, ale okazało się, że można się przyzwyczaić) jak już wylezę spod prysznica, to smaruję się balsamem antycellulitowym: nie ma co inwestować w mega drogie kosmetyki. kup jakiejś popularnej firmy, z kofeiną. sam balsam cellulitu nie zlikwiduje, więc szkoda kasy (ja mój kupiłam za 14zł). jego głównym zadaniem jest nawilżyć skórę. aha, balsam też wmasowuję okrężnymi ruchami. oprócz tego jestem na diecie: żadnej konkretnej, jem zdrowo, piję dużo wody i hektolitry herbatek Bio Active (sypanych, nie w torebkach, piję głównie czerwoną). 3 razy w tygodniu chodzę na bardzo intensywny aerobik. ubytku cellulitu w ciągu tego tygodnia nie odnotowałam - cudów nie ma, ale ta szczotka to był naprawdę udany zakup: super peeling, mam gładziutką skórę, znikły też krostki na pośladkach, które czasem się pojawiały zastanawiam się, czy raz na czas całej się nie wymasować. z tego, co tu napisałam, może się komuś wydawać, że siedzę pod prysznicem cały wieczór. nic z tych rzeczy. tak na oko, to masowanie, polewanie się zimną wodą i wcieranie balsamu zabiera mi 15-20 minut. w tym czasie trzymam na włosach odżywkę także dodatkowy plus. jak komuś naprawdę zależy to znajdzie czas. zwłaszcza, że same przyznajcie: nieraz siedzicie bezczynnie pod prysznicem pół godzinki i więcej polewając się cieplutką wodą) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 29.05.08, 10:55 Dieta, dużo wody, ćwiczenia, brak kofeiny - po kilkunastu tygodnaich widziałam pierwsze efekty. A potem pomyślałam, że tak ma być już zawsze, przez całe życie i poszłam po rozum do głowy. Czasem zazdroszczę muzułmankom ich szmat od stóp do głów - mankamentów nie widać, a jak cię facet rozpakuje, to jest tak podkręcony widokiem, że nic mu nie przeszkadza. Tak jak sto lat temu widok nagiej łydki spod długiej sukni spędzał panom sen z powiek. I po co nam była ta rewolucja ubraniowa? Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 29.05.08, 11:00 O tak,tak! Powiem szczerze, ze najbardziej sklaniam sie ku hinduskim sari. I kolory mi odpowiadaja i material. Heh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 23:35 nie zmienie jakos nawykow zywieniowych i po czesci mysle ze nie wazne co jem i tak go bede miec, bo to podloze genetyczne. a nawet jesli to z dieta chyba musialabym zyc do konca zycia - bedac na weselach, imprezach..., w ciazy, na urlopie "gdzies" (a przeciez nie beda zmieniac dla mnie menu) a nie zawsze beda warunki bym sama sobie cos ugotowala ... wybierajac z polmiskow tylko to co moge zjesc, dobrze mysle , ze dieta jesli juz to na cale zycie, jesli mam to genetycznie i zeby znow sie nie pojawil + cwiczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
agamadrid Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 30.05.08, 07:05 a co ci szkodzi sprobowac ja mialam celulit mnostwo czasu chyba gdzies w liceum sie pojawil jak zaczelam tyc, teraz przez 2 miesiace dieta ostra z przewaga warzyw, owocow i gotowane chude mieso *wlasciwie 2,5miesiaca trwala ta dieta moja* podczas ktorej zaczelam pic ogromne ilosci wody, schudlam 20kilo rowne i celulit znikl do tego stopnia ze smialo w bialeych leginsach moge smigac, widac go tylko gdy napne posladki troszke na tyłku i jak scisne palcami skóre Odpowiedz Link Zgłoś
agamadrid Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 30.05.08, 07:08 i niczym sie nie smarowalam zadnymi kremami bo nie naleze do regularnych wcieraczy:d nic nie cwiczylam raz chyba na aerobik sie porwalam i to bylo tyle mojej aktywnosci, z tym ze ja caly dzien spedzam w pracy w biegu niemalze, dlatego po pracy mi sie nie chce juz nic tabletek na celulit tez nie lykalam zadnych pilam tylko oprocz wody jeszcze po litrze herbaty zielonej i czerownej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 09:41 oj ja to bym nie wytrzymala na diecie, bo lubie sobie zjesc kawalek ciasta, kielbaske z grilla, pizze mojego wykonania, a pozatym nie wiem czemu ale tylko jem smazone mieso (nawet jak na obiad jest mieso z zupy to tata dla mnie specjalnie smazy jakies kotleciki) kiedys jadlam bardzo duzo kfc i mc donaldow. teraz pogorszyla mi sie sytuacja i nie stac mnie na to jedzenie (tzn stac ale co zrobie jak w ciazu 2 dni wydam na 2-3 zestawy, jak przez tydzien nie bede miala chocby na piwo, czy kino czy bilety autobusowe), mimo ze ludzie uwazaja ze to najtansze jest i ci co gorzej zarabiaja zywia sie tam. a to nie koniecznie prawda jest. dlatego postawilam na spacery, od dzisiaj jak tylko chlopak dzisiaj poleci za granica na wakacje, a mnie bedzie sie nudzic w ciazgu dnia to planuje przejsc 20 km dziennie, w 2 strony Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 30.05.08, 11:34 Problem w tym,że nie wszyscy chcą chudnąć,ja mam cellulit choć ważę 45 kg Odpowiedz Link Zgłoś
agamadrid Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 31.05.08, 00:40 no ale chudzi tez powinni pic wode mineralna Odpowiedz Link Zgłoś
angel70958 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 30.05.08, 14:10 Mi zszedł cellulit jak sie zaczelam zdrowo odzywiać ( znaczy duzo owocow i warzyw, zero smieci typu slodycze i fast-foody) i dużo ćwiczyć.Chyba nie ma skuteczniejszej metody.Ale jak sie ładnie opalisz to staje sie wiele mnej widoczny Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? 30.05.08, 14:17 ja mam tez tylko taki celulit, ktory widac jak sie bardzo mocno skore scisnie. mam wrazenie, ze tych resztek juz sie nie pozbede. bardzo duzo cwicze i biagam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 21:03 byłam zawsze szalenie chuda (45 kg/169 cm). Udało mi się przytyć 5 kg ni i pojawił się ten okrrropny cellulit, niby 50 kg to nadal mało, ale moje uda, pośladki, brzuch a nawet przedramiona wyglądają strasznie, górka przy górce, dołek przy dołku... I tu pojawia się szkopuł - jak się pozbyć cellulitu nie pozbywając się kochanych i wymarzonych kilogramków???? Wie ktoś? Dieta nie wchodzi w rachubę, bo dziewczyny chudną... Ćwiczę, ale bardzo oszczędnie, żeby tłuszczyk nie znikł... Pozostały masaże, ale nie widzę żadnych efektów. I co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.adsl.alicedsl.de 30.05.08, 21:07 polecam cwiczenia na silowni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melikoto Re: jak zdrowo i skutecznie pobyć się cellulitu? IP: *.dab.02.net 03.05.14, 13:20 20 kg w 2 miesiące? To radzę sie puknąć w główkę. A co do cellulitu to ja smarowalam uda duża ilością balsamu, siadaliśmy przed tv i tak masowalam ok 40 min zwykła szczotka do włosów, taka z kulkami na końcu. Robiłam prawie codziennie i pozbyłam sie go. Oczywiście. Na jakis czas bo jak przestałam to wrócił po czasie Odpowiedz Link Zgłoś