skoti85 20.09.03, 22:56 czy istneje mozliwosc zajscia wciazy nie przebijajac blony dziewiczej? wiem ze gupie pytanie . z Gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonlady1 Re: Blona dziewicza 20.09.03, 23:14 Niestety- można zajść w ciążę, np. uprawiając petting z chłopakiem wystarczy niechcący przenieść na palcach spermę do pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
praktycznyprzewodnik Re: Blona dziewicza 21.09.03, 16:01 W błonie dziewiczej jest otwór, przz który wydobywa sie krew w czasie miesiaczki. Można zajśc w ciąże tylko przy okazji pieszczot w dni, gdy na wargach sromowych zalega dużo sluzu "płodnego", a dojdzie do wytrysku nasienia na krocze. Na palcach - raczej mniej prawdopodobne, ale wykluczyc tego nie można oczywiście może sie zdarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Blona dziewicza 23.09.03, 23:43 Ono nie jest głupie- miesiac temu rodziła moja pacjentka która trafiła do mnie w ciazy bedącej wynikiem pieszczot.. Odpowiedz Link Zgłoś