Gość: Jadzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 18:49 Hej. Mam mieć zabieg chirurgiczny. I w związku z tym mam pytanie. Czy przed zabiegiem lekarz powinien zlecić wykonanie badać ( choćby nawet podstawowych)? jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agiee1988 Re: Zabieg chirurgiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 20:05 ja mialam akurat wyciecie 2 kaszakow. nikt mnie nie badal. lekarz spojrzal, wypisal skierowanie. u chirurga tak samo. spojrzal i ustalil termin wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Zabieg chirurgiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 20:07 wiesz agiee, zabieg zbiegowi nierówny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Zabieg chirurgiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 20:07 Gość portalu: Jadzia napisał(a): > Hej. Mam mieć zabieg chirurgiczny. jaki? z narkozą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Zabieg chirurgiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 20:37 Prawdopodobnie w znieczuleniu miejscowym. Pisze prawdopodobnie bo mam mieć jeszcze jedną konsultację. Odpowiedz Link Zgłoś