damian107 15.09.08, 11:57 wczoraj ogladałam w lusterku tył głowy i zauważyłam że na czubku głowy mam coraz mniej włosów chyba zaczęłam łysieć jak faceci co ja mam z tym zrobić znacie jakies preparaty dobre na odrost włosów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_l_o_r_i_a Re: wypadające włosy 15.09.08, 22:59 Dermatologa odwiedź, albo panią farmaceutkę. Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: wypadające włosy 16.09.08, 07:34 Takie łysienie u kobiety jest b. niepokojące- prawdopodobnie hormony coś motają. Dermatolog jedynie i dokładne badania. Chyba, że ciasno związujesz gumką, upinasz to po prostu osłabiasz cebulki. Albo liniejesz po ciężkim stresie, jakichś przeżyciach. Bez lekarza możesz spróbowac wcierki Vichy w ampułkach. Ale lekarz koniecznie- jeśli to hormony możesz za chwile na całej głowie mieć rzadziznę albo księżowską tonsurę. Odpowiedz Link Zgłoś
agava.juice Re: wypadające włosy 17.09.08, 13:10 Ha! do lekarza nie zaszkodzi wpaść, ale spróbuj może taki tonik stymulujący skórę głowy, np. z serii REVALID. A może to wynika z niedoborów witamin i mikroelementów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypadające włosy IP: *.chello.pl 05.10.08, 00:05 tez mialam duze problemy z wypadaniem włosów no i co radze: 1. badania krwi - u mnie byla tarczyca 2. Merz Special - tabletki ok 40 pln 3. Zestaw kerastassa do włosów wypadajacych - szampon+ odzywka, nie jest tani ale na allegro sa calkiem przyzwoite ceny. U mnie jeden zestaw wystarczyl zeby wlosy przestaly wypadac+super odrastaja, Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś