magdzikp1 co sądzicie o dr Wojciechowskim? 04.01.06, 11:45 może ktoś do niego chodzi? Przyjmuje w szpitalu na ul. Kamińskiego. Moim zdaniem to dobry lekarz lecz trochę "mało-mówny" Odpowiedz Link Zgłoś
silennca Re: co sądzicie o dr Wojciechowskim? 30.01.06, 20:11 znajoma bardzo sobie chwali, zmuszona była usunąć macicę, on ją operował, bez problemów wszystko przeszła, pozostała tylko "ładna" blizana pozioma, nadal chodzi do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: co sądzicie o dr Bożenie Jawień? IP: 62.111.139.* 16.02.06, 01:16 Witam. Wiem że wątek jest o tych złych lekarzach ale nie moge znaleść żadnych opini o Pani dr Jawień. Waham się czy zacząć do niej chodzić zwłaszcza po tym co tu czytam;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: co sądzicie o dr Bożenie Jawień? IP: *.ghnet.pl 16.02.06, 01:56 To zależy, w jakiej sprawie chcesz iść. Jeśli masz poważne zaburzenia hormonalne, to ona raczej sobie z tym nie poradzi (chociaż się stara) - jest położnikiem. Jeśli chodzi o okresowe przeglądy i "zwykłe" kobiece dolegliwości, to bardzo polecam. Nie wiem, jak prowadzi ciążę (ale widziałam pacjentki z brzuchem w poczekalni). Chodzi do niej mnóstwo młodych kobiet. Jest sympatyczna, bardzo bezpośrednia. Na pewno nie jest to ginekolog o specjalizacji katechetycznej - nie będzie prawić kazań, bez problemu wypisze receptę na pigułki. BARDZO pilnuje terminów badań - cytologia, w przypadku pigułek: lipidogram, krzepliwość itd. Bada piersi (bez proszenia, sama to "wymusza"). Minusem jest dość obskurny gabinet (chyba, że coś się zmieniło, ale nie sądzę). Jest mały i bez luksusów, typu: bidet, oddzielne pomieszczenie z "samolocikiem" itd. (ale dla mnie akurat ważniejszy jest sam lekarz, niż jego miejsce urzędowania). Duży minus to również brak USG. Plusy (oprócz osobowości samej pani doktor, bo moim zdaniem to świetna kobitka): - cytologię i badania krwi można zrobić na miejscu (ona to oddaje do laboratorium), - raczej nie trzeba się umawiać na wizytę (a na pewno nie z kilkutygodniowym wyprzedzeniem), - cena (nie wiem jak jest teraz, kiedy byłam ostatnio, to było 40zł. za wizytę z badaniem, 20zł dla stałych pacjentek za wypisanie recepty itp.). Ogólnie - polecam, chyba że chodzi o sytuację, o jakiej pisałam na początku postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia111 Re: co sądzicie o dr Wojciechowskim? IP: *.magma-net.pl 10.03.06, 13:34 Chodzę do niego od 3 lat. Zawdzięczam mu pośrednio życie mojej córeczki.Przyjął mnie już po godzinach(w szpitalu ul.Kamieńskiego), zrobił USG, przyjął do szpitala... a potem to już szybka cesarka (zamartwica,hipotrofia;1,5kg wagi- 39tc,6pkt Apgar), inkubator, respirator, strach niepewność i nadzieja, że córka będzie zdrowa. Udało się, ale gdyby mnie wtedy nie przyjął, niewiem co by było, bo córeczkę wyciągneli w ostatniej chwili!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxima30 Re: co sądzicie o dr Wojciechowskim? IP: *.e-wro.net.pl 19.03.06, 18:47 Witam! Sama od niedawna jestem pacjentką dr Wojciechowskiego.Niestety jeszcze niewiele mogę powiedzieć na jego temat.Wydaje się być kompetentny. Aż boję się pomyśleć,że to już piąty lekarz z kolei w sześciu latach mojego leczenia. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ninnkaa LUBLIN 04.01.06, 18:28 JESLI KTORAS Z WAS CHCE WYBRAC SIE DO GINEKOLOGA W LUBLINIE NIE POLECAM HANNY CEPAN!!! POTWÓR NIE KOBIETA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: LUBLIN IP: *.pronet.lublin.pl 11.01.06, 14:05 Wszystko sie niestety zgadza, przekonałam sie osobiście i ... zmieniłam lekarza. Tylko mała poprawka Hanna CABAN - również nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olwizja Re: LUBLIN 11.01.06, 17:26 a może macie jakieś informacje o prof.Radomańskim z Jaczewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Szczecin IP: *.internet.v.pl 04.01.06, 21:38 Dr. Malec przyjmuje w przychodniach Reda-Med na oś. Reda i na oś. Arkońskim. Przed przepisaniem pierwszych tabletek nawet mnie nie posadził na fotelu i nie zrobił należytego wywiadu, mimo że jakiś rok wcześniej stwierdził u mnie nadżerkę, przez kilka kolejnych miesięcy zjawiałam się u niego regularnie co miesiąc mówiąc, ze mnie boli w czasie stosunku, a on rozkładał ręce i zapisywał inne tabletki. Nie zrobił mi cytologi, a w przypadku nadżerki, to chyba powinien. Nie "zajrzał tam" ani razu w okresie póltora roku od mojej pierwszej u niego wizyty. Uważam to za zaniedbanie! Nie umiał mi dobrać tabletek, był leniwy i olewacki, rutyniarz, ale w tym złym znaczeniu. Podobno przyjmuje też prywatnie. Jeśli macie jakiś problem, to nie polecam, jeśli tylko zapisanie kolejnej recepty na tabletki, to spoko Kiedy wreszcie przestałam do niego chodzić i poszłam prywatnie, to okazało się, że z małej nadżerki zrobiła sie taka trochę większa, wielkości dwuzłotówki. Do tego stan zapalny i jakieś tam inne rzeczy, które wyszły po cytologii. Leczenie tego wszystkiego zajęło kilka dobrych miesięcy. No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
bibi234 Re: Szczecin 04.01.06, 21:59 > > że z małej nadżerki zrobiła sie taka trochę większa, wielkości dwuzłotówki dobrze, że nie stuzłotówki Odpowiedz Link Zgłoś
moni.l1 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 05.01.06, 12:26 ZĄBKOWICE ŚLĄSKIE !!! DrJacek K. Byłam 5 dni po terminie,które spędziłam w szpitalu,nie zrobił USG,nie zbadał wód płodowych,tylko 2 razy dał mi tabletkę na wywołanie porodu i badał czy jest rozwarcie.KOSZMAR!Nic delikatności.Na szczęscie wróciła moja dr prowadząca i pierwsze co,to zbadała mi wody.Były zielone!!!W ciągu ok.40min.byłam już na stole przygotowana do cesarki,udało się i dziecko ŻYJE!!doktora Jacka nie chcę widzieć na oczy,mam do niego wstręt jak tylko przypomnę sobie jego badania.Koleżanki z sali też go miały dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:31 Skierniewice Dr Koneczny - straciłam przez niego dziecko w 39 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-aga POZNAN-POLNA 06.01.06, 19:35 nie polecam prof Opali z Polnej, zawiodlam sie i o malo nie popelnilam bledu za jego doradztwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzania13 WROCłAW:Wilczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:23 WROCłAW:Wilczyński - zdecydowanie odradzam. Chodziłam do niego ponad rok a miałam więcej zabiegów niż w całym swoim życiu, oczywiście wszystkie słono płatne (500zł i wiecej) + wizyty po 100zł, nawet kontrolne trwajace 5 minut. Z każdą wizytą wyssysał ose mnie coraz wiecej pieniędzy i znajdował coraz wiecej chorób, przez co doszłam do wniosku,że leczy on tylko swój portfel.Obecnie chodzę do doktora Kucharskiego i jestem z niego zadowolona.Okazuje się, że zabiegi u Wilczyńskiego były najprawdopodobniej zbedne (dokumentacja raczej nie do zdobycia) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkea Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 09.01.06, 19:36 Interesują mnie szczególnie opinie o dr Kurpas z Siemianowickiego szpitala. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:46 napewno jest złym ginekologiem Zbigniew Liber z kliniki LIfe on poprostu nie zna się na niczym. jest internista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiap Bielsko-Biała-POLI-MED!na "folwarku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:56 Ostrzegam przed tymi zdziercami!!!Każdy jeden lekarz z tej przychodni jest łasy na kasę:byłam u 3:dr Szymala-zdarł 300zł(2 razy po 150)za kolposkopię nadżerki,która nie była konieczna jak się okazało,a potem zalecił leczenie laserem za 600zł,ale na to już nie dałam się nabrać i poszłam gdzie indziej.(lekarkę wpiszę na białą listę)Kolejna lekarz- dr Stolecka-chciała mnie również skasować za to samo,ale sie nie zgodziłam.Oprócz tego w rejestracji powiedzieli,że płace jej 20zł za wizytę,a ona sobie zażyczyłą 50zł.Nie chcę się rozpisywać,ale jeśli ktoś jest zainteresowany opowieścią o mojej wizycie i moimi argumentami przeciw niej-napiszę.Mąż dr Stolecki jest najmilszy z całej trójcy(wszyscy są b.uprzejmi dopóki płacisz)i ponoć najlepszy specjalista,ale mnie też chciał oskubać!!!Nie wiem co mnie podkusiło-a w zasadzie wiem-tylko oni figurują na liście lekarzy zakładających mirenę!!! Poradnia ta,prywatna,pod płaszczykiem umowy z NFZ, trzepie swoje pacjentki jak może.Tam nic nie ma na kasę,za wszystko się płaci.Albo inaczej-lubi się pacjentki,które mają kasę.Jakby ją miała to przecież nie poszłabym do państwowej lecznicy!!! Jestem zbulwersowana i wkurzona,że tyle razy dałam sie nabrać i traciłam czas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz dr Wojcik z Medicoveru Kraków IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:04 Odradzam!Bylam prywatnie wizyta 110zl, za taka sume to docenci przyjmuja!Nic nie mowi nie objasnia, trzask prask i do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.a.a Kraków - lekarz, który porządnie założy spiralę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.a.a Kraków - lekarz, który porządnie założy spiralę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:59 To chyba dobry wątek, żeby znaleźć kogoś kompetentnego - a szukam już dłuższy czas Napiszcie mi proszę kto, gdzie i za ile. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.op.osi.pl 14.01.06, 12:01 NAJGORSZYM ginekologiem w Gliwicach jest dr.Maruszewska!!!! Sprawia wrazenie chorej psychicznie,a na wizycie na oddziale rozmawia z pacjentkami jakby byly niedorozwinięte!Leżałam u niej jakiś czas ale szybko ucieklam jak zobaczylam co tam się dzieje.Wolalabym żeby badała mnie salowa z stego szpitala niż Pani DOKTOR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaJ Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Gliwice IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 27.01.06, 23:33 Kochana zgadzam się z Tobą w 100%!!!Miałam niemiłą przyjemność rodzić w tym szpitalu i sama byłam świadkiem jak dr.Maruszewska traktowała pacjentki które chodziły do niej prywatnie a pozostałe były traktowane jak powietrze.Ja osobiście dostałam porządny opiernicz,za to że mój ginekolog nie wpisał daty ostatniej wizyty do karty ciąży!!!(może była zazdrosna że nie chodzę do niej) koszmar!!! Zdecydowanie nie polecam takiego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
peresia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Gliwice 29.01.06, 20:04 Zgadzam się w 100%!!!To najbardziej ordynarna ginekolog jaką kiedykolwiek spotkałam, a niestety miałam tę okazję leżąc na patologii w gliwickim szpitalu. Pani doktor wykazuje całkowity brak poszanowania uczuć i godności w stosunku do kobiet, które nie są jej prywatnymi pacjentkami, a zwłaszcza gdy są pacjentkami doktora Burchacińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa26 Sosnowiec-Magierowski !!!! IP: *.smstv.pl 14.01.06, 14:15 Wlasniedzis od niego wrocilam z łazami w oczach!!Jestem po dwoch poronieniach ,prawdopodnobnie na tle hormonalnym dostalam wiec skierowanie do endykrynologa a on zachowal sie beszczelnie!a mianowicie, mialam tylko przy sobie karte magnetyczna ,bez ligitymacji ubez z SWIEZA PIECZATKA MNIE NIE PRZYJMIE!bO SKAD ON MA WIEDZIEC CZY GO NIE KLAMIE I CZY PRACUJĘ! mA ZROBIC BADANIE tsh i jakies tam inne na wlasna reke i wrocic do niego! Bardziej go interesowalo gdzie pracyje i ile zarabiam i dlaczego nie mieszkam tu tylko tam ze ,wyszlam i trzasnelam dzwiami!! zreszta napisze na niego skargę do NFZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
figa26 SOSNOWIEC-MAGIEROWSKI!!! 14.01.06, 14:19 Wlasniedzis od niego wrocilam z łazami w oczach!!Jestem po dwoch poronieniach ,prawdopodnobnie na tle hormonalnym dostalam wiec skierowanie do endykrynologa a on zachowal sie beszczelnie!a mianowicie, mialam tylko przy sobie karte magnetyczna ,bez ligitymacji ubez z SWIEZA PIECZATKA MNIE NIE PRZYJMIE!bO SKAD ON MA WIEDZIEC CZY GO NIE KLAMIE I CZY PRACUJĘ! mA ZROBIC BADANIE tsh i jakies tam inne na wlasna reke i wrocic do niego! Bardziej go interesowalo gdzie pracyje i ile zarabiam i dlaczego nie mieszkam tu tylko tam ze ,wyszlam i trzasnelam dzwiami!! zreszta napisze na niego skargę do NFZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_aa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:37 Witam czytam z przerażeniem Wasze opinie,czy może ktoś miał kontakt z dr Januszem Świerczyńskim z Warszawy, jaką macie opinię o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka mysłowice i sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:46 jeżli chodzi o myslowice to odradzam dr blecharza.po każdej wizycie od niego wychodziłam zapłakana,a poza tym on robil mi zabieg i najzwyczajniej w świecie mnie okłamał. jeżli chodzi zaś o sosnowiec-dr kowalska z zagórza-dzięki niej miałam operację i usunieto mi jajnik.nie zauważyła przez miesiąc cysty na 9 cm.spieprzyła mi zabieg i poszła na urlop.tyle w skrócie,odradzam. aha,a jeszcze po operacji udwała na wizycie,ze mnie nie poznaje su... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkrótce mama Re: Konin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 09:11 Borowiecki. U wielu pacjentek ( byłam nią i znam taką która też była i znam taką która była ale już jej nie ma) niepotrzebnie wypala nadzerki, bo ma sprzęt i na tym zarabia. To jedna sprawa. Druga: jest obleśny w słowach.Potrafi np. zaproponować kobiecie umówienie się na seks z ...nim. Dobrze, że te, które znam potraktowały to jako głupi żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 08:59 Czy któraś z was leczyła się u dr Dariusza Świerczewskiego z Warszawy dostałam jego namiary ale nie wiem jaka jest o nim opinia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiktory23 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW LUBLIN 17.01.06, 23:49 PILNE!!! Szukam jakich kolwiek informacji na tenat dr Wróbla. Czy można mu powierzyć prowadzenie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:13 Szukam dobrego ginekologa kobietę w Gorzowie. Kogo polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:14 Szukami dobrego ginekologa kobiete w Gorzowie.Kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
plusiak822 Re: wrocław------LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 18.01.06, 23:51 a czy ktoś ma opinie na temat dr Skrockiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia.111 Re: wrocław------Lista złych ginekologów IP: *.magma-net.pl 10.03.06, 13:47 żnam go, kiedyś do niego chodziłam. Wypalał mi nadżerkę, lubił porozmawiać, potem zmieniłam lekarza, ale niedawno znów go odszukałam.Chciałam zrobić Usg, ale dowiedziałam się,że nie ma on uprawnień do przeprowadzania tego badania? Nie dociekałam czemu, chyba coś z nim nie tak, bo przecież to nie operacja, a jeżeli tego mu nie wolno, to ja rezygnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: wrocław------Skrocki i Martyniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:10 niestety opinie mam fatalną: biznesmen, patrzy na kasę i znajomosci. Klinika, którą prowadzi na Grunwaldzkim to porażka: obrazone pielęgniarki, w czasie badania potrafia parę razy wejść bez pukania z wiadrem do odkażania narzędzi. Pani siedząca na recepcji pozwala sobie na dziwne uwagi o lekarzu.. Kiedy miała mi wypisać zwolnienie wyraziła sie: "zdaje mi się, że ktoś tu mnie ma za prywatną sekretarkę". Jest tam lekarz, którego radzę OMIJAĆ: Zdzisław Martyniak. Bada pobieżnie, nigdy nie ma czasu na pacjentkę, odbiera w czasie wizyty prywatne telefony. Kiedys tak się zagalopował,że zapomniał mnie zbadać (prowadził moją ciąże, na szczęście krótko, szybko uciekłam), USG też zrobił na moja prośbę, ale nie raczył odwrócić ekranu wmoją stronę, raczył jedynie stwierdzić :"no, są. Dwie ręce i dwie nogi". Chodziłam do niego na fundusz i ciągle robił aluzje, że mu sie nie opłacam, a za drzwiami czeka "żywa gotówka". Pytam się: Co to za lekarz???????????? KONOWAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wrocław------Martyniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:20 porżka na całej linii!!!!!!!!!!!! Dużo gada jaką to on niby uczciwą medycynę uprawia, ale krowa, która dużo ryczy mał mleka daje. Nieuprzejmy niesamowicie, potrafił wyjść z gabinetu do pełnej poczekalni i patrząc wymownie i ze zniecierpliwieniem na zegarek zapytać: "Panie wszystkie zostały na pewno na dziś zarejestrowane do mnie?????" Po czym pytał na cały głos: "które z Pań na zabieg??". Czerwone jak buraki dziewczyny podnosiły nieśmiało ręce do góry. Zero dyskrecji!!!!!!!!!! W czasie badania pielęgniarki wchodzą sobie jak chcą, bez pukania. Nieważne, czy akurat leży się na fotelu, czy właśnie sciąga majtki. Ze zniecierpliwieniem odpowiada na pytania. Czułam się winna, ze zabieram mu czas. Poza tym nie zleca w ciąży pODSTAWOWYCH badań: toksoplazmoza orza cytologia!!!! Chodząc do niego miałam fatalne wyniki moczu, utrzymywał, ze tak ma być!!!!!!!! Kiedy skierowałam się do kompetentnego lekarza w innej klinice i tam zlecono mi wymaz bakteryjny z szyjki - okazało się, ze miałam niebezpiecznego dla ciąży GRONKOWCA i PACIORKOWCA. Skandal!!!!!!!!!!!!!!Odradzam tego pożal-się-boże ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Gorzów .Do kogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 09:23 Poradźcie do kogo pójść, wolałabym, aby była to kobieta. A moze wiecie, ile trzeba zapłacicić za wizytę i pozbycie się torbieli z szyjki macicy? Odpowiedz Link Zgłoś
kirkea dr Pośpiech Katowice 19.01.06, 11:31 chciałam ostrzec wszystkie osoby korzystajace z usług tego lekarza. może i dr Pośpiech jest miły i bardzo uprzejmy (ale to tylko na początku) chodziłam do niego przez połowe swojej ciązy. Pierwsze co mi sie w nim nie podobalo, ze mial stosunek do mnie zależnie od swojego humoru, raz miły, raz zły. Początkowo jak nie bardzo chciałam dawał mi L4, a jak zaczeło mi na nim zleżec (z powodu złego samopoczucia) to potrafił odmowic. Zreszta chodziłam do niego czesto skarzac sie na ciągle bóle w dole brzucha i usłyszałam takie diagnozy, za pierwszym razem to wyrostek rozbaczkowy, za drugim razem ciąza zagrożona, za tzrecim (dał mi do zrozumienia że symuluje) uznał że nerki (nadmienie ze i wyrostek i nerki były konsultowane ze specjaliami od tych pzrypadłości i wszystko było ok. Jak zmieniłam gina okazało sie, że: 1. nie badał mi glukozy mimo ze mam w rodzinie cukrzyka 2. nie badał przeciwciał i nie zalecał podawanie immoglobuliny - bo twierdził ze w pierwszej ciazy nigdy nie ma konfliktu serologinczego 3. mimo, ze zawsze robił mi uSG nie zauważył, ze mam łożysko bardzo nisko na przedniej ścianie 4. moje bóle to ewidentne stawanie macicy (a nie żąden wyrostek, czy nerki) a wszystkie te niedociagniecia mojego byłego gina za niezła kase, i przy akompaniamencie jego złego humory i tresci typu "L4 pani nie dam niech parcodawca stworzy pani odpowiednie warunki pracy, no ostatecznie jak pani chce odpoczac to dam pani maksymalenie 14 dni (to usłusząłm jak trezci raz opisłam mu bole brzucha)" dodam tylko ze l4 dostałam bezwglednie bo musze b duzo lezec Tak wiec drogie pani zastanówcie sie zanim, zdecydujecie sie oddac losy was i waszych kruszynek w rece tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni_30 Dr Lidia Biesiada CZMP ŁÓDŹ IP: *.4web.pl 22.01.06, 15:04 Nie wiem czy jest dobrym i kompetentnym fachowcem, ale zniechęciła mnie do siebie swoim podejściem do mnie podczas pobytu w szpitalu. Byłam jej prywatną pacjentkom i w prywatnym gabinecie owszem jest bardzo miła. Kiedy trafiłam do niej na oddział i okazało się że moja ciąża obumarła nawet raz do mnie nie przyszła i nie spytała jak się czuję nie mówiąc już o jakimkolwiek pocieszeniu (wiedziała że to moja druga tak zakończona ciąża). Inni lekarze spotykając mnie na korytarzu pocieszali że napewno następnym razem się uda, a pani dr (jako mój lekarz prowadzący) nie wiedziała takiej potrzeby. Bardzo się na niej w tym momencie zawiodłam. Dodatkowo jeszcze po wyjściu ze szpitala zorientowałam się że nie podano mi immunoglobuliny ze względu na to że mam RH-, ale już było za późno bo podaje się ją do 72 godzin po zabiegu. Obecny lekarz u którego się leczę i próbujemy znaleźć przyczynę niepowodzen tych dwóch poprzednich ciąż (bardzo polecam dr Kowalczyk z Dermedu) uznał że niepodanie mi immunoglobuliny to ewidentne zaniedbanie i ma nadzieję że mój organizm nie wytworzył jescze przeciwciał anty-D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:17 dr Kwasizur z medicenter(prywatna ale przyjmuje tez z nfz).bardziej nieprzyjemnej lekarki nie znam.potwierdzaja to tez moje 2 kolezanki.zadna z nas juz do niej wiecej nie pojdzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Warszawa IP: 199.67.140.* 07.02.06, 17:23 POTWIERDZAM!!!! CHODZILAM DO NIEJ KILKA LAT TEMU DO LUXMEDU GDY WLASNIE "SZYKOWALAM SIE" DO PIERWSZEGO STOSUNKU. NIE CHCIALA MI NAWET PRZEPISAC TABLETEK BO STWIERDZILA ZE SKORO JESZCZE NIE WSPOLZYJE TO NIE MUSZE ICH BRAC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gerka BYDGOSZCZ - dr Alicja Kujawa 25.01.06, 22:07 dr Alicja Kujawa, szanowna pani doktor leczy na oko, bo podaje leki na niedobór progesteronu, nie badając jego poziomu /tak na wszelki wypadek, nie zaszkodzi/, nie chce zrobic wymazu z pochwy, bo cyt:"ja widzę bakterie gołym okiem i wiem czy one są czy ich nie ma". Odmawia skierowania na jakiekolwiek badania, bo ona ma 20 letnią praktyktę i WIDZI, że ja nie potrzebuję żadnych badań. cyt:A w ogóle z czym tu pani do mnie przychodzi grzybica, poronienie jakieś oj nie pani pierwsza i nie ostatnia. Obejdźcie pania doktor szerokim łukiem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka Re: dr Polańska (W-wa) ODRADZAM!!!!! IP: *.aster.pl 26.01.06, 10:42 poszłam tylko dlatego że moja pani doktor jest chora. potrzebowałam receptę na pigułki i tzn. coroczny przegląd czyli badanie, cytologię i skierowanie na próby wątrobowe, robię co roku. pani doktor mało sympatyczna od wejścia, ale cóż, nie każdy musi być wlewny. ale jak powiedziałam co potrzebuję to usłyszałam w odpowiedzi: pigułki pani oczywiście wypiszę ale badania to widzę były robione roku temu i wszystko było w normie to nie ma potrzeby robić...(sic!). a tyle się trąbi o profilaktyce, no ręce mi opadły. na szczęście moja pani doktor niedługo wraca to się przejdę znowu i zrobię cały przegląd a dr Polańską ODRADZAM z całych sił!! Odpowiedz Link Zgłoś
yvon_yvon Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Wałbrzych 28.01.06, 00:24 w moim miescie jest wielu lekarzy, ktorzy przez jedne pacjentki uwazani sa wrecz za bogow, a inni za zlych ginekologow. Wszystko zależy od sytuacji w jakiej znalezlismy sie oboje czyli ja pacjentka i on lekarz. Ja mialam pecha i trafilam od razu na tego zlego - dr Szczepanski bo o nim mowa.Po dwukrotnym poronieniu pan doktor nie widzial potrzeby zlecenia jakis badan. Kiedy plamilam wyslsl mnie do domu zamiast do szpitala. Podczas drugiej ciazy nie dostalam zadnych lekarstw na podtrzymanie ciazy- poprzednia poronilam wiec istniala szansa, realne zagrozenie, ze sytuacja mogla sie powtorzyc! Po zmianie lekarza donosilam 3 ciaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maarii BRUSZEWSKI - POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:29 Uwaga na tego oszusta! Jakiś czas temu wmówil mi że mam chorobe weneryczną, zwaną klykciny kończyste! Po konsultacji u innego lekarza okazalo się, że jestem zdrowa jak ryba, a on po prostu chcial mnie naciągnąć na co 2-tygodniowe wizyty i bardzo drogie leki! Nie wspomnę już nawet jakich cierpień psychicznych doznalam przez tego śmiecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś