Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• magdzikp1 co sądzicie o dr Wojciechowskim? 04.01.06, 11:45
      może ktoś do niego chodzi? Przyjmuje w szpitalu na ul. Kamińskiego. Moim
      zdaniem to dobry lekarz lecz trochę "mało-mówny"
      • silennca Re: co sądzicie o dr Wojciechowskim? 30.01.06, 20:11
        znajoma bardzo sobie chwali, zmuszona była usunąć macicę, on ją operował, bez
        problemów wszystko przeszła, pozostała tylko "ładna" blizana pozioma, nadal
        chodzi do niego
      • Gość: Madzik Re: co sądzicie o dr Bożenie Jawień? IP: 62.111.139.* 16.02.06, 01:16
        Witam. Wiem że wątek jest o tych złych lekarzach ale nie moge znaleść żadnych
        opini o Pani dr Jawień. Waham się czy zacząć do niej chodzić zwłaszcza po tym
        co tu czytam;/
        • Gość: aaa Re: co sądzicie o dr Bożenie Jawień? IP: *.ghnet.pl 16.02.06, 01:56
          To zależy, w jakiej sprawie chcesz iść. Jeśli masz poważne zaburzenia
          hormonalne, to ona raczej sobie z tym nie poradzi (chociaż się stara) - jest
          położnikiem. Jeśli chodzi o okresowe przeglądy i "zwykłe" kobiece dolegliwości,
          to bardzo polecam. Nie wiem, jak prowadzi ciążę (ale widziałam pacjentki z
          brzuchem w poczekalni). Chodzi do niej mnóstwo młodych kobiet.
          Jest sympatyczna, bardzo bezpośrednia. Na pewno nie jest to ginekolog o
          specjalizacji katechetycznej - nie będzie prawić kazań, bez problemu wypisze
          receptę na pigułki. BARDZO pilnuje terminów badań - cytologia, w przypadku
          pigułek: lipidogram, krzepliwość itd. Bada piersi (bez proszenia, sama
          to "wymusza"wink).
          Minusem jest dość obskurny gabinet (chyba, że coś się zmieniło, ale nie sądzę).
          Jest mały i bez luksusów, typu: bidet, oddzielne pomieszczenie z "samolocikiem"
          itd. (ale dla mnie akurat ważniejszy jest sam lekarz, niż jego miejsce
          urzędowania). Duży minus to również brak USG.

Plusy (oprócz osobowości samej pani doktor, bo moim zdaniem to świetna kobitka):
          - cytologię i badania krwi można zrobić na miejscu (ona to oddaje do
          laboratorium),
          - raczej nie trzeba się umawiać na wizytę (a na pewno nie z kilkutygodniowym
          wyprzedzeniem),
          - cena (nie wiem jak jest teraz, kiedy byłam ostatnio, to było 40zł. za wizytę
          z badaniem, 20zł dla stałych pacjentek za wypisanie recepty itp.).

Ogólnie - polecam, chyba że chodzi o sytuację, o jakiej pisałam na początku
          postu.
      • Gość: andzia111 Re: co sądzicie o dr Wojciechowskim? IP: *.magma-net.pl 10.03.06, 13:34
        Chodzę do niego od 3 lat. Zawdzięczam mu pośrednio życie mojej córeczki.Przyjął
        mnie już po godzinach(w szpitalu ul.Kamieńskiego), zrobił USG, przyjął do
        szpitala... a potem to już szybka cesarka (zamartwica,hipotrofia;1,5kg wagi-
        39tc,6pkt Apgar), inkubator, respirator, strach niepewność i nadzieja, że córka
        będzie zdrowa. Udało się, ale gdyby mnie wtedy nie przyjął, niewiem co by było,
        bo córeczkę wyciągneli w ostatniej chwili!!!!!
        • Gość: maxima30 Re: co sądzicie o dr Wojciechowskim? IP: *.e-wro.net.pl 19.03.06, 18:47
          Witam!
          Sama od niedawna jestem pacjentką dr Wojciechowskiego.Niestety jeszcze niewiele
          mogę powiedzieć na jego temat.Wydaje się być kompetentny.
          Aż boję się pomyśleć,że to już piąty lekarz z kolei w sześciu latach mojego
          leczenia.
          Będę wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam.
    • ninnkaa LUBLIN 04.01.06, 18:28
      JESLI KTORAS Z WAS CHCE WYBRAC SIE DO GINEKOLOGA W LUBLINIE NIE POLECAM HANNY
      CEPAN!!! POTWÓR NIE KOBIETA!!!
      • Gość: Paula Re: LUBLIN IP: *.pronet.lublin.pl 11.01.06, 14:05
        Wszystko sie niestety zgadza, przekonałam sie osobiście i ... zmieniłam
        lekarza. Tylko mała poprawka Hanna CABAN - również nie polecam
        • olwizja Re: LUBLIN 11.01.06, 17:26
          a może macie jakieś informacje o prof.Radomańskim z Jaczewskiego?
    • Gość: mała Szczecin IP: *.internet.v.pl 04.01.06, 21:38
      Dr. Malec przyjmuje w przychodniach Reda-Med na oś. Reda i na oś. Arkońskim.
      Przed przepisaniem pierwszych tabletek nawet mnie nie posadził na fotelu i nie
      zrobił należytego wywiadu, mimo że jakiś rok wcześniej stwierdził u mnie
      nadżerkę, przez kilka kolejnych miesięcy zjawiałam się u niego regularnie co
      miesiąc mówiąc, ze mnie boli w czasie stosunku, a on rozkładał ręce i zapisywał
      inne tabletki. Nie zrobił mi cytologi, a w przypadku nadżerki, to chyba
      powinien. Nie "zajrzał tam" ani razu w okresie póltora roku od mojej pierwszej
      u niego wizyty. Uważam to za zaniedbanie! Nie umiał mi dobrać tabletek, był
      leniwy i olewacki, rutyniarz, ale w tym złym znaczeniu. Podobno przyjmuje też
      prywatnie. Jeśli macie jakiś problem, to nie polecam, jeśli tylko zapisanie
      kolejnej recepty na tabletki, to spokowink
      Kiedy wreszcie przestałam do niego chodzić i poszłam prywatnie, to okazało się,
      że z małej nadżerki zrobiła sie taka trochę większa, wielkości dwuzłotówki. Do
      tego stan zapalny i jakieś tam inne rzeczy, które wyszły po cytologii. Leczenie
      tego wszystkiego zajęło kilka dobrych miesięcy. No cóż...
      • bibi234 Re: Szczecin 04.01.06, 21:59

>
        > że z małej nadżerki zrobiła sie taka trochę większa, wielkości dwuzłotówki

dobrze, że nie stuzłotówki
    • moni.l1 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 05.01.06, 12:26
      ZĄBKOWICE ŚLĄSKIE !!! DrJacek K. Byłam 5 dni po terminie,które spędziłam w
      szpitalu,nie zrobił USG,nie zbadał wód płodowych,tylko 2 razy dał mi tabletkę
      na wywołanie porodu i badał czy jest rozwarcie.KOSZMAR!Nic delikatności.Na
      szczęscie wróciła moja dr prowadząca i pierwsze co,to zbadała mi wody.Były
      zielone!!!W ciągu ok.40min.byłam już na stole przygotowana do cesarki,udało się
      i dziecko ŻYJE!!doktora Jacka nie chcę widzieć na oczy,mam do niego wstręt jak
      tylko przypomnę sobie jego badania.Koleżanki z sali też go miały dość.
    • Gość: nika Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:31
      Skierniewice
      Dr Koneczny
      - straciłam przez niego dziecko w 39 tc.
    • mama-aga POZNAN-POLNA 06.01.06, 19:35
      nie polecam prof Opali z Polnej, zawiodlam sie i o malo nie popelnilam bledu za
      jego doradztwem
    • Gość: Dzania13 WROCłAW:Wilczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:23
      WROCłAW:Wilczyński - zdecydowanie odradzam. Chodziłam do niego ponad rok a
      miałam więcej zabiegów niż w całym swoim życiu, oczywiście wszystkie słono
      płatne (500zł i wiecej) + wizyty po 100zł, nawet kontrolne trwajace 5 minut. Z
      każdą wizytą wyssysał ose mnie coraz wiecej pieniędzy i znajdował coraz wiecej
      chorób, przez co doszłam do wniosku,że leczy on tylko swój portfel.Obecnie
      chodzę do doktora Kucharskiego i jestem z niego zadowolona.Okazuje się, że
      zabiegi u Wilczyńskiego były najprawdopodobniej zbedne (dokumentacja raczej nie
      do zdobycia)
    • kirkea Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 09.01.06, 19:36
      Interesują mnie szczególnie opinie o dr Kurpas z Siemianowickiego szpitala. Z
      góry dziękuje
    • Gość: oli Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:46
      napewno jest złym ginekologiem Zbigniew Liber z kliniki LIfe on poprostu nie
      zna się na niczym. jest internista
    • Gość: asiap Bielsko-Biała-POLI-MED!na "folwarku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:56
      Ostrzegam przed tymi zdziercami!!!Każdy jeden lekarz z tej przychodni jest łasy
      na kasę:byłam u 3:dr Szymala-zdarł 300zł(2 razy po 150)za kolposkopię
      nadżerki,która nie była konieczna jak się okazało,a potem zalecił leczenie
      laserem za 600zł,ale na to już nie dałam się nabrać i poszłam gdzie
      indziej.(lekarkę wpiszę na białą listę)Kolejna lekarz- dr Stolecka-chciała mnie
      również skasować za to samo,ale sie nie zgodziłam.Oprócz tego w rejestracji
      powiedzieli,że płace jej 20zł za wizytę,a ona sobie zażyczyłą 50zł.Nie chcę się
      rozpisywać,ale jeśli ktoś jest zainteresowany opowieścią o mojej wizycie i moimi
      argumentami przeciw niej-napiszę.Mąż dr Stolecki jest najmilszy z całej
      trójcy(wszyscy są b.uprzejmi dopóki płacisz)i ponoć najlepszy specjalista,ale
      mnie też chciał oskubać!!!Nie wiem co mnie podkusiło-a w zasadzie wiem-tylko oni
      figurują na liście lekarzy zakładających mirenę!!! Poradnia ta,prywatna,pod
      płaszczykiem umowy z NFZ, trzepie swoje pacjentki jak może.Tam nic nie ma na
      kasę,za wszystko się płaci.Albo inaczej-lubi się pacjentki,które mają kasę.Jakby
      ją miała to przecież nie poszłabym do państwowej lecznicy!!! Jestem
      zbulwersowana i wkurzona,że tyle razy dałam sie nabrać i traciłam czas!!!
      • Gość: xyz dr Wojcik z Medicoveru Kraków IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:04
        Odradzam!Bylam prywatnie wizyta 110zl, za taka sume to docenci przyjmuja!Nic nie mowi nie objasnia, trzask prask i do widzenia!
        • Gość: a.a.a Kraków - lekarz, który porządnie założy spiralę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:55
        • Gość: a.a.a Kraków - lekarz, który porządnie założy spiralę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:59
          To chyba dobry wątek, żeby znaleźć kogoś kompetentnego - a szukam już dłuższy
          czassmile Napiszcie mi proszę kto, gdzie i za ile.
          Serdecznie pozdrawiam
    • Gość: pacjentka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.op.osi.pl 14.01.06, 12:01
      NAJGORSZYM ginekologiem w Gliwicach jest dr.Maruszewska!!!!
      Sprawia wrazenie chorej psychicznie,a na wizycie na oddziale rozmawia z
      pacjentkami jakby byly niedorozwinięte!Leżałam u niej jakiś czas ale szybko
      ucieklam jak zobaczylam co tam się dzieje.Wolalabym żeby badała mnie salowa z
      stego szpitala niż Pani DOKTOR.
      • Gość: MartaJ Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Gliwice IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 27.01.06, 23:33
        Kochana zgadzam się z Tobą w 100%!!!Miałam niemiłą przyjemność rodzić w tym
        szpitalu i sama byłam świadkiem jak dr.Maruszewska traktowała pacjentki które
        chodziły do niej prywatnie a pozostałe były traktowane jak powietrze.Ja
        osobiście dostałam porządny opiernicz,za to że mój ginekolog nie wpisał daty
        ostatniej wizyty do karty ciąży!!!(może była zazdrosna że nie chodzę do niej)
        koszmar!!!
        Zdecydowanie nie polecam takiego ginekologa.
        • peresia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Gliwice 29.01.06, 20:04
          Zgadzam się w 100%!!!To najbardziej ordynarna ginekolog jaką kiedykolwiek
          spotkałam, a niestety miałam tę okazję leżąc na patologii w gliwickim szpitalu.
          Pani doktor wykazuje całkowity brak poszanowania uczuć i godności w stosunku do
          kobiet, które nie są jej prywatnymi pacjentkami, a zwłaszcza gdy są pacjentkami
          doktora Burchacińskiego.
    • Gość: figa26 Sosnowiec-Magierowski !!!! IP: *.smstv.pl 14.01.06, 14:15
      Wlasniedzis od niego wrocilam z łazami w oczach!!Jestem po dwoch
      poronieniach ,prawdopodnobnie na tle hormonalnymsad
      dostalam wiec skierowanie do endykrynologa a on zachowal sie beszczelnie!a
      mianowicie,
      mialam tylko przy sobie karte magnetyczna ,bez ligitymacji ubez z SWIEZA
      PIECZATKA MNIE NIE PRZYJMIE!bO SKAD ON MA WIEDZIEC CZY GO NIE KLAMIE I CZY
      PRACUJĘ!
      mA ZROBIC BADANIE tsh i jakies tam inne na wlasna reke i wrocic do niego!
      Bardziej go interesowalo gdzie pracyje i ile zarabiam i dlaczego nie mieszkam
      tu tylko tam ze ,wyszlam i trzasnelam dzwiami!!
      zreszta napisze na niego skargę do NFZ!!
    • figa26 SOSNOWIEC-MAGIEROWSKI!!! 14.01.06, 14:19
      Wlasniedzis od niego wrocilam z łazami w oczach!!Jestem po dwoch
      poronieniach ,prawdopodnobnie na tle hormonalnymsad
      dostalam wiec skierowanie do endykrynologa a on zachowal sie beszczelnie!a
      mianowicie,
      mialam tylko przy sobie karte magnetyczna ,bez ligitymacji ubez z SWIEZA
      PIECZATKA MNIE NIE PRZYJMIE!bO SKAD ON MA WIEDZIEC CZY GO NIE KLAMIE I CZY
      PRACUJĘ!
      mA ZROBIC BADANIE tsh i jakies tam inne na wlasna reke i wrocic do niego!
      Bardziej go interesowalo gdzie pracyje i ile zarabiam i dlaczego nie mieszkam
      tu tylko tam ze ,wyszlam i trzasnelam dzwiami!!
      zreszta napisze na niego skargę do NFZ!!
    • Gość: ula_aa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:37
      Witam czytam z przerażeniem Wasze opinie,czy może ktoś miał kontakt z dr
      Januszem Świerczyńskim z Warszawy, jaką macie opinię o nim.
      • Gość: agnieszka mysłowice i sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:46
        jeżli chodzi o myslowice to odradzam dr blecharza.po każdej wizycie od niego
        wychodziłam zapłakana,a poza tym on robil mi zabieg i najzwyczajniej w świecie
        mnie okłamał.
        jeżli chodzi zaś o sosnowiec-dr kowalska z zagórza-dzięki niej miałam operację
        i usunieto mi jajnik.nie zauważyła przez miesiąc cysty na 9 cm.spieprzyła mi
        zabieg i poszła na urlop.tyle w skrócie,odradzam. aha,a jeszcze po operacji
        udwała na wizycie,ze mnie nie poznajeuncertain su...
      • Gość: Wkrótce mama Re: Konin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 09:11
        Borowiecki. U wielu pacjentek ( byłam nią i znam taką która też była i znam
        taką która była ale już jej nie ma) niepotrzebnie wypala nadzerki, bo ma sprzęt
        i na tym zarabia. To jedna sprawa. Druga: jest obleśny w słowach.Potrafi np.
        zaproponować kobiecie umówienie się na seks z ...nim. Dobrze, że te, które znam
        potraktowały to jako głupi żart.
    • Gość: Alinka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 08:59
      Czy któraś z was leczyła się u dr Dariusza Świerczewskiego z Warszawy dostałam
      jego namiary ale nie wiem jaka jest o nim opinia.Pozdrawiam
      • wiktory23 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW LUBLIN 17.01.06, 23:49
        PILNE!!! Szukam jakich kolwiek informacji na tenat dr Wróbla. Czy można mu
        powierzyć prowadzenie ciąży.
    • Gość: kawka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:13
      Szukam dobrego ginekologa kobietę w Gorzowie. Kogo polecacie
    • Gość: kawka Re: Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:14
      Szukami dobrego ginekologa kobiete w Gorzowie.Kogo polecacie?
    • plusiak822 Re: wrocław------LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 18.01.06, 23:51
      a czy ktoś ma opinie na temat dr Skrockiego??
      • Gość: andzia.111 Re: wrocław------Lista złych ginekologów IP: *.magma-net.pl 10.03.06, 13:47
        żnam go, kiedyś do niego chodziłam.
        Wypalał mi nadżerkę, lubił porozmawiać, potem zmieniłam lekarza, ale niedawno
        znów go odszukałam.Chciałam zrobić Usg, ale dowiedziałam się,że nie ma on
        uprawnień do przeprowadzania tego badania? Nie dociekałam czemu, chyba coś z
        nim nie tak, bo przecież to nie operacja, a jeżeli tego mu nie wolno, to ja
        rezygnuję.
      • Gość: Ala Re: wrocław------Skrocki i Martyniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:10
        niestety opinie mam fatalną: biznesmen, patrzy na kasę i znajomosci. Klinika,
        którą prowadzi na Grunwaldzkim to porażka: obrazone pielęgniarki, w czasie
        badania potrafia parę razy wejść bez pukania z wiadrem do odkażania narzędzi.
        Pani siedząca na recepcji pozwala sobie na dziwne uwagi o lekarzu.. Kiedy miała
        mi wypisać zwolnienie wyraziła sie: "zdaje mi się, że ktoś tu mnie ma za
        prywatną sekretarkę".
        Jest tam lekarz, którego radzę OMIJAĆ: Zdzisław Martyniak. Bada pobieżnie,
        nigdy nie ma czasu na pacjentkę, odbiera w czasie wizyty prywatne telefony.
        Kiedys tak się zagalopował,że zapomniał mnie zbadać (prowadził moją ciąże, na
        szczęście krótko, szybko uciekłam), USG też zrobił na moja prośbę, ale nie
        raczył odwrócić ekranu wmoją stronę, raczył jedynie stwierdzić :"no, są. Dwie
        ręce i dwie nogi". Chodziłam do niego na fundusz i ciągle robił aluzje, że mu
        sie nie opłacam, a za drzwiami czeka "żywa gotówka". Pytam się: Co to za
        lekarz???????????? KONOWAŁ
        • Gość: Aga Re: wrocław------Martyniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:20
          porżka na całej linii!!!!!!!!!!!! Dużo gada jaką to on niby uczciwą medycynę
          uprawia, ale krowa, która dużo ryczy mał mleka daje.
          Nieuprzejmy niesamowicie, potrafił wyjść z gabinetu do pełnej poczekalni i
          patrząc wymownie i ze zniecierpliwieniem na zegarek zapytać: "Panie wszystkie
          zostały na pewno na dziś zarejestrowane do mnie?????" Po czym pytał na cały
          głos: "które z Pań na zabieg??". Czerwone jak buraki dziewczyny podnosiły
          nieśmiało ręce do góry.
          Zero dyskrecji!!!!!!!!!! W czasie badania pielęgniarki wchodzą sobie jak chcą,
          bez pukania. Nieważne, czy akurat leży się na fotelu, czy właśnie sciąga majtki.
          Ze zniecierpliwieniem odpowiada na pytania. Czułam się winna, ze zabieram mu
          czas.
          Poza tym nie zleca w ciąży pODSTAWOWYCH badań: toksoplazmoza orza cytologia!!!!
          Chodząc do niego miałam fatalne wyniki moczu, utrzymywał, ze tak ma być!!!!!!!!
          Kiedy skierowałam się do kompetentnego lekarza w innej klinice i tam zlecono mi
          wymaz bakteryjny z szyjki - okazało się, ze miałam niebezpiecznego dla ciąży
          GRONKOWCA i PACIORKOWCA. Skandal!!!!!!!!!!!!!!Odradzam tego pożal-się-boże
          ginekologa.
    • Gość: kajka Re: Gorzów .Do kogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 09:23
      Poradźcie do kogo pójść, wolałabym, aby była to kobieta. A moze wiecie, ile
      trzeba zapłacicić za wizytę i pozbycie się torbieli z szyjki macicy?
    • kirkea dr Pośpiech Katowice 19.01.06, 11:31
      chciałam ostrzec wszystkie osoby korzystajace z usług tego lekarza. może i dr
      Pośpiech jest miły i bardzo uprzejmy (ale to tylko na początku) chodziłam do
      niego przez połowe swojej ciązy. Pierwsze co mi sie w nim nie podobalo, ze mial
      stosunek do mnie zależnie od swojego humoru, raz miły, raz zły. Początkowo jak
      nie bardzo chciałam dawał mi L4, a jak zaczeło mi na nim zleżec (z powodu złego
      samopoczucia) to potrafił odmowic. Zreszta chodziłam do niego czesto skarzac sie
      na ciągle bóle w dole brzucha i usłyszałam takie diagnozy, za pierwszym razem to
      wyrostek rozbaczkowy, za drugim razem ciąza zagrożona, za tzrecim (dał mi do
      zrozumienia że symuluje) uznał że nerki (nadmienie ze i wyrostek i nerki były
      konsultowane ze specjaliami od tych pzrypadłości i wszystko było ok. Jak
      zmieniłam gina okazało sie, że:
      1. nie badał mi glukozy mimo ze mam w rodzinie cukrzyka
      2. nie badał przeciwciał i nie zalecał podawanie immoglobuliny - bo twierdził ze
      w pierwszej ciazy nigdy nie ma konfliktu serologinczego
      3. mimo, ze zawsze robił mi uSG nie zauważył, ze mam łożysko bardzo nisko na
      przedniej ścianie
      4. moje bóle to ewidentne stawanie macicy (a nie żąden wyrostek, czy nerki)
      a wszystkie te niedociagniecia mojego byłego gina za niezła kase, i przy
      akompaniamencie jego złego humory i tresci typu "L4 pani nie dam niech
      parcodawca stworzy pani odpowiednie warunki pracy, no ostatecznie jak pani chce
      odpoczac to dam pani maksymalenie 14 dni (to usłusząłm jak trezci raz opisłam mu
      bole brzucha)"
      dodam tylko ze l4 dostałam bezwglednie bo musze b duzo lezec

Tak wiec drogie pani zastanówcie sie zanim, zdecydujecie sie oddac losy was i
      waszych kruszynek w rece tego lekarza.
      • Gość: moni_30 Dr Lidia Biesiada CZMP ŁÓDŹ IP: *.4web.pl 22.01.06, 15:04
        Nie wiem czy jest dobrym i kompetentnym fachowcem, ale zniechęciła mnie do
        siebie swoim podejściem do mnie podczas pobytu w szpitalu. Byłam jej prywatną
        pacjentkom i w prywatnym gabinecie owszem jest bardzo miła. Kiedy trafiłam do
        niej na oddział i okazało się że moja ciąża obumarła nawet raz do mnie nie
        przyszła i nie spytała jak się czuję nie mówiąc już o jakimkolwiek pocieszeniu
        (wiedziała że to moja druga tak zakończona ciąża). Inni lekarze spotykając mnie
        na korytarzu pocieszali że napewno następnym razem się uda, a pani dr (jako mój
        lekarz prowadzący) nie wiedziała takiej potrzeby. Bardzo się na niej w tym
        momencie zawiodłam. Dodatkowo jeszcze po wyjściu ze szpitala zorientowałam się
        że nie podano mi immunoglobuliny ze względu na to że mam RH-, ale już było za
        późno bo podaje się ją do 72 godzin po zabiegu. Obecny lekarz u którego się
        leczę i próbujemy znaleźć przyczynę niepowodzen tych dwóch poprzednich ciąż
        (bardzo polecam dr Kowalczyk z Dermedu) uznał że niepodanie mi immunoglobuliny
        to ewidentne zaniedbanie i ma nadzieję że mój organizm nie wytworzył jescze
        przeciwciał anty-D.
    • Gość: mloda Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:17
      dr Kwasizur z medicenter(prywatna ale przyjmuje tez z nfz).bardziej
      nieprzyjemnej lekarki nie znam.potwierdzaja to tez moje 2 kolezanki.zadna z nas
      juz do niej wiecej nie pojdzie!!!!
      • Gość: 123 Re: Warszawa IP: 199.67.140.* 07.02.06, 17:23
        POTWIERDZAM!!!! CHODZILAM DO NIEJ KILKA LAT TEMU DO LUXMEDU GDY
        WLASNIE "SZYKOWALAM SIE" DO PIERWSZEGO STOSUNKU. NIE CHCIALA MI NAWET PRZEPISAC
        TABLETEK BO STWIERDZILA ZE SKORO JESZCZE NIE WSPOLZYJE TO NIE MUSZE ICH BRAC!!!!
    • gerka BYDGOSZCZ - dr Alicja Kujawa 25.01.06, 22:07
      dr Alicja Kujawa, szanowna pani doktor leczy na oko, bo podaje leki na niedobór
      progesteronu, nie badając jego poziomu /tak na wszelki wypadek, nie zaszkodzi/,
      nie chce zrobic wymazu z pochwy, bo cyt:"ja widzę bakterie gołym okiem i wiem
      czy one są czy ich nie ma". Odmawia skierowania na jakiekolwiek badania, bo ona
      ma 20 letnią praktyktę i WIDZI, że ja nie potrzebuję żadnych badań.
      cyt:A w ogóle z czym tu pani do mnie przychodzi grzybica, poronienie jakieś oj
      nie pani pierwsza i nie ostatnia.
      Obejdźcie pania doktor szerokim łukiem!!!!!
    • Gość: katarynka Re: dr Polańska (W-wa) ODRADZAM!!!!! IP: *.aster.pl 26.01.06, 10:42
      poszłam tylko dlatego że moja pani doktor jest chora.
      potrzebowałam receptę na pigułki i tzn. coroczny przegląd wink czyli badanie,
      cytologię i skierowanie na próby wątrobowe, robię co roku.
      pani doktor mało sympatyczna od wejścia, ale cóż, nie każdy musi być wlewny. ale
      jak powiedziałam co potrzebuję to usłyszałam w odpowiedzi: pigułki pani
      oczywiście wypiszę ale badania to widzę były robione roku temu i wszystko było w
      normie to nie ma potrzeby robić...(sic!). a tyle się trąbi o profilaktyce, no
      ręce mi opadły. na szczęście moja pani doktor niedługo wraca to się przejdę
      znowu i zrobię cały przegląd wink
      a dr Polańską ODRADZAM z całych sił!!
    • yvon_yvon Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Wałbrzych 28.01.06, 00:24
      w moim miescie jest wielu lekarzy, ktorzy przez jedne pacjentki uwazani sa
      wrecz za bogow, a inni za zlych ginekologow. Wszystko zależy od sytuacji w
      jakiej znalezlismy sie oboje czyli ja pacjentka i on lekarz. Ja mialam pecha i
      trafilam od razu na tego zlego - dr Szczepanski bo o nim mowa.Po dwukrotnym
      poronieniu pan doktor nie widzial potrzeby zlecenia jakis badan. Kiedy plamilam
      wyslsl mnie do domu zamiast do szpitala. Podczas drugiej ciazy nie dostalam
      zadnych lekarstw na podtrzymanie ciazy- poprzednia poronilam wiec istniala
      szansa, realne zagrozenie, ze sytuacja mogla sie powtorzyc! Po zmianie lekarza
      donosilam 3 ciaze
    • Gość: maarii BRUSZEWSKI - POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:29
      Uwaga na tego oszusta!
      Jakiś czas temu wmówil mi że mam chorobe weneryczną, zwaną klykciny kończyste!
      Po konsultacji u innego lekarza okazalo się, że jestem zdrowa jak ryba, a on po
      prostu chcial mnie naciągnąć na co 2-tygodniowe wizyty i bardzo drogie leki!
      Nie wspomnę już nawet jakich cierpień psychicznych doznalam przez tego
      śmiecia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka