lakasha 14.10.03, 12:50 Czy nos-pa w pierwszych dniach ciąży moze być szkodliwa? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulaz Re: Prosze Was! 14.10.03, 12:52 nie! No-spe podaje sie w czasie ciązy, przy dolegliwosciach bólowych i skurczowych, jest "bezpieczna" w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_77 Re: Prosze Was! 14.10.03, 13:07 Czesc Nospa nie jest szkodliwa, bierze sie ja w ciazy na skurcze, ew. zapobiegawczo jesli istnieje taka potrzeba. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
lakasha Ginger:) 14.10.03, 13:24 Witam Cię bardzo serdecznie Jeszcze nie wiem czy jestem w ciązy , a moja natura to taka "panikara" Pozdrawiam Ciebie i mała Madzię. Napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
lakasha Re: Fenko!!!!! 14.10.03, 16:11 Fenko nie będę dziekować..........ale miło mi bardzo jak czytam takie odpowiedzi.Pozdrawiam i odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Fenko!!!!! 14.10.03, 16:19 Hej, bardzo ciepła i przyjazna z Ciebie Kobitka! My na razie jesteśmy w sferze przygotowań, lada moment ostatnia dawka p/WZWB a potem... hulaj dusza i ciało ))) Póki co udzielam się więc w kwestiach ogólnych tudzież dot. przygotowań... Ale za Ciebie trzymam kciuki od Twojego pierwszego postu! Do "zobaczenia" Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_77 Re: Ginger:) 14.10.03, 16:14 lakasha napisała: > Witam Cię bardzo serdecznie > Jeszcze nie wiem czy jestem w ciązy , a moja natura to taka "panikara" > Pozdrawiam Ciebie i mała Madzię. > Napiszę Ja z niecierpliwoscia czekam na wiadomosci)))) Ucalowania Odpowiedz Link Zgłoś
yousta1 Hello 16.10.03, 21:37 Lakashko Bierz spokojnie no spe i się nie denerwuj. Jest to lek ziołowy i całe oddziały gin-położnicze na niej lecą (nawet na mocniejszej na receptę). Sama biorę 3 razy dziennie profilaktycznie. A co właściwie słychać, jak się Kochana czujesz. U mnie o.k trzęsę tylko tyłkiem przed USG...brr Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Hello 16.10.03, 21:55 yousta1 napisała: > Bierz spokojnie no spe i się nie denerwuj. Jest to lek ziołowy no-spa nie jest żadnym lekiem ziołowym, tylko "chemicznym". ale można ją stosowac w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: Prosze Was! 16.10.03, 21:45 jasne, że możesz brać no-spę w ciąży! Nie bój nic i się trzymaj dzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś