Gość: mad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 10:53 witajcie! bardzo często mam skurcze łydek... od czego się to bierze? i czym można sobie pomóc? słyszałam że herbatka z liści pokrzywy jest pomocna, czy rzeczywiście? dodam, że mam 22 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weronika Re: skurcze łydek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 15:10 magnez i nie pić kawy bo wypłukuje magnez z organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka R. Re: skurcze łydek IP: 78.8.139.* 12.10.08, 16:49 A może bierzesz błędnie dobrane tabletki antykoncepcyjne...? Ja nigdy w życiu nie miałam skurczów, ani bóli nóg, do momentu, kiedy nie zaczęłam brać tabletek (w moim przypadku był to Triquilar). Gdy zaprzestałam brać tabletki, wszystko ustąpiło Odpowiedz Link Zgłoś
martka761 Re: skurcze łydek 12.10.08, 17:05 potas! mam to samo, trzeba brać razemz Mg bo one się razem wiążą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: skurcze łydek IP: *.marsoft.net 12.10.08, 19:06 Oczywiscie mialam to samo tylko u mnie raczej trudno to bylo nazwac skurczem tylko podczas snu byly takie momenty ze nie czulam nog. Bardzo sie przestraszylam i poszlam do lekarza, ktory kazał mi brac magnez i mi pomoglo tzn ustapilo calkiem Odpowiedz Link Zgłoś