Dodaj do ulubionych

nefrostomia w ciąży

16.10.08, 21:03
najbardziej mi zależy na informacjach czy są jakieś komplikacje w czasie porodu
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: nefrostomia w ciąży IP: 91.104.101.* 16.10.08, 22:15
      A co sama sobie tą ciążę prowadzisz i do lekarza nie chodzisz,żeby go się
      zapytać? Nawet jak nie jesteś jeszcze w ciąży to o takie rzeczy lekarza się pyta
      bo teoretycznie nawet jeśli takowe komplikacje się nie zdarzają (czego nie wiem)
      to na forum znajdzie się przypadek jeden na milion które je miał i po co się
      stresować.....
      • Gość: beciakokot Re: nefrostomia w ciąży IP: *.xdsl.centertel.pl 17.10.08, 10:40
        dziękuje za informacje i pocieszenie widocznie nigdy nie miałaś takiego problemu
        i właśnie dlatego że jest to tak mało przypadków myślałam że ktoś to przeszedł
        oczywiście chodzę do lekarzy mam teraz dwóch ginekologa i urologa ale jak sam
        stwierdziłeś-aś takie powikłania są rzadkością u mnie w szpitalu nawet o takim
        czymś nie słyszeli więc zbieram informacje chcę wiedzieć jak najwięcej co innego
        z tym chodzić a co innego rodzić
    • Gość: gość portalu Re: nefrostomia w ciąży IP: *.gprs.plus.pl 15.01.09, 09:53
      rozumiem te obawy z nefrostomią w ciąży.jestem w piątym miesiącu ciąży a od
      miesiąca chodzę z cewnikiem.jestem przerażona a lekarz też wszystkiego nie wyjaśni.
    • circa.about Re: nefrostomia w ciąży 15.01.09, 10:20
      Leżałam na patologii z dziewczyną, która miała nefrostomię.
      Urodziła naturalnie, bez żadnych kompikacji. Cewnik usunięto jej kilka tygodni
      później.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka