beciakokot 16.10.08, 21:03 najbardziej mi zależy na informacjach czy są jakieś komplikacje w czasie porodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: nefrostomia w ciąży IP: 91.104.101.* 16.10.08, 22:15 A co sama sobie tą ciążę prowadzisz i do lekarza nie chodzisz,żeby go się zapytać? Nawet jak nie jesteś jeszcze w ciąży to o takie rzeczy lekarza się pyta bo teoretycznie nawet jeśli takowe komplikacje się nie zdarzają (czego nie wiem) to na forum znajdzie się przypadek jeden na milion które je miał i po co się stresować..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beciakokot Re: nefrostomia w ciąży IP: *.xdsl.centertel.pl 17.10.08, 10:40 dziękuje za informacje i pocieszenie widocznie nigdy nie miałaś takiego problemu i właśnie dlatego że jest to tak mało przypadków myślałam że ktoś to przeszedł oczywiście chodzę do lekarzy mam teraz dwóch ginekologa i urologa ale jak sam stwierdziłeś-aś takie powikłania są rzadkością u mnie w szpitalu nawet o takim czymś nie słyszeli więc zbieram informacje chcę wiedzieć jak najwięcej co innego z tym chodzić a co innego rodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: nefrostomia w ciąży IP: *.gprs.plus.pl 15.01.09, 09:53 rozumiem te obawy z nefrostomią w ciąży.jestem w piątym miesiącu ciąży a od miesiąca chodzę z cewnikiem.jestem przerażona a lekarz też wszystkiego nie wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
circa.about Re: nefrostomia w ciąży 15.01.09, 10:20 Leżałam na patologii z dziewczyną, która miała nefrostomię. Urodziła naturalnie, bez żadnych kompikacji. Cewnik usunięto jej kilka tygodni później. Odpowiedz Link Zgłoś