lastka 03.11.03, 12:38 Co się dzieje? Odezwij się proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: Lakasha- odezwij się 04.11.03, 09:02 Czy ktoś wie co sie nią dieje, Fenko moze ty coś wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Lakasha- odezwij się 04.11.03, 09:40 Cześć Lastko! No właśnie chciałam dopisać się do Twojego wątku, aby go podciągąć... Martwię się, ale mam nadzieję, że wszystko u Lakashy wszystko OK, może pojechała na Swięta do rodziny i nie ma dostępu do nas... A co u Ciebie? Ja niestety mam akurat toxo i zakaz jakichkolwiek poczynań w wiadomym kierunku. Pozdrawiam Cię ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lakasha- odezwij się 04.11.03, 12:12 Cześc )) Moja dzidziulka rozwija się prawidłowo, rośnie sobie tylko teraz zaczęły mnie męczyć okropniaste bóle głowy połączone z wymiotami. Wcześniej miałam migreby to było raz na jakiś czas a teraz atak mam prawie co tydzień, wtedy jkestem poprostu nieprzytomna. Ostatnio mąż, zaprowadził mnie do przychodni, takie wiesz lekarza rodzinnego, i potraktowali mnie tak że oj, miałam koszmarne mdłości, słaniałam się na nogach na oczy patrzeć nie mogłam bo mi je wypierało a ona stwerdził, że już kończą pracę i w razie gdyby coś się działo to proszę wezwać pogotowie a i zaleciła żebym sobie wzięła paracetamol, bo teraz to już wszystko można a weż i weż jak ja nawet łyk wody zrobiłam i znowu wisiałam nad klopikiem. Koszmar trwał dwa dni ale mam nadzieję, że wreszcie to się skończy oczywiście bóle głowy. A Laksha miała robić test i co jest w ciąży? Wiesz coś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_77 Re: Lakasha- odezwij się 04.11.03, 14:41 Czesc Dziewczyny, Mialam wiadomosci od Lakashy pod koniec zeszlego tygodnia. Miala odciety chwilowo dostep do kompa, w tym tyg. miala juz miec. Na pewno niedlugo sie odezwie, miala ciezki zeszly tydzien, wiecie jak to jest w listopadowe swieto... Lastka, trzymam kciuki, zeby juz Ci bylo lepiej Fenka, teraz rozumiem twoje pytanie z piatku o sprzet). Przykro mi, ze musisz sie chwilowo wstrzymac, mam nadzieje, ze na krociutko, czego Ci goraco zycze! Pozdrowionka Ginger Odpowiedz Link Zgłoś