Dodaj do ulubionych

Lakasha- odezwij się

03.11.03, 12:38
Co się dzieje? Odezwij się proszę.
Obserwuj wątek
    • lastka Re: Lakasha- odezwij się 04.11.03, 09:02
      Czy ktoś wie co sie nią dieje, Fenko moze ty coś wiesz?
      • fenka Re: Lakasha- odezwij się 04.11.03, 09:40
        Cześć Lastko!
        No właśnie chciałam dopisać się do Twojego wątku, aby go podciągąć...
        Martwię się, ale mam nadzieję, że wszystko u Lakashy wszystko OK, może
        pojechała na Swięta do rodziny i nie ma dostępu do nas...
        A co u Ciebie? Ja niestety mam akurat toxo i zakaz jakichkolwiek poczynań w
        wiadomym kierunku.
        Pozdrawiam Cię ciepło!
        • lastka Re: Lakasha- odezwij się 04.11.03, 12:12
          Cześc smile))
          Moja dzidziulka rozwija się prawidłowo, rośnie sobie tylko teraz zaczęły mnie
          męczyć okropniaste bóle głowy połączone z wymiotami. Wcześniej miałam migreby
          to było raz na jakiś czas a teraz atak mam prawie co tydzień, wtedy jkestem
          poprostu nieprzytomna. Ostatnio mąż, zaprowadził mnie do przychodni, takie
          wiesz lekarza rodzinnego, i potraktowali mnie tak że oj, miałam koszmarne
          mdłości, słaniałam się na nogach na oczy patrzeć nie mogłam bo mi je wypierało
          a ona stwerdził, że już kończą pracę i w razie gdyby coś się działo to proszę
          wezwać pogotowie a i zaleciła żebym sobie wzięła paracetamol, bo teraz to już
          wszystko można a weż i weż jak ja nawet łyk wody zrobiłam i znowu wisiałam nad
          klopikiem. Koszmar trwał dwa dni ale mam nadzieję, że wreszcie to się skończy
          oczywiście bóle głowy.

A Laksha miała robić test i co jest w ciąży? Wiesz coś?

Pozdrawiam
          • ginger_77 Re: Lakasha- odezwij się 04.11.03, 14:41
            Czesc Dziewczyny,
            Mialam wiadomosci od Lakashy pod koniec zeszlego tygodnia. Miala odciety
            chwilowo dostep do kompa, w tym tyg. miala juz miec.
            Na pewno niedlugo sie odezwie, miala ciezki zeszly tydzien, wiecie jak to jest
            w listopadowe swieto...

Lastka, trzymam kciuki, zeby juz Ci bylo lepiejsmile
            Fenka, teraz rozumiem twoje pytanie z piatku o sprzetwink). Przykro mi, ze musisz
            sie chwilowo wstrzymac, mam nadzieje, ze na krociutko, czego Ci goraco zycze!

Pozdrowionka
            Ginger

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka