Gość: Mamuśka IP: *.ramtel.pl 20.12.08, 20:24 W końcu 2 lata po porodzie rozpoczęłam współżycie. Było bezproblemowo i super. A Wy jak wcześnie po porodzie zaczęłyście współżyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamila Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks IP: *.chello.pl 20.12.08, 20:46 Poważnie piszesz? 2 lata?????? Ło matko !!!!!!! To są mężowie którzy tyle wytrzymują?.... Sądzę że jednak miał kogoś na boku. Ale ciesz się ciesz, że tak ci dobrze było.... 2 lata!!!!!!!!!!! niezła jesteś!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 20:48 kamila, toż to jakiś oryginalny troll, wyjątkowo niezaczynajacy wątku od - mam 13 lat, czy jestem w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 20:47 ankieta? a po grzyba? troll? Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks 20.12.08, 21:07 Wspolczuje mezowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
renia_84 Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks 20.12.08, 21:23 Tylko czekałam aż minie 6 tyg., wizyta kontrolna i.....już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megrajan Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks IP: 89.174.230.* 20.12.08, 21:41 ja po porodzie miałam rok przerwy , z przyczyny braku faceta. Wiec kiedy po roku bzyknełam sie z ojcem dziecka było mi dziwnie.A on stwierdził że sie pochwa sie skurczyła (?) Odpowiedz Link Zgłoś
babe007 Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks 20.12.08, 22:22 Przepisowe 6 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamuśka No właśnie, ja też z braku faceta :) IP: *.ramtel.pl 21.12.08, 10:51 I też zrobiłam to z ojcem dziecka, a w zasadzie dzieci I było super! Dłuższy post robi swoje. A co rozciągnięć tu i tam, to było idealnie. Następny seks przewiduję za kolejne 3 lata Albowiem z okresem ciąży, to były 3 lata bez seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: No właśnie, ja też z braku faceta :) 21.12.08, 20:22 czy dziecko juz sie wykapalo? to teraz szybciutko do lozeczka i lulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniason Re: No właśnie, ja też z braku faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 10:05 Po niecałych 6 tygodniach. Dziewczyny ja was podziwiam jak wytrzymałyście rok a już nie mówię 2 lata bez seksu ja ledwo co wytrzymuję tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: No właśnie, ja też z braku faceta :) IP: *.chello.pl 22.12.08, 10:12 Życie to nie tylko seks! Jak dorośniesz to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniason do Gość portalu: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 22:17 > Życie to nie tylko seks! > Jak dorośniesz to zrozumiesz. czy możesz mnie nie obrażać!! co to wogóle jest za powiedzenie do osoby, której wogóle nie znasz "Jak dorośniesz to zrozumiesz". Każdy do spraw seksu podchodzi inaczej i ma prawo napisać swoje zdanie i Wcale nie uwazam że życie to tylko seks!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka7 Re: do Gość portalu: !!! 29.12.08, 09:42 jednak trzeba przyznac ze tyle czasu bez seksu to nawet jak dla mnie to dziwne.pisze dla mnie bo nie jestem specjalnie wylewna w tych sprawach.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: do Gość portalu: !!! 29.12.08, 09:59 a dla mnie nie dziwne. I czyja jest racja? Ile ludzi tyle zdań na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: do Gość portalu: !!! 29.12.08, 10:54 > a dla mnie nie dziwne. I czyja jest racja? > Ile ludzi tyle zdań na ten temat. No, ale statystycznie na to patrzac dwa lata, to jednak bardzo dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
tara34 Re: do Gość portalu: !!! 29.12.08, 11:17 nie oceniajcie ,ponieważ w grę wchodzi poważny problem depresja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks IP: *.tczew.net.pl 29.12.08, 22:15 Po roku, taką miałam blokadę psychiczną. Bałam się kolejnej ciąży, dla mnie to nie jest dziwnego. Każdy inaczej podchodzi do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna Re: 2 lata po porodzie pierwszy seks IP: *.lodz.mm.pl 30.12.08, 00:48 dwa lata to straszna strata czasu! Jeja! czlowiek się szybko starzeje, bedziesz miala 70 to bedziesz ściekła na siebie za tamte dwa zaprzepaszczone lata młodości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamuśka Maryna IP: *.ramtel.pl 30.12.08, 13:10 Chyba żartujesz, życie się nie kończy na seksie! W sumie to było 3 lata, razem z okresem ciąży. I niczego nie żałuję. Teraz znów żyję w celibacie - z braku męża. I pewnie tak zostanie już do końca życia. I wiesz co? Nawet bym chciała, żeby tak zostało. Bo seks = być może ciąża. Choćby nie wiem jakie zabezpieczenie. A ja nie chcę mieć nawet cienia wątpliwości i strachu przed ciążą. Lepiej sobie odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Maryna 30.12.08, 13:16 Ale czym tu sie chwalić? I jaki to ma zwiazek ze zdrowiem kobiety? Chcesz zyc w celibacie? Prosze bardzo. Nie stac cie na antykoncepcje albo nie potrafisz jej zastosowac - twoja sprawa. Ale zeby zakladac z tej okazji watek? bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryna Re: Maryna IP: *.lodz.mm.pl 30.12.08, 16:18 Każda z nas ma inny problem. Ja mam odwrotnie, dużo seksu i nie mogę zajść w ciążę, choć tego pragnę. W każdym razie nie wyobrażam sobie życia bez seksu. Nie zniechęcaj się i nie zamykaj się na mężczyzn, bo z pewnością jeszcze uda Ci się spotkać tego, który będzie i atrakcyjny i przystojny i jednocześnie odpowiedzialny i ciepły. Jakby co - daj mu szansę. Odpowiedz Link Zgłoś