Gość: noela20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 14:57 Dawno nie brałam tabletek antykoncepcyjnych i nie pamiętam, czy 7dniowa przerwę robi się po kazdym opakowaniu czy tylko po pierwszym? Pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: 7dniowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 15:09 serio można zapomnieć coś takiego? i o ulotce też można zapomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noela20 Re: 7dniowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 15:36 Nie bądź złośliwa, jesli nie wiesz to nie odpowiadaj. A wiec jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: 7dniowa przerwa 26.12.08, 16:03 7-dniową przerwę robi się po każdym opakowaniu tabletek,generalnie.Chyba,że chcesz przesunąć okres to wtedy nie robisz tej przerwy,tylko bierzesz dalej tabletki z następnego opakowania. A tak swoją drogą,to jest to napisane w ulotce dołączonej do każdego opakowania tabletek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noela20 Re: 7dniowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 16:26 Dziekuję ślicznie Lubię rzeczowe odpowiedzi, a nie złośliwosci, ktorych widac pełno na tym forum. Nie sztuka kogos pouczac, ale to tylko swiadczy o tym, ze ktos probuje sie dowartosciowac w ten sposob, próbujac dokopac innym. Ulotkę omyłkowo wyrzuciłam razem z opakowaniem do smieci. Wiecej zyczliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: 7dniowa przerwa 26.12.08, 18:38 nie masz drugiego opakowania z ulotką? wyszukiwarki też nie gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: 7dniowa przerwa IP: *.szczecin.mm.pl 26.12.08, 19:45 Pytanie zadać lekarzowi też nie boli....chyba, że tabsy kupione na lewo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 7dniowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 20:18 a kto zaczyna brać tabletki i ma tylko jedno opakowanie? no, i czy teraz czeka nas cały zestaw kolejnych pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: 7dniowa przerwa 26.12.08, 20:50 Gość portalu: noela20 napisał(a): > Dawno nie brałam tabletek antykoncepcyjnych i nie pamiętam, czy 7dniowa > przerwę robi się po kazdym opakowaniu czy tylko po pierwszym? Pomózcie Dawno nie bralas tabletek? no, chyba dawno.. bo w poprzednim zyciu. Nie wierze, ze biorąc juz kiedys tabsy mozna zadac tak glupie pytanie. Wywalania ulotek do smieci nawet nie skomentuje, bo po prostu rece opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noela20 Re: 7dniowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 21:58 To sie nazywa polska zyczliwosc ; ) zadałam pytanie, dostalam odpowiedź za ktora podziekowalam i tyle. Nie interesuja mnie słowne przepychanki na forum i tłumaczenie się zgryźliwym sfrustrowanym ludziom. Nie ma głupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi, kto pyta nie bładzi itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 7dniowa przerwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 22:04 no, to my też pytamy - jakim cudem można coś takiego zapomnieć? i prosimy o głupią odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: 7dniowa przerwa 26.12.08, 22:24 Zdarzaja sie glupie pytania - twoje jest tego dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś