moniccc 04.11.03, 23:25 Mam pytanie, czym oprócz luteiny można wywołać okres. Może jest lek który szybciej działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almerka1 Re: Wywoływanie okresu 05.11.03, 15:52 jak mi wiadomo i z własnego doświadczenia ( kilka lat temu) miesiączkę można wywołać tabletkami-hormonami o nazwie Ethisteron, ale nie wiem czy jeszcze są dostępne w sprzedaży pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatex19 Re: Wywoływanie okresu 05.11.03, 21:26 Cześć, Ja miałam wywoływany okres (po 10 miesiącach od porodu) tabletkami o nazwie Orgametril. Niestety nie pamiętam ile tego wzięłam. Po 1 szym wywołaniu następny okres dostałam sama z siebie, ale podobno nie jest to regułą. Pozdrawiam , Agatex Odpowiedz Link Zgłoś
ona19 Re: Wywoływanie okresu 05.11.03, 21:26 Hej ja miałam wywoływany okres tabletkami Turinal bardzo dobry lek nie tylko na podtrzymanie ciąży ale i włąśnie na wywołanie miesiączki bardzo dobrze działa na łożysko Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Wywoływanie okresu 07.11.03, 21:14 Kiedys podawałąo sie trzy iniekckje domiesniowe progesteronu, ale nikt nie lubi zastrzyków Odpowiedz Link Zgłoś