mulmulka 10.11.03, 19:55 wydzielina z pochwy podobna do gestego jogurtu, biala. co to moze byc? pigulek nie biore. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: prosze o odpowiedz 10.11.03, 20:16 najprawdopodobniej grzybica (drożdżyca) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: prosze o odpowiedz 11.11.03, 20:20 Grzybica? Czasem białe mleczne upławy moga świadczyc o zakażeniu chlamydią Odpowiedz Link Zgłoś
10iwi Re: prosze o odpowiedz 11.11.03, 21:48 Jakto? Ja czytałam że jeśli ma sie białą wydzielinę - to świadczy to o okresie niepłodnym. Więc ja juz nic nie wiem, co jest prawdą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: prosze o odpowiedz 12.11.03, 16:04 1. W czasie ciąży wystepuje wzmożona ilość wydzieliny, białawej, lepkiej, bezzapachowej lub o lekkim przyjemnym zapachu. Jest to prawidłowe. 2. Jeżeli wydzielina pojawiła się nagle, jest biaława, lub żółtawa, lub zielonkawa, ma nieprzyjemny zapch rybny, to jest to bez wątpienia oznaka infekcji. Należy iść do lekarza, który po badaniu oceni, jaka to infekcji i zaleci leczenie. 3. W okresie niepłodnym występuje śluz białawy, lepki, występują w nim widoczne białawe lib żółtawe grudki, wygląda jak zważone mleko, jest pozbawiony zapachu. U większości kobiet w okresie niepłodnym śluz ten znajduje sie głeboko w pochwie, w obrębie sromu odczuwlna jet suchość. Jeżeli nagle zwiększa Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: prosze o odpowiedz 12.11.03, 16:12 Jeżeli ilość wydzieliny nagle się zwiększa i jest ona zdrowa oznacza to wejście w fazę płodną. Wtedy wydzieliny jet dużo, jest przejrzysta, przypomina surowe białko jaj kurzego. Odpowiedz Link Zgłoś