Dodaj do ulubionych

Chce schudnac pomocy

23.02.09, 20:41
Mam 25 lat i mam wielki problem z moja waga 90kg i nie wiem jak mam sie wziasc
za siebie biore tabletki odchudzajace ale nie wie jaka mam zastosowac djete
przy tym , juz bylam na forum tylko jakos skasowalam. Jak bym mogla was prosic
o jakies rady i djety z gor dziekuje .
Obserwuj wątek
    • amoremio7 Re: Chce schudnac pomocy 23.02.09, 20:47
      napisz czy problemem jest to że za dużo jesz i nie możesz przestać czy może coś
      innego?,może jakiś przykład ,co zjadasz w ciągu dnia?
    • marzeka1 Re: Chce schudnac pomocy 23.02.09, 20:56
      Po diecie schudniesz, ale i szybko wszystko wróci, gdy ty wrócisz do dawnych
      nawyków. Chcesz schudnąć? Zacznij od MŻ (mniej żreć) + ruch.
      • edytka8080 Re: Chce schudnac pomocy 23.02.09, 21:25
        ja zastosowałam śćisła diete kopenhadzka i dziennie 1000 skakanek
        mniej żarcia i słodyczy
        • dziubasekk Re: Chce schudnac pomocy 23.02.09, 21:54
          Ta dieta jest straszna. I po co ją robić skoro w bardzo niedługim czasie wszystko wraca?
          Ja radzę dietetyka i dużo ruchusmile
          Nawet na necie jest dużo zasad zdrowego odżywiania ( nie każdego stać- a dietetyk trochę bierzewink )
    • Gość: gosc Re: Chce schudnac pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:14
      taaaa, swietny sposób na schudniecie - żarcie tabletek odchudzających
      i czekanie na cud

a co to jest djeta?
    • edytka8080 Re: Chce schudnac pomocy 25.02.09, 09:32
      ja na diecie kopehadzkiej schudłam 20 kilo i obecnie waże 49 klo i
      ta waga mi się juz utrzmuje 3 lata
      • Gość: a Re: Chce schudnac pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 10:22
        Co to za dieta ta kopenhadzka?
        • Gość: jk Re: Chce schudnac pomocy IP: *.wro.vectranet.pl 25.02.09, 10:43
          a na ile wróciłaś do zwyczajnego jedzenia po tej diecie?Bo jest ona skuteczna le bardzo rygorystyczna (500-700kcal na dzień).

Ja po 2 latach po niej, zaczęłam jeść normalnie, ale oszczędnie i niestety w tej chwili (5 lat od diety) ważę więcej niż w momencie gdy ją zaczęłam. Dlatego nigdy więcej. Skatowałam siebie i swój orgaznim i po co?

Nie ma diety cud- trzeba cały czas kontrolować co się je i nie przywyczajać organizmu do tego, że dostarcza mu się tylko 500kcal, bo jak tylko dostarczysz więcej orgaznim zaraz je zmagazynuje, a ty przytyjesz tym samym.
    • sadosia75 Re: Chce schudnac pomocy 25.02.09, 10:46
      Odstaw tabetlki, zacznij chodzic na silownie albo na basen. biegaj, jedz wiecej
      warzyw na noc salatke z zieleniny, do tego colakao z samego rana, odstaw biale
      pieczywo, makarony, smazone mieso.
      schudnac latwo ale utrzymac pozniej wage juz trudniej. cwicz intensywnie pod
      okiem specjalisty przez miesiac, pozniej przywykniesz i nie wytrzymasz bez
      cwiczen. idz do dietetyka, zeby dobra odpowiednia diete do Twojego organizmu.
      odstaw kawe, papierosy, alkohol. duzo ruchu, mniej tlustego zarcia i duzo
      samozaparcia.
      • lesialesia Re: Chce schudnac pomocy 25.02.09, 12:39
        zacznij mniej jeść i uprawiaj sport. w internecie masz milion stron z różnymi
        dietami, wystarczy POSZUKAĆ.
        albo lepiej nic nie rób, czekaj aż bardziej utyjesz i dostaniesz zawału serca.
    • cafem Re: Chce schudnac pomocy 25.02.09, 12:44
      Tak jak poprzedniczki - dietetyk plus duzo ruchu.
      Na wlasna reke to mozna bezpiecznie pare, maksymalnie kilkanascie kilogramow zrzucac. Na Twoim miejscu wybralabym sie do profesjonalisty.
      No i ruch. Zamiast tych tabletek odchudzajacychsmile
      • Gość: xy Re: Chce schudnac pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 13:46
        bardzo skuteczną dietą jest niełączenie tłuszczów z węglowodanami-czyli
        tak-plastry szynki bez chleba,ale za to owoc albo surówka-znajdz w onet diete
        niełączenia na pewno skuteczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka