morgen_stern 01.03.09, 15:46 Zaraz pod żebrami? Kłuje mnie od kilku godzin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 15:52 miałam to jakiś czas temu....ciotki DobreRady mówiły, że to trzustka...wyszło, że to jakieś zapalenie nerwu, naproksen w czopach pomógł. U mnie jeszcze dodatkowo promieniowało na lewy bark. Przewiało mnie, albo przeciążyłam się Młodym...do tej pory nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 15:55 To może mózg od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 16:06 po mojemu to nerwobóle międzyżebrowe. objawy to takie ostre kłucie, jakby w płucach czy żebrach czy chusteczka wie gdzie, przy głębokim wdechu są mocniejsze i potem mijają.... jakieś tabletki mi na to medykus zapisał, ale nie pomnę nazwy, bo dość dawno to było.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 19:55 Ale mnie bolało POD żebrami, na dole żeber, nie w żebrach, w sensie w okolicy żołądka, po lewej stronie - już nie wiem, jak to wytłumaczyć. I nie było zależne od oddechu, tak se samo kłuło Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 15:54 Ale mi nic nie promieniuje, tylko kłuje pojedynczo w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 15:58 lekarka mówiła, że promieniowanie MOŻE być w dół od ogniska bólu, albo w górę, ale nie musi...nie upieram się, że to to samo. A z tą trzustką, to łatwo poznać. Nabierz dużo powietrza w płuca, pięścią naciśnij tam gdzie boli, gwałtownie zabierz rękę, jak ku...ewsko zaboli, to raczej nie zapalenie ino właśnie trzustka. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 16:02 Walnęłam, nie boli.. Idę zjeść gofra z dżemem i poczytam, może przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 16:01 no to boli czy nie, bo ta emotionka na końcu troche mnie zmyliła. Wg mnie po lewej stronie jest trzustka, ale pod żebrami po lewej stronie jest dalszy ciąg żołądka. Mozesz mieć przepukline żołądkową, też tak miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 16:41 Pod żebrami, powiadasz, na lewo od żołądka? Hmmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 17:42 Myslalam, ze sie zakochalas Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 17:45 skurcy miesni lub nerwobol. boli pryz wdechu_ Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 17:46 mialam przestawiona klawiature - skurcz miesni lub nerwobol. boli przy wdechu? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 17:54 Nie, takie w miarę regularne, ale dość mocne ukłucie w jednym miejscu. Teraz coraz rzadsze, więc pewnie przechodzi ale pół dnia mnie trzymało i jestem ciekawa, co to takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 18:21 skurcze i nerwobole trzymaja krocej. ale jesli przechodzi to dobry znak, pytanie czemu tak dlugo trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co jest po lewej stronie? 01.03.09, 18:29 Myślisz, że nadchodzi mój koniec?.. Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 śledziona 01.03.09, 18:38 Znajduje się w jamie brzusznej, wewnątrzotrzewnowo, w lewym podżebrzu pomiędzy IX a XI żebrem.. ale czy ona boli ?? to nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: śledziona 01.03.09, 22:01 Moja anatomia w waszych wizjach prezentuje się coraz ciekawiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagorii po lewej stronie 01.03.09, 22:03 jest Rosja Boli Cię Rosja, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma1970 Re: śledziona 01.03.09, 22:06 To może być proste rozwiązanie. Może jesteś głodna? Odpowiedz Link Zgłoś