Dodaj do ulubionych

Pytanie intymne

IP: *.icpnet.pl 07.04.09, 12:05
Witajcie,

Mam dość kłopotliwe pytanie.. może dziwne, może naiwne, ale szczere i bardzo proszę o sensowne odpowiedzi.

Zauważyłam, że zaraz po stosunku z moim partnerem (z poprzednim miałam to samo) od razu wycieka ze mnie nasienie- niemalże natychmiast.

Nie sądziłam, że może być inaczej - nie rozmawiam ze znajomymi na temat wypływania nasienia po stosunku wink

Jednak mój partner jest ogromnie zdziwiony tą sytuacją - twierdzi, że jego poprzednie partnerki nie miały takiej sytuacji.

Zastanawia mnie to również czy taka sytuacja może mieć wpływ na płodność...?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cafem Re: Pytanie intymne 07.04.09, 12:31
      A moze z tymi innymi to on kochal sie w prezerwatywie? smile

Przeciez to logiczne, ze wycieka. Jak moze nie wyciekac? Jak masz miesiaczke to tez wyciekasmile
    • Gość: emka Re: Pytanie intymne IP: 91.104.108.* 07.04.09, 14:55
      Powiedz mu,że macica to nie gąbka i niech nie schizuje.....
    • Gość: aniassss00 Re: Pytanie intymne IP: *.range86-146.btcentralplus.com 07.04.09, 22:01
      zalezy w jakiej pozycji sie kochacie, jak po wytrysku bedziesz lezec
      plackiem a najlepiej z tyłkiem do gory to nic ci nie wypłyniewink
    • Gość: gin Re: Pytanie intymne IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.04.09, 23:42
      jakby mi facet gadał w sypialni że jego poprzedniej dziewczynie jego sperma nie
      wyciekała z pochwy to chyba bym już więcej z nim seksu nie chciała uprawiać ;/
      a na hiv się badaliscie skoro on tak lubi bez kondoma?
      • mamalesia Re: Pytanie intymne 08.04.09, 07:10
        Kolezanka ma tyłozgiecie macicy i równiez ma podobne doświadczenia.
        Ba, nawet twierdzi, że tampony wypadaja.
        Sperma zawsze z pochwy wypłynie, nie ma opcji, zeby nie. Jesli Cie
        to niepokoi to powiedz ginowi.
        • claratrueba Re: Pytanie intymne 08.04.09, 09:00
          Po ćwierć wieku uprawiania seksu mogę tylko powiedzieć- zawsze wycieka z pochwy.
          No chyba, że miłość francuska- to nigdy.
          • Gość: jola Re: Pytanie intymne IP: 141.197.14.* 08.04.09, 13:03
            hmm a mnie nie wycieka..musze isc do toalety, rozluznic miesnie (
            jak do siusiu) i wtedy dopiero wycieka. Jak dobrze wycwiczysz
            miesnie to tez tak bedziesz mogla..
          • easyblue Re: Pytanie intymne 08.04.09, 13:44
            > No chyba, że miłość francuska- to nigdy.
            E, no bez przesadysmile
        • 80ewcia Re: Pytanie intymne 08.04.09, 15:51
          pierwsze słyszę, żeby przy tyłozgięciu macicy wypadały tampony;
          przecież tampony wkłada się do pochwy, a ona nie różni się niczym u
          kobiet z tyłozgięciem od kobiet przodozgięciem; chyba ta kolezanka
          coś pokręciła smile
      • Gość: M.M Re: Pytanie intymne CD kolejne pytanie IP: *.icpnet.pl 20.04.09, 20:00
        ..kto pyta nie błądzi.. uważam, że jego obserwacja nie wnosi nic złego.. nie mam
        problemu z tym, że mówi o byłej partnerce. nie używamy prezerwatyw bo oboje nie
        możemy - uznaję ze stałym facetem innym sposób antykoncepcji, dający więcej
        przyjemności obojgu... być może budowa wewnętrzna jakoś sprzyja temu, nie jest
        to za bardzo kłopotliwe, aczkolwiek jego 'obserwacja' i nazwijmy to inne
        doświadczenie mnie zaciekawiły.. po za tym gin dziećmi nie jesteśmy a Twoje
        uwagi pokazują, że seks to tylko z przypadkową chyba osobą ?

widzisz.. spora część społeczeństwa uprawia seks z osobą, której ufa, która
        kocha i jest ze sobą szczere i otwarta.. wydaje mi się, że wolałabym kochać się
        z facetem, który powie mi o tak śmiesznej sprawie z eks, niż będzie po cichu
        nabijać się przed kolegami z tego, że mam np. pieprzyk na tyłku...

btw. a czy często drogie koleżanki zdarzają Wam się otarcia, pęknięcia naskórka
        okolic wejścia do waginy? permanentnie po bardziej intensywnym stosunku po
        prostu pęka mi naskórek.. odczuwam silny ból zaraz po seksie.. zawsze jestem
        odpowiednio nawilżona używamy lubrykantu..

przyznam, że nie mogę o tej sprawie porozmawiać z ginekolożką, bo babka ma z 60
        lat i nie zachęca mnie do rozmów o odbywaniu stosunku .. a lekarza ot tak nie
        jest łatwo zmienić..

pozdrawiam i dzięki za opinie..

• ferero Re: Pytanie intymne 09.04.09, 00:01
      a jak mężczyznie przy stosunku nie wycieka to nienormalne? zawsze mówi że
      skończył bo idzie myś ręce i żeby czyszczyć nitką dentystyczną?
      • zawszezabulinka Re: Pytanie intymne 09.04.09, 01:31
        wyplywa sperma, wyplywa. za dlusza czy krotsza chwilke ale wyplywa. ja zawsze
        mam przygotowane "cos" - czy chusteczke czy srajtasme smile
        albo biegne do kibla smile
        • Gość: maga Re: Pytanie intymne IP: *.ptim.net.pl 20.04.09, 20:11
          Hej,
          ja mam podobnie takze to chyba normalne. Co prawda ostatnio tez się nieco
          zaniepokoilam bo po stosunku chciałam isc do łazienki trochę się powycierać i po
          drodze wszystko ze mnie wyciekło - jak wrócilam to moj chlopak scieral podłogę
          bo bylo sporo nachlapane. Mam tyłozgięcie macicy ale nie wiem czy to ma jakis
          związek.
          A co do otarc to ja mam niestety z tym problem - mimo że tez nie mam problemów z
          nawilzeniem. Ale nie lubię kochac się bez prezerwatywy bo mam wrazenie że sperma
          jeszcze mnie dodatkowo podraznia.
          • Gość: M.M Re: Pytanie intymne IP: *.icpnet.pl 20.04.09, 20:16
            no to podrażnienie plus uczucie pieczenia po stosunku no to wszystko przez to,
            że sperma jest dosyć antyseptyczna..wiec szczerze powiedziawszy ona lekko odkaża
            te otarcia.. to wiem, bo juz czytałam o tym.. pytanie tylko co zrobic z tymi
            otarciami i pęknięciami naskórka.. jeśli ja podczas seksu z ukochanym mam takie
            problemy to tylko wyobrażać sobie mogę jakie rany maja kobiety po przemocy i
            gwałcie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka