Gość: E IP: 83.238.165.* 28.04.09, 13:24 Czy ból jajników, ból w dole brzucha, wzmożony apetyt oraz obfite wodniste upławy mogą być objawem bardzo wczesnej ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: objawy ciąży IP: 91.104.98.* 28.04.09, 13:31 A czy tu forum wróżbiarstwo? Przeczytaj sobie jeszcze raz swoje pytanie i pomyśl tak na chłopski rozum czy się da na nie odpowiedzieć w jednoznaczny sposób. O testach ciążowych nie słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: objawy ciąży IP: 83.238.165.* 28.04.09, 13:35 nie, nie słyszałam, od takich komentarzy możesz się powstrzymać, nie proszę o jednoznaczną diagnozę ani o umoralniające gadki, pytam jedynie o podobne przypadki najlepiej znane komuś z autopsji, ciociu dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: objawy ciąży IP: 91.104.98.* 28.04.09, 13:40 Rozumem to ty nie grzeszysz- zadając takie pytania. O "podobne przypadki" to się możesz zapytać czy się komuś mięso za bardzo nie spiekło jak nastawił na 240 stopni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: objawy ciąży IP: 83.238.165.* 28.04.09, 13:44 Zatem skoro nie masz nic do powiedzenia, na zadane pytanie, niepotrzebnie się udzielasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: objawy ciąży IP: 91.104.98.* 28.04.09, 13:48 Skoro nie wiesz jak się dowiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie to niepotrzebnie się seksisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizeee Re: objawy ciąży IP: 83.238.23.* 28.04.09, 17:08 to nie emka twoja sprawa czy sie seksi czy nie, jak nie wiesz to sie nie udzielaj albo jak nie chcesz sie udzielac. pytanie dotyczylo objawow ciazy a ty masz jakies widzi misie. druga agatka_to_ja heh, a moze nawet to ta sama osoba jesli chodzi o twoje pytanie, to moga byc to objawy wczesnej ciazy, a nie musza. slyszalam od kolezanek, ze w te dni co mial im wypadac okres a byly w ciazy mialy wlasnie takie bole. okres jednak nei przyszedl bo byla to ciaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: objawy ciąży IP: 91.104.98.* 28.04.09, 23:02 A ty nie rozumiesz,że tu nie chodzi o "wiedzenie czy nie"? Test zrobić, a nie wróżek na forum szukać. Przeczytaj sobie własną odpowiedź- no na prawdę konkretna i jednoznaczna -no i słyszałaś od koleżanek-jak też słyszałam-w ciąży nie były-infekcję miały. I co pani mądralińska-co autorce wątku odpiszesz-jest w ciąży czy nie jest-bo o to jej głównie chodzi.... Do sexu dorosła, ale żeby test ciążowy zrobić to już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kol Re: objawy ciąży 28.04.09, 15:55 emka zmień juz te swoje wyświechtane teksty typu-tu nie forum wróżbiarstwo robi się nudno, dziwi mnie tylko , ze rózne kulturalne acz dobitne odpowiedzi są wyrzucane tu z forum a twoje chamskie odzywki jakoś tu tkwią ... i zaśmiecają forum hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: objawy ciąży IP: 91.104.98.* 28.04.09, 23:05 Bo co? Nudno to jest od zadanego po raz 876543456787654678987678 pytania w stylu "czy to ciąża czy nie" oraz od odpowiedzi "ja słyszałam od koleżanek"- co świadczy o poziomie intelektualnych i dojrzałości niektórych forumek. Poczytaj sobie moje odpowiedzi na normalne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: objawy ciąży 28.04.09, 16:03 Te objawy o wiele bardziej wskazuja na niezla infekcje niz ciaze Idz do lekarza, moze jakies bakteryjne zapalenie Ci sie przyplatalo. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kol Re: objawy ciąży 28.04.09, 16:06 ja proponuję zrobić test i iść do lekarza zaraz potem bez względu czy będziesz w ciąży czy też nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: objawy ciąży IP: 91.104.98.* 28.04.09, 23:07 "ja proponuję zrobić test i iść do lekarza zaraz potem bez względu > czy będziesz w ciąży czy też nie pozdrawiam" No.... na prawdę-mało wyświechtana odpowiedź- oczekiwałam,że napiszesz jednak czy ona jest w ciąży czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kol Re: objawy ciąży 29.04.09, 07:02 emka chyba twoje niedoleczone hpv na mózg ci padło!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kol Re: objawy ciąży 29.04.09, 07:06 a i emeczko polecam słownik poprawnej polszczyzny dla sprawdzenia jak sie pisze słowo: na prawdę/naprawdę* *prawidłowe skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
ullena2 Re: objawy ciąży 29.04.09, 08:41 czasem bol wraz z obfitym sluzem oznacza jajeczkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: data_waznosci Re: objawy ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 17:00 Emka, a jaki jest Twój poziom intelektualny, skoro piszesz "na prawdę"? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: objawy ciąży 29.04.09, 17:03 Monika-kol wez sie zachowuj jak dorosla kobieta i zaloguj sie pod swoim nickiem a nie partyzantke uprawiasz...jak dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
data_waznosci Re: objawy ciąży 29.04.09, 17:08 Kasiu, ale to naprawdę ja, data_waznosci. Nie stresujcie się tak, dziewczyny. I już nie kłóćcie. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: objawy ciąży 29.04.09, 12:07 A ja sie zgadzam z emka. Takie "objawy" nie świadcza dokladnie o NICZYM. A na pytanie " czy to ciaza" odpowiada test ciazowy. Natomiast na pytanie - skąd te objawy - odpowiada ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kol Re: objawy ciąży 29.04.09, 12:40 może i emka ma rację, ale można to napisac w tak kulturalny sposób jak ty to zrobiłaś )a nie jak ona -patrz jej wszystkie wypowiedzi na tym forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: objawy ciąży 29.04.09, 12:57 oczywiscie ze Fabianka ma racje tak samo jak i Emka. A do kolezanki Moniki-kol:nie zwracaj uwagi na domniemane przez Ciebie chamstwo Emki bo go nie ma w jej wypowiedziach.Za to przeczytaj swoje jako odpowiedzi na posty Emki...I zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kol Re: objawy ciąży 29.04.09, 13:07 chyba nie czytałas wszystkich wypowiedzi emki na tym forum, żałuj i sama się zastanów, bo chyba intelektem i poziomem kultury nie przewyższasz emki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: objawy ciąży 29.04.09, 13:09 Czytalam,oczywiscie ze czytalam a Tobie polecam napic sie melisy,wyluzowac i przemyslec co Ty piszesz w odpowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kol Re: objawy ciąży 29.04.09, 13:15 bardzo mnie dziwi ze emce na tym forum wolno wszystko, obrażanie innych i traktowanie przez nią wszytskich jako niekompetentnych i głupków ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: objawy ciąży 29.04.09, 13:18 ale w niewiele rozniacy sie sposob obrazasz i Ty...Mam zalinkowac? Odpowiedz Link Zgłoś
monika-kol Re: objawy ciąży 29.04.09, 13:24 zniżyłam się tylko do jej poziomu, chciałam pokazac jak boli to jak on apisze i tyle, w sumei nie wiem po co ja sie przed toba tłumaczę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: objawy ciąży 29.04.09, 13:28 tez nie rozumem dlaczego sie tlumaczysz ale mimo wszystko kultura wymaga zwracac sie do kogos piszac z duzej litery Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: objawy ciąży 29.04.09, 16:48 to chyba żadna niespodzianka, ale popieram stanowisko emki Odpowiedz Link Zgłoś