05.12.03, 12:23
Moja Pani doktor przepisala mi ten lek - ma on pomoc w zwalczaniu grzybicy -
mozna je brac naprzemiennie dopochwowo i doodbytniczo - tylko problem jest
taki ze w aptekach o takim czyms nie slyszano - moze ktos wie cos na ten temat
Obserwuj wątek
    • agatex19 Re: Exmykehl 08.12.03, 23:07
      Cześć,
      Ta są czopki homeopatyczne. Ja kupiłam je w sierpniu br, a aptece też robili
      duże oczy ale po sprawdzeniu okazało się że hurtownia miała. Kupowałam je w
      Katowicach. Ja w aptece widziałam też inny jakiś preparat tej firmy, więc
      chyba firma istnieje, ha haP
      Pozdrawiam,
      Agatex
    • monaa1 Re: Exmykehl 09.12.03, 00:07
      Czopki te są produkowane przez niemiecką firmę Sanum- producenta leków
      izopatycznych i homeopatycznych. Dobre apteki powinny mieć w sprzedaży. W
      Polsce jest coraz więcej lekarzy, którzy leczą tymi preparatami z dobrym
      skutkiem. Ja w lipcu b.r. zgłosilłam się do jednego z nich z problemem
      grzybicy. Przepisano mi czopki plus 2 rodzaje kropli doustnych. Cała kuracja
      ma sens, jeżeli dodatkowo prowadzisz dietę. A i nie jest tania. 6-tygodniowe
      leczenie kosztowało mnie 200zł. Drożdżycy się pozbyłam na pół roku, ale od
      kilku dni mam nawroty. Ale takie przeleczenie samo chyba nie wystarczy, trzeba
      jakoś tam zmienić styl życia, dieta, zero stresu itp. Tak zawsze będzie to
      cholerstwo powracać. Więcej na temat firmy na stronie:

www.sanum.com.pl/schematy.php
      Pozdrawiam
      • agatex19 DO Manaa1 26.12.03, 22:26
        monaa1 napisała:

> Czopki te są produkowane przez niemiecką firmę Sanum- producenta leków
        > izopatycznych i homeopatycznych. Dobre apteki powinny mieć w sprzedaży. W
        > Polsce jest coraz więcej lekarzy, którzy leczą tymi preparatami z dobrym
        > skutkiem. Ja w lipcu b.r. zgłosilłam się do jednego z nich z problemem
        > grzybicy. Przepisano mi czopki plus 2 rodzaje kropli doustnych. Cała kuracja
        > ma sens, jeżeli dodatkowo prowadzisz dietę. A i nie jest tania. 6-tygodniowe
        > leczenie kosztowało mnie 200zł. Drożdżycy się pozbyłam na pół roku, ale od
        > kilku dni mam nawroty. Ale takie przeleczenie samo chyba nie wystarczy,
        trzeba
        > jakoś tam zmienić styl życia, dieta, zero stresu itp. Tak zawsze będzie to
        > cholerstwo powracać. Więcej na temat firmy na stronie:
        >
        > www.sanum.com.pl/schematy.php
        > Pozdrawiam

Cześć,
        Mam pytanie : jakie krople stosowałaś i czy możesz jeszcze coś napisać o
        leczeniu (np. opinia twojego lekarza) homoepatycznymi lekami.
        Pozdrawaim,
        Agatex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka