joannamonika 17.12.03, 13:38 ostatnio mam powazne problemy i ogromne ilości naprawde ciężkiego stresu.Kiedyś czytałam, że duży strs może powodować obniżenie skuteczności pigułek antykoncepcyjnych.Jak to jest naprawdę???POMÓŻCIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna1984 Re: stres a anty 18.12.03, 10:25 Pierwszy raz o tym słyszę. Ale może rzeczywiście wypowie się ktoś, komu znane są takie interakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia33 Re: stres a anty 18.12.03, 10:51 Ostatnio byl taki watek, ktos pisal ze są jakies doniesienia medyczne o tym, ze ciezki stres moze "przelamać bariere owulacji". Ale jak to jest mozliwe i jak czesto sie zdarza - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bluey Re: stres a anty 19.12.03, 22:29 Przeczytaj moja odpowiedz w watku nr 13158 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=9760340 Mnie ten problem tez bardzo interesuje. Ale najlepiej poczekac na odpowiedz jakiej kompetentnej osoby, najlepiej P. Doktor Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nati85 Re: stres a anty 22.12.03, 13:36 No właśnie! Jak to jest z tym stresem? Mnie ogólnie ciekawi co może wpływać na obniżenie skutecznośći pigułek (oprócz interakcji z lekami, wymiotów, biegunek). A więc czy jeśli biorę pigułki bardzo sumiennie, nie mam powyższych "zaburzeń" to czy w ogóle istnieje niebezpieczeństwo ciąży? I jeśli istnieje to co jest jego powodem? Odpowiedz Link Zgłoś