Gość: ala IP: *.cus.pl 16.07.09, 13:06 ktoś stosował jakie efekty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolinka Re: ocet jabłkowy na cellulit IP: 217.153.168.* 17.07.09, 00:47 Jesli chodzi o ocet jabłkowy, to znam osoby co stosuja go na odchudzanie Jedna szklanka wody plus łyzka octu dziennie i pija dwa razy dziennie. Ja sprobowałam raz i bez komentarza nie umiałam wypić łyka, a co dopiero go pic przez pare miesiecy i to dwa razy dziennie. Ale działa widzac po efektach znajomej. Jeśli chodzi o celulit to niestety nie słyszałam ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: ocet jabłkowy na cellulit 17.07.09, 09:36 Ocet jabłkowy w kapsułkach- Cidrex (15 zł chyba) w aptece. Odchudza- fakt, na cellulit działa ale słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: ocet jabłkowy na cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:56 A może zamiast pić trzeba octem smarować miejsca zmienione? Kiedyś octu używało się do wygładzenia nóg (jak ktoś miał takie drobne krosteczki) - sprawdzał się doskonale. Może i na celluit pomożę. Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta2307 Re: ocet jabłkowy na cellulit 19.07.09, 23:11 moja siostra próbowała, ale zdecydowanie nie pomogło... zdecydowanie bardziej polecam hydromasaż wspomagany masażem klasycznym i dodatkowo krem antycellulitowy np.: www.kremoteka.pl/product-pol-82298840-Krem-wyszczuplajacy-i-antycellulit.html . Najlepsze efekty gdy kremu używa się w trakcie zabiegu masażu. Takie zabiegi przyniosły poprawę stanu skóry i u mnie i u siostry Odpowiedz Link Zgłoś