Gość: lalka IP: *.web.vodafone.de 17.07.09, 20:58 mam problem z uszami, ciagle mnie swędzą, codziennie czyszczę je patyczkiem,ale chyba za nadto bo nie mam ani troche woskowiny, czy swędzace uszy moga byc oznaka alergii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: swędzenie uszu 17.07.09, 21:24 nie chcę straszyć ale u mojego brata swędzenie uszu było oznaką zakażenia pałeczką ropy błękitnej..więc może udaj się jednak do laryngologa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: swędzenie uszu IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.09, 11:22 u umie okazało się grzybicą uszu. Lekarz zapisał kropelki z clotrimazolem i jeszcze jakiś lek i przeszło . Udaj sie do laryngologa , bo krople niestety są na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: swędzenie uszu IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.09, 11:29 Zapomniałam o najważniejszym ; podczas kąpieli czy brania prysznica włóz watkę do uszu , aby nie było w nich wilgotno . Wilgotne i ciepłe miejsca to idealne warunki dla grzybów , my kobiety wiemy coś o tym.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: swędzenie uszu IP: *.web.vodafone.de 18.07.09, 14:34 Dziewczyny, dzięki za info. i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś