Dodaj do ulubionych

DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI

29.12.03, 19:39
Czy wiecie coś na jego temat?
Obserwuj wątek
    • apoplaw Re: DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI 29.12.03, 21:53
      MOIM ZDANIEM JEST OK-CHODZIŁAM DO NIEGO TRZY LATA .sensowny facet , b.dobry
      fachowiec.
    • annemarie23 Re: DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI 31.12.03, 15:32
      Ja też słyszałam o nim wiele dobrego - podobno jest bardzo profesjonalny
      (praktyka zagraniczna), oferuje komplet badań w cenie konsultacji, uprzejmy,
      odpowiada na wszelkie pytania i na bieżąco z wszelkimi nowościami.
      Mam tylko pytanie - czy może któraś z Was zna koszt pojedyńczej wizyty i ma
      jakieś namiary?
    • galomis Re: DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI 01.01.04, 14:55
      Podobno pierwsza wizyta kosztuje ok100 zł-ale zawiera wszystkie badania m.in usg
      pochwy.Ja też słyszałam o nim dużo dobrego,ale chciałam się upewnić.Przyjmuje na
      Widzewie ulica Tansmana
      • lud_mila Re: DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI 01.01.04, 15:15
        Kiedyś tu na forum była opisana ta jego "praktyka zagraniczna". Ponoć popełnił
        poważny błąd w sztuce lekarskiej, został wyrzucony ze szpitala i wtedy wyjechał
        za granicę. Tam się dorobił i potem otworzył super gabinet w Łodzi. Generalnie
        dziewczyny na forum go nie polecały- że bierze się za leczenie niepłodności, a
        się na tym nie zna, że jeśli w ciąży nie ma problemów to ok, ale jeśli coś się
        dzieje złego, to sobie nie radzi. Poza tym on jest ignorowany przez łódzkie
        środowisko lekarskie, nie współpracuje z żadnym szpitalem, więc na pewno nie
        będzie przy Twoim porodzie.
        Mieszkam na Widzewie, więc też się nad nim zastanawiałam, ale jak to wszystko
        przeczytałam, to przyznam, że zrezygnowałam. ALe decyzja oczywiście należy do
        Ciebie.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka