galomis 29.12.03, 19:39 Czy wiecie coś na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apoplaw Re: DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI 29.12.03, 21:53 MOIM ZDANIEM JEST OK-CHODZIŁAM DO NIEGO TRZY LATA .sensowny facet , b.dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
annemarie23 Re: DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI 31.12.03, 15:32 Ja też słyszałam o nim wiele dobrego - podobno jest bardzo profesjonalny (praktyka zagraniczna), oferuje komplet badań w cenie konsultacji, uprzejmy, odpowiada na wszelkie pytania i na bieżąco z wszelkimi nowościami. Mam tylko pytanie - czy może któraś z Was zna koszt pojedyńczej wizyty i ma jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
galomis Re: DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI 01.01.04, 14:55 Podobno pierwsza wizyta kosztuje ok100 zł-ale zawiera wszystkie badania m.in usg pochwy.Ja też słyszałam o nim dużo dobrego,ale chciałam się upewnić.Przyjmuje na Widzewie ulica Tansmana Odpowiedz Link Zgłoś
lud_mila Re: DOKTOR SZALCZYŃSKI Z ŁODZI 01.01.04, 15:15 Kiedyś tu na forum była opisana ta jego "praktyka zagraniczna". Ponoć popełnił poważny błąd w sztuce lekarskiej, został wyrzucony ze szpitala i wtedy wyjechał za granicę. Tam się dorobił i potem otworzył super gabinet w Łodzi. Generalnie dziewczyny na forum go nie polecały- że bierze się za leczenie niepłodności, a się na tym nie zna, że jeśli w ciąży nie ma problemów to ok, ale jeśli coś się dzieje złego, to sobie nie radzi. Poza tym on jest ignorowany przez łódzkie środowisko lekarskie, nie współpracuje z żadnym szpitalem, więc na pewno nie będzie przy Twoim porodzie. Mieszkam na Widzewie, więc też się nad nim zastanawiałam, ale jak to wszystko przeczytałam, to przyznam, że zrezygnowałam. ALe decyzja oczywiście należy do Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś