sulek33 05.07.05, 13:49 Jadę we wrześniu z dwójką małych dzieci (rok i 3 lata). Czy ktoś był i moze cokolwiek powiedzieć na temat tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszp1234 Re: Apartamenty CONTINENTAL **** - miasto Rodos 12.07.05, 19:07 Byłem w Continentalu w czerwcu z Neckermanna. Było OK bez luksusów. W większosci przebywają tam Duńczycy i Holendrzy. Hotel połozony jest blisko starego miasta (super położenie), w spokojnej dzielnicy. Apart. sa czyste (sprzątane coddziennie, z wyposażeniem kuchennym. Na miejscu jest mały sklepik codziennie świeże pieczywo, etc. Basen niezbyt duży bez wyodrębnionego brodzika, tak więc z dzieciakami będzie mały problem. Obsługa OK. Do plaży 15 min na piechotę ale polecam wypożyczyć samochód i zwiedzić wyspę i cudowne plaże w małuch zatoczkach (obok apart. jest wypożyczalnia samochodów - polecam ceny konkurencyjne w porównaniu do tych w centrum miasta). Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: Apartamenty CONTINENTAL **** - miasto Rodos 12.07.05, 20:31 Wielkie dzięki, myślałem, że juz nikt się nie odezwie... Jeżeli można Cię jeszcze prosic o info, czy faktycznie w pokojach jest podłączenie internetowe (WI-FI, czy inne?). Jeszcze raz dzięki za info, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszp1234 Re: Apartamenty CONTINENTAL **** - miasto Rodos 13.07.05, 08:46 Gniazdo internetowe jest ale czy internet działa to nie mogę potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: Apartamenty CONTINENTAL **** - miasto Rodos 29.07.05, 12:17 Dzięki za info. Może jeszcze ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: Apartamenty CONTINENTAL **** - miasto Rodos 12.08.05, 01:39 Miejcie litość, jadę z dwójką małych dzieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: Apartamenty CONTINENTAL **** - miasto Rodos 24.09.05, 13:06 No i d... blada! Złamałem nogę i nie pojechałem! Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: Apartamenty CONTINENTAL **** - miasto Rodos 03.10.05, 16:22 Ja byłam w Continetalu w 2 połowie wrzesnia. Apartamenty mają przyzwoity standard turystyczny (ale kogos kto spodziewał sie **** mogą rozczarować). Są spore (czterosobowy to 2 pokoje dwuosobowe z kuchnią pośrodku, 2 łazienki, 2 balkony, razem około 60 metrów). Można sie przyczepić do dokładności sprzątania bo nasze obserwacje wskazywały, że polega ono na posłaniu łóżek, wysypaniu smieci ib wyjęciu zasłonki prysznicowej z wanny na zewnatrz). Przydałoby sie troche gruntowniejsze pucowanie przynajmniej raz na kilka dni. Poza tym w hotelu na dole jest sklepik - można w przyzwoitych cenach kupić mleko, pieczywo, wodę i coś jeszcze do tej wody:) Na większe przekąski polecam knajpkę najbliżej hotelu (po prawej stronie okolo 100 m. od głównego wejścia), jedzonko palce lizać a i wino także niczego sobie. Zwiedzanie wyspy i odnajdywanie ładnych plaż (bo w samym Rodos i najbliższej okolicy ich nie ma) ułatwia wypożyczyczenie samochodu (Corsa na 3 dni 80 EUR - wypożyczalnia Butterfly). Odpowiedz Link Zgłoś