kasiek0102 10.01.07, 18:43 Witam, czy był ktoś? Można jakies informacje? Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomfo Re: AVRA BEACH - Chalkidiki 14.01.07, 20:55 witam tez wybieram sie do AVRA BEACH HALKIDIKI z ECCO HOLIDAY 22.06.07 chetnie tez sie dowiem czy to byl sluszny wybor...dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: AVRA BEACH - Chalkidiki 20.07.07, 16:11 ja jadę do hotelu Avra 31-go sirpnia. Mam nadzieje że będzie fajnie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: AVRA BEACH - Chalkidiki 23.07.07, 09:44 może ktoś już wrócił z tego hotelu? Chętnie dowiem się czegoś o warunkach i opcji All Odpowiedz Link Zgłoś
tomfo Re: AVRA BEACH - Chalkidiki 19.08.07, 12:11 byłem tam od 22-29 czerwiec 2007(pierwszy raz korzystałem z pośrednictwa biura turystycznego)przed wyjazdem czytałem fora ludzi którzy już tam byli (większość opini negatynych) kasę zapłaciłem wiec nie było odwrotu. Jeżeli chodzi o biuro żadnych zastrzeżeń- wszystko zgodne z ofertą. Pogoda w tym okresie rewelacyjna (powyżej 40st.)Pierwszy raz byłem w Grecji wiec nie mam porównania z innymi miejscami i hotelami. Tydzień tam spedzony będę miło wspominał - fajna grupa Polaków była. Obsługa Czesko-Rosyjska bardzo miła. Jedzenie znośne. Basen czysty. Do plaży jakieś 600m.(na swoim profilu zamiesciłem kilka fotek z tego pobytu). Skorzystałem z jednej wycieczki fakultatywnej- na Athos.Pozdrawiam i udanego wypoczynku.ps. założyłem forum tam tez możesz przeczytać opinie z pobytu w Avra. Odpowiedz Link Zgłoś
lilalu2 Re: AVRA BEACH - Chalkidiki 22.08.07, 10:27 z chęcią obejrzałabym Twoje zdjęcia ale nie wiem gdzie ich szukać bo wizytówkę masz nieaktywną Odpowiedz Link Zgłoś